Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuq010101

beyler oyunu indirdim yükledim fakat böyle bi sorun var oyunu açamıyorum yardımcı olabilicek varmı acaba ?

Senin sistem 32 bit ve oyun 32 bit desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

beyler oyunu indirdim yükledim fakat böyle bi sorun var oyunu açamıyorum yardımcı olabilicek varmı acaba ?

Herkesin 64 bit bilgisayarimi var yani ? Yada ben 64 bit icin olan surumumu indirfm acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Bu devirde oyun oynayan herkesin 64 bit bilgisayarı var tabii. Oyun 32 bit desteklemiyor, yanlış sürüm indirme gibi birşey söz konusu değil
  • quote:

quote:

quote:

Herkesin 64 bit bilgisayarimi var yani ? Yada ben 64 bit icin olan surumumu indirfm acaba

hocam bilgisayarla ilgisi yok %100 işlemcin zaten 64 bit kaldırıyordur bir tane windows 8 kur ikinci işletim olarak kurtul 1 saatini almaz.

• update 1 98 mb olan mı 6gb olan mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra oyun sabit 60fps oynanıyormu? GTX 770-FX-8320-8GB Ram PC özelliklerim, Maximum Framerate: 60 FPS VSync
    Genelde 40 50 arası oynuyorum 30 a da düştüğü oluyor çok dengesiz fps
  • Oyunun konusunu detaylı bir şekilde öğrenebileceğim ingilizce,türkçe bir site var mı ?
  • FrE3d0m kullanıcısına yanıt
    Fps kildini tamamen kaldırın. 60 referans aldığı için aşağısına düşmesi normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryu_Hayabusa

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Komut falan çözüm değil, 16:9 yapınca ana görüntünün yarısı gidiyor neredeyse sağdan ve soldan, yani oyunu tam ekran oynamak istiyorsak görüntünün neredeyse yarısından feda edecez saçmalığa bakın. 30 FPS''yi geçtim de bu olay çok saçma ciddi ciddi almayı düşünüyordum ama şimdi soğudum iyice çok dar oyunun orjinal hali. Neden adam gibi bir formatta yapmazlar ki şunu

komuta gerek yok hocam ben hallettim :)

sağdan soldan da birşey gitmiyor :)artık ciddi ciddi alabilirsin oyunu.

nasıl hallettiğini yazarsan sevinirim.

• shooter58 S kullanıcısına yanıt
    hocam alıntıladığın msj ın hemen altında yazı var ordaki video yu izle hiç birşey yapmana gerek yok neredeyse.
  • quote:

hocam alıntıladığın msj ın hemen altında yazı var ordaki video yu izle hiç birşey yapmana gerek yok neredeyse.

"video gizlidir" diye yazı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Eyvallah hocam işe yaradı hatta şuan daha fazla alan görebiliyorum Başkalarına yardımcı olması için arkadaşın verdiği Şu video'yu izleyin yeter.

"video gizlidir" yazısı çıkıyor

• Arkadaşlar bir sorunum var. Ben oyunu bilgisayarım kaldırır mı diye deneme amaçlı korsan olarak laptopa ama indirdim ama oyunu yüksek nvidia grafik işlemcisinde açılmıyor entegre grafikte açılıyor. ne yapsam olmadı bunun bir çözümü var mı ? korsan olduğu için mi ? bir bilginiz var mı çünkü açmayacaksa boşuna para vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkual

Arkadaşlar bir sorunum var. Ben oyunu bilgisayarım kaldırır mı diye deneme amaçlı korsan olarak laptopa ama indirdim ama oyunu yüksek nvidia grafik işlemcisinde açılmıyor entegre grafikte açılıyor. ne yapsam olmadı bunun bir çözümü var mı ? korsan olduğu için mi ? bir bilginiz var mı çünkü açmayacaksa boşuna para vermek istemiyorum. 

Ekran kartı ne?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutkual

Arkadaşlar bir sorunum var. Ben oyunu bilgisayarım kaldırır mı diye deneme amaçlı korsan olarak laptopa ama indirdim ama oyunu yüksek nvidia grafik işlemcisinde açılmıyor entegre grafikte açılıyor. ne yapsam olmadı bunun bir çözümü var mı ? korsan olduğu için mi ? bir bilginiz var mı çünkü açmayacaksa boşuna para vermek istemiyorum. 

Ekran kartı ne?

Gtx 660M
  • tutkual T kullanıcısına yanıt
    1- Daha önce yüksek grafikli hangi oyunları oynadın?
    2- Driver değiştirdin mi?
    Bir de oyunu nVİDİANIN
    3D ayarların yönetilmesi kısmındaki Program Ayarlarına Ardından Ekle kısmına gösterdin mi?
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    Dostum son zamanlarda her türlü oyunu oynadım watch_dogs, thief vs. hiç bir sorun olmadı. driverlar güncel program eklemeyi de yaptım ama anlamadım. Korsan olduğu için olabilir mi ? ama risk alsam nolur bilmiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri_16

Oyunu bugün oynamaya başladım.
    Grafikler gayet güzel oyunun ıssız ürkütücü ve gerilimli atmosferini iyi yansıtıyor.
    Kontroller bana karışık ve zor gelmedi bir süre sonra insan alışıyor.
    Müzik ve seslerde güzel.
    Oooo her şey güzel
    Sevdim oyunu akar gider

busterr arkadaşımızın önceki sayfada verdiği video linkindeki dosyayı indirince oyunun kenarlarındaki siyah bantlar gidiyor.
    Böylece daha rahat ve geniş görüş açısı oluyor oyunda bu da daha rahat oynamayı sağlıyor.

dosyayı indireceğim linki verebilirmisin,video çalışmıyor

• shooter58 S kullanıcısına yanıt
    video silinmiş şuan işteyim diğer arkadaşa sor istersen veya gece yazarım nasıl yapacağını.
  • quote:

video silinmiş şuan işteyim diğer arkadaşa sor istersen veya gece yazarım nasıl yapacağını.

diğer arkadaşada yazdım cevap gelmedi, sen yazarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.