Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sorun sistem kaynaklı değilde yazılımsal gibi geliyor, çünkü ayarları düşürüp de denedim, yükseltipde denedim yapacağı vara yapıyor, hani sürekli yapsa dicem sistem yetmiyor ama saatlerce oynadım sıkıntı çıkartmadı, bi ilk başlarda yaptı 4 5 dk süresince ondan sonra 5. bölüme kadar hiç yapmadı, mesela dead rising 3 dede yapıyordu ama oyunu açıp 5 dk bekledikten sonra gram kasma bile olmuyordu, sanki kış günü motor ısıtma gibi, oyunun ısınmasını yada adepte olmasını bekliyordum :)

dediklerinizi yapıp tekrar deniceğim(o.c hariç) cevap olarak yazarım tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

http://www.youtube.com/watch?v=XSCqO-zNadk

burdaki video yu izle.

teşekkür ederim oyunu yeniden yükleyip denedikten sonra sana haber veririm.
  • oyun güzel gerçekten arkadaşlar herşeyden önce oyunda resident evil gibi siyaset veya politika yok nazi vs yahudi mevzusu yok zaten sebastiyan adlı karakterimizin hastaneye gelmesi ile birlikte artık korku başlıyor. oyun çok güzel olmuş ama herşeyden önemlisi oyunun içinde siyaset ve politikanın olmaması iyi olmuş
  • Outlastin yanında çok sonuk kalmış oyun. Ayrıca RE( resident evil) çakması bir oyun. Grafikler eski kalmış. Kameralar malesef RE gibi kötü. Oyuna hakim olamıyorsunuz. 10/5 gibi bir puan veriyorum. RE fanatikleri beğenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahrimar

Outlastin yanında çok sonuk kalmış oyun. Ayrıca RE( resident evil) çakması bir oyun. Grafikler eski kalmış. Kameralar malesef RE gibi kötü. Oyuna hakim olamıyorsunuz. 10/5 gibi bir puan veriyorum. RE fanatikleri beğenebilir.

Resident evil çakmasını ? Shinji Mikami; yani resident evil in yaratıcısı tarafından yapılmıştır oyun. Yorum yazmadan önce biraz araştır. Sadece bu oyun için değil herhangi bir şey için. Gülünç duruma düşmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

Outlastin yanında çok sonuk kalmış oyun. Ayrıca RE( resident evil) çakması bir oyun. Grafikler eski kalmış. Kameralar malesef RE gibi kötü. Oyuna hakim olamıyorsunuz. 10/5 gibi bir puan veriyorum. RE fanatikleri beğenebilir.

Resident evil çakmasını ? Shinji Mikami; yani resident evil in yaratıcısı tarafından yapılmıştır oyun. Yorum yazmadan önce biraz araştır. Sadece bu oyun için değil herhangi bir şey için. Gülünç duruma düşmezsin.

<script src="//forum.donanimhaber.com:8011/bar25515.js" type="text/javascript" ></script>

Oyunu kimin yaptığını biliyorum. Özellikle RE ismini kullandığımıda fark etmissindir. Senin bunu anlamamam yazık olmuş. Bethesta malesef hata yaparak bu adama oyun yaptırmış yada adam Bethestaya bu oyunu kakalamış. Oyunu gerçek ismi RE7 olmalı. Metascoreuda 60-70 arası şu an. Daha da düşecektir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

<script src="//forum.donanimhaber.com:8011/bar25515.js" type="text/javascript" ></script>

Oyunu kimin yaptığını biliyorum. Özellikle RE ismini kullandığımıda fark etmissindir. Senin bunu anlamamam yazık olmuş. Bethesta malesef hata yaparak bu adama oyun yaptırmış yada adam Bethestaya bu oyunu kakalamış. Oyunu gerçek ismi RE7 olmalı. Metascoreuda 60-70 arası şu an. Daha da düşecektir.

Adam re 4 den ayrıldı ve bu zamana kadar herhangi bir proje yapmadı re:4 2004 de çıktı ve bu adam re serisinin gidişatını beğenmediği için ayrıldı elbette re gibi bir oyun olacak ne bekliyordun ki re adında çıkartamaz çünkü patenti adamda değil re4 mükemmel bir oyundu (re serisine aykırı olsa da) daha tadına doyamadık kaldı ki bütün scripleri aynı gibi olsa bile oynanacak bir oyun olurdu. Bir de outlast ile karşılaştırmışsın bu içler acısı vede yaşının 16-18 arası bir yerde olduğunu gösteriyor. Yani oyunun yapımcısı zaten re serisinin yaratıcısı bu oyunun bioshock çakması olması beklemek absürt olurdu.

• antivirüsünü kapa

http://www.mediafire.com/download/4dd15cchtnt2ets/EW.Update.1_SearDex.rar indir

kur, tekrar crack yap

oyunu aç. graphic settings'ten letterbox u kapa.

tadaaaaaaaaaaaaaa oyun tam ekran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ya bu oyunda takılmaları nasıl hallediceğiz. 5. bölüme geldim normalde 3 4 dk boyunca 3 4 sn oyun donuyor sonra devam ediyor ama düzeliyordu, 5. bölüme geldim 1 2 sn oynuyorum sonra donuyor 3 4 sn oynamama izin vermiyor, ne aptal bir optimazyasyonu var, buna bir çare varmı

selam
    sanırım ayni sorun var bende de acaba halledebilidiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenberkay

antivirüsünü kapa

http://www.mediafire.com/download/4dd15cchtnt2ets/EW.Update.1_SearDex.rar indir

kur, tekrar crack yap

oyunu aç. graphic settings'ten letterbox u kapa.

tadaaaaaaaaaaaaaa oyun tam ekran..

harbiden kurdum oyunu güzel şekilde tam ekran ayapıyor ve 30ile 60fpsye kitleme seçeneği gelmiş

60fps ye aldım siyah çizgileri kapadım oyun çillop gibi oldu muşta,çifteli tüfek,yanıcı ok filan çıktı bu updateyi yapıp deneyince keşke oynamayıp updateyi bekleseydim ilk oynayışımda şiddetle tavsiye ediyorum updateyi arkadaşlar

• Vizelerden dolayı 2 haftadır oynayamıyordum oyunu sonunda dün vizelerin bitmesiyle bugün oyunu bitirdim .Oyun mükemmel olmasada ortalamanın üstü olmuş.İlk başta kontrollere alışamadım ama 1-1.5 saat içinde kontrolleri kavradım.Grafik olarak çok vasat bir oyun olmuş maalesef.Bazen güzel manzaralarla karşılaşmadım değil ama oyun eski nesil için yapılıp yeni nesile uyarlandığı çok belli oluyor.r9 280 oc fx 8320 ve 8gb ram ile oyun gayet akıcıydı.Çok nadir fps düşüşleri oldu ama önemsenecek bir şey değildi.Oyunda ki en büyük eksi bence hikayeydi.Hikaye insanı alıp götürmüyor ve sonunda bir sürü soru işaretli ile de oyun bitiyor.
    bu arada satış rakamları istenilen düzeyde olursa oyunun devamı gelecek gibi duruyor.
    Oyunda aksiyon çok fazlaydı hele son 4 chapter call of duty i andırdı bana.Bazı gerilimli sahneler ve bölümler olsa da oyun ilk tanıtıldığından beri daha farklı şeyler bekliyordum.Daha çok re 1-2-3 tarzı gerilimi yüksek bir oyun bekliyordum ama beklentilerim boşa çıktı.Şu an oyunun metacritic i ps4 için 75 puan da ve bence tam ideal bir puan bu oyun için.Son olarak yine de re 1-2-3 gibi gerilimli oyunları özlüyorsanız oynayıp beğeneceğinizi düşünüyorum
    ek olarak oyunu 13 saatte bitirdim ve tam 61 kez öldüm oyun gerçekten bazen zorluğu ile insanı çileden çıkarabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 8 Kasım 2014; 17:19:21 >

• bu kamerayı uzaklastrmanın bi yolu varmı adamın kafadan gorunmuo onum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartveder

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

ya bu oyunda takılmaları nasıl hallediceğiz. 5. bölüme geldim normalde 3 4 dk boyunca 3 4 sn oyun donuyor sonra devam ediyor ama düzeliyordu, 5. bölüme geldim 1 2 sn oynuyorum sonra donuyor 3 4 sn oynamama izin vermiyor, ne aptal bir optimazyasyonu var, buna bir çare varmı

selam
    sanırım ayni sorun var bende de acaba halledebilidiniz mi?

selam

herhangi bir işlem yapmadan tekrar girdiğimde akıcı bir şekilde oynadım, kesinlikle ve kesinlikle oyun özürlü, sistem aynı sistem, her şey aynı ama oyun kafasına buyruk bazen takılıyor bazen takılmıyor, şu anda 6 bölümdeyim hiç takılmadı

• B_R_A_V_E kullanıcısına yanıt
    1 deki programı bilgisayarına indir kur ve gösterdiği gibi ayarını yap
    2 deki videodanda yararlanabilirsin

1-http://abload.de/img/sinttulohsqgf.png
    2-http://www.youtube.com/watch?v=XSCqO-zNadk

önceki mesajlarıda incele bu konuda çok yazı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter58

1 deki programı bilgisayarına indir kur ve gösterdiği gibi ayarını yap
    2 deki videodanda yararlanabilirsin

1-http://abload.de/img/sinttulohsqgf.png
    2-http://www.youtube.com/watch?v=XSCqO-zNadk

önceki mesajlarıda incele bu konuda çok yazı var.

anladm kardesm cok saol yardımcı oldugun icin;)

• Merhaba arkadaşlar, benim dizüstü kaldırabilir mi ki bu oyunu?

Intel Core i3-3110M 2.5GHz
    2GB AMD Radeon HD8570M
    4 Gb Ram var.
  • Alttaki Siyah Bantları kaldırıp Fov Fix yapıpta görüntüyü Uzaklaştırınca Görüş açısı baya bir açılıyor ama 30 fpsnin altına dusuyor bu şekilde.
    O yüzden ben sadece fps kilidini kırıp Max ayarlarda Bantlarla birlikte 45~55 FPS arası oynuyorum.Bu şekilde çok daha akıcı oluyor oyun.
  • bölüm 3 deyim gram zevk almadım, silecem heralde
  • 10. chapter güzeldi ama yine de sıkıldım. Sanırım daha fazla devam edemeyeceğim ben, pek sarmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.