Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bıçakladıklarında da yakman gerekmiyor ben 2 kez bitirdim hiç gerekmedi bıçakladıklarımıza. ama dediğin gibi ben baya beğendim dlc leri daha oynamadım onları da çok merak ediyorum bakalım nasıl olmuş.
    mekan tasarımları gerçekten çok iyi olmuş boss savaşları da çok iyi ama işte grafikler biraz geri kalmış benim için hiç önemli olmadı grafikler ama benim hoşuma gitti zaten bu tarz pek oyun çıkmıyo harika bir oyun değil ama beni gayet tatmin etti
  • Ben oyunu beğendim açıkcası tekrar oynama isteği duyma ihtimalimde yüksek buyüzden satmayacağım şimdilik. Benzer türde farklı oyunlar da gelirse çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim çok iyi oldu. Hep aklımdaydı. Letterbox yeni yamayla kapatılabiliyor. The Order'a da gelse keşke.
  • Almayın. Aldırmayın. Kötü. Öyle böyle değil. Re4'ten sonra adam iyi bir şeyler yapmıştır dedik. Old school falan değil. Bildiğin kötü oyun.
  • Oyun alınır mı arkadaslar nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Oyun alınır mı arkadaslar nasildir?

Oyun gayet güzel, hikâyesi sürükleyici, karakterler ve mekanlar başarılı. Kötü olan nokta oyunun teknik kısmında. Fps ansızın dusebiliyor oyun bazen yavaş çalışıyor hissine kapiliyorsunuz ufak tefek buglar var. Bence Season pass de alınıp hikâye kavranmali. Mikami reyiz kötü oyun yapmaz. Oyunu yerin dibine sokanlar oyunu bihaber oynamışlar.

• Hikaye bir yere kadar. Kontroller vasat, grafikler kötü, animasyonlar çağ dışı, fps düşüşleri acınacak boyutlarda, save sistemi ilkel. Last Of Us çıtayı çok yükseltti. Oyunu alacaklar iyi düşünsün.
  • 2014 te Alien:Isolation'dan sonraki en iyi oyun. Gta, assassims creed falan seviyorsanız hoşlanmazsınız tabii. Kontroller rahatça ateş edin diye yapılmamış zaten, oyunun olayı size zorluk çıkarmak. Hayvan gibi boss lar var :)
    Ben sadece hikayenin nasıl bağlandığını tam anlamadım, eksisi buydu.

• Bu oyuna bir türlü ısınamadım, ortam iyi ama kontrolleri zorlamıştı beni.
    Oldukça iyi indirimlere giridi ama almaya cesaret edemedim.
  • Uzun zamandır almak istiyordum, indirime de girince aldım.Şuan iniyor.Herkes çok zor çok zor diyor. causalda mı oynasak yoksa daha üst seviyede mi?
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt
    Zor diye bişey yok hocam ne yaptını bilerek ilerlersen ve oyunun grafiklerine fps düşüşlerine aldırış etmezssen yani oyunu seversen okadarda zor bi oyun deyil. Amma velakin gel gelelimki yıl olmuş 2015 bu denli bi grafik ve fps düşüşü insanın gözüne çok takılıyor. Bu oyunu oynayan insanların zor demesinin sebebi ise aslında oyunun çok fazla zaman istemesi mesela benim bu oyuna ayıracak hiç vaktim yok 7. bölümde direk sildim oyunu. ilk 2 bölüm güzel ondan sonrası tamamen zaman kaybı gibi geldi bana.
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim amacım şudur, gece headsetimi takayım ve korkayım, atmosfer içine çeksin gerileyim.Oyun bunu yapıyorsa sorun yok.Yapıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Hocam benim amacım şudur, gece headsetimi takayım ve korkayım, atmosfer içine çeksin gerileyim.Oyun bunu yapıyorsa sorun yok.Yapıyor mu

Bu dediğini yapıyor, hatta bu oyundan sonra Outlast da deneyebilirsin.
    Belirttiklerinin fazlasını yapıyor
  • Oyunun zorlugu ilk birkac bolumde daha sonra yeni silahlari bulunca birazda karakteri gelistirince nispeten daha kolaylasiyor. Ben cok keyif alarak 2 kere bitirmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Bu dediğini yapıyor, hatta bu oyundan sonra Outlast da deneyebilirsin.
    Belirttiklerinin fazlasını yapıyor

Eyvallah bu iyi oldu

• crash_bandicoot C kullanıcısına yanıt
  • oyunu oynuyorum şuan ancak ilk boss chapter 3 te karşıma çıktı bir türlü deviremiyorum... elimde silah hiçbir şey kalmadı hespini boşalttım üstüne ama yinede ölmüyor... yardımcı olabilecek kişi var mı..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto1234

oyunu oynuyorum şuan ancak ilk boss chapter 3 te karşıma çıktı bir türlü deviremiyorum... elimde silah hiçbir şey kalmadı hespini boşalttım üstüne ama yinede ölmüyor... yardımcı olabilecek kişi var mı..?

explosive bolt pompalı ve handgun ile kafasına kafasına vur. Dondurma ve kör etme boltları da olması lazım isimlerini unuttum şuan bu boltları da kullan.

Ben bosslara karşı genel taktik olarak koşup uzaklaşıyorum buz boltu atıp sonra el bombaları expolosive boltları allah ne verdiyse yağdırıyorum. Bu şekilde de oyunu bitirdim zaten.
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    şöyle yapacaksın:

kapıyı kırıp çıktığı yerin hemen devamına yani yolu üzerinde bir yere, fazla boşluk bırakmayacak şekilde 4 tane explosive boltu arka arkaya koy.. üst kata çık tabancayla ateş et.. serbest kalınca senin bıraktığın bombaların güzergahından geçecek mecburen. 4 ü birden patlayınca ölmüş olacak. taş atıp kulon yorulmadan en basit yolu bu..
  • niomer1 N kullanıcısına yanıt
    yalnız explosive bolt dediğin bende yok sanırım... dediğin eğer bir bomba ise bende mevcut değil... bende bulunan silah-pompalı ve ok şeklinde biri adamı sersemleten diğeri bota sıktığımda bir kaç saniye sonra patlayan silah türü...
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.