Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu şahsen cok beğendim özellikle başlarda bi'şey anlaşılmıyor hikaye olarak ondan sonra yavaş yavaş açılıyor oyun
    Zorluk seviyesi olarak da baya zorlandıgımı söyleyebilirim
    Bazı zamanlar bir mermi için bile dua ettiğimi biliyorum
    Bence bu tarz oyunlara bir şans verilmesi gerektiğini inanıyorum
    Oyunun en beğendiğim kısmı ise kesinlikle mekanlardı resmen bir tablo misali idi çevreler gerçekten emek harcandığı belli oluyordu
    Benim puanım 10/8
    Begenmediğim kısmı ise yer yer düşen fps oranları oyun zevkimi zedeledi onun dışında bir kusuru yoktu
    Alın oynayın bir şans verin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun PS4 ve XBOX-ONE versiyonlarına bugün 1gb civarında patch gelmiş.
    Yakında PC versiyonunada gelicekmiş.
    1 gb büyük boyut epey iyileştirme yapmışlar sanırım patch ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 8 Aralık 2014; 22:53:32 >
  • Oyun oynamayacak kadar sorunlu değil ama bazı yerlerde 20 FPS'leri bile gördüm GTX 780 TI SLI ile, ama hiç bu FPS değerleri yüzünden oyunu kaybettiğim olmadı. Bu arada oyun korkunç değil daha çok gerilim üstüne kurulu bazı bölümlerde o kadar gerildim ki 'ölseydim de bu bölümü oynamasaydım diye düşündüm' Ayrıca hikaye sonuna kadar giderseniz biraz dikkat ederseniz ve oyunu bitirdikten sonra karakterler,yaratıklar hakkında açılan infoları okursanız her şeyin bir amacı olduğunu iş olsun diye konmadığını görüyorsunuz ve benim gibi hikayeye odaklanan kişiler için çok başarılı bir oyun bu konuda.
  • Update v1.03:

Performance optimizations on Higher end GPU systems
    Fix for “The Power of Three” achievement unlocking incorrectly after upgrading the same weapon three times
    Count-based achievement progress persists when loading earlier saves for some achievements

çıkmış arkadaşlar 4,15 gb boyutu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Update v1.03:

Performance optimizations on Higher end GPU systems
    Fix for “The Power of Three” achievement unlocking incorrectly after upgrading the same weapon three times
    Count-based achievement progress persists when loading earlier saves for some achievements

çıkmış arkadaşlar 4,15 gb boyutu var.

hey maşallah patch'e bak 4.15 gb
  • Bir önceki mesajda yazdığım performans sorunlarının hiç birini 4 gblık update ile hiç yaşamadım bu arada oyunu bitiren başka arkadaşlar varsa konusunu bir tartışalım, fikir yürütelim DLC'ler gelmeden.
  • Oyunu oynayan pek yok gibi konuda mesaj sayısı çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Oyunu oynayan pek yok gibi konuda mesaj sayısı çok az.

Technogame tarafından oyunun Türkçe yaması tamamlandı test aşamasında. Yayınlandıktan sonra oynayan sayısı artar ben ılk günden beri yama çıkar diye oynamadm şimdi oynama vakti?Daha sonra far cry 4 geliyor
  • Türkçe Yama testteyse iyi. Şu Steam Kış indirimlerinde %75 veya en kötü %66 gördü mü satın da alırız mis gibi oynarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama az önce yayınlandı arkadaşlar.Benim yerimede oynayın.Buyrun

http://technogame.net/evil-within-turkce-yama/
  • v1.03 - 4 küsür gblık updatele umarım şu ara sıra 2-3 saniye donup kalma sorununu aşarım
  • arkadaşlar oyunu yükledim ama açar açmaz oyun kapanıyor, açılmıyor yani. öneriniz nedir?
  • Beyler bu oklar nasıl kullanılıyor yahu çözemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanBüber

Beyler bu oklar nasıl kullanılıyor yahu çözemedim :D

neyini çözemedin dostum düşmanın üstüne at gitsin işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: II-YAKUZA

quote:

Hahaha yok dostum 5.bölüme kadar hep ok üretiyordum ama crossbow yoktu.Dedim acaba almayı falan mı unuttuk eski bölümlerde falan 5. bölümde geldi şuan 10. bölmdeyim iyi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresistible-Lips -- 6 Ocak 2015; 17:18:36 >

• quote:

quote:

quote:

Hahaha yok dostum 5.bölüme kadar hep ok üretiyordum ama crossbow yoktu.Dedim acaba almayı falan mı unuttuk eski bölümlerde falan 5. bölümde geldi şuan 10. bölmdeyim iyi gidiyor

geceleyin oyna kulaklıkla oyna kendini etraftan soyutla acaip korkunçlu oluyo uzun saçlı sapık kızla mutluluklar dilerim 10. bölümde geliyodu o galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 6 Ocak 2015; 22:06:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

geceleyin oyna kulaklıkla oyna kendini etraftan soyutla acaip korkunçlu oluyo uzun saçlı sapık kızla mutluluklar dilerim 10. bölümde geliyodu o galiba

Dün gece bitirdim ulan o uzun saçlı karıda insan çok heyecanlanıyor be abi hep kaçıyosun falan çok fena heyecanlandırıcıydı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Irresistible-Lips

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün gece bitirdim ulan o uzun saçlı karıda insan çok heyecanlanıyor be abi hep kaçıyosun falan çok fena heyecanlandırıcıydı :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: BatuhanBüber

quote:

Orijinalden alynty: II-YAKUZA

quote:

quote:

Orijinalden alynty: II-YAKUZA

quote:

Beyler bu oklar nasyl kullanylyyor yahu çözemedim :D

neyini çözemedin dostum dü?manyn üstüne at gitsin i?te

Hahaha yok dostum 5.bölüme kadar hep ok üretiyordum ama crossbow yoktu.Dedim acaba almayy falan my unuttuk eski bölümlerde falan 5. bölümde geldi ?uan 10. bölmdeyim iyi gidiyor

geceleyin oyna kulaklykla oyna kendini etraftan soyutla acaip korkunçlu oluyo uzun saçly sapyk kyzla mutluluklar dilerim 10. bölümde geliyodu o galiba

Dün gece bitirdim ulan o uzun saçly karyda insan çok heyecanlanyyor be abi hep kaçyyosun falan çok fena heyecanlandyrycyydy :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 7 Ocak 2015; 22:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bir önceki mesajda yazdığım performans sorunlarının hiç birini 4 gblık update ile hiç yaşamadım bu arada oyunu bitiren başka arkadaşlar varsa konusunu bir tartışalım, fikir yürütelim DLC'ler gelmeden.

Oldukça uzun bir oyun olmuş ama oynarken hiç sıkılmadım. Sonlara doğru oldukça zorlaşıyor ve tansiyon yükseliyor. 14 ve 15. Chapter'lar çok güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.