Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Bende bekliyorum soyle bi 50 60a dussun alicam oyunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

Bende bekliyorum soyle bi 50 60a dussun alicam oyunu :)

Zaten indirimde şuan psn de alacaksanız.. 44 tl yanlış hatırlamıyorsam.

• Hevesle aldım ama çok korkunç gelmedi RE 4 gibi birazda last of us gibi oynanışı.
    Nerde eski survival horror.
    karakter gelişiminde neye öncelik verdiniz fikir verebilicek varmı?
  • oyunu ps4 te oynuyorum fakat ani fps düşmeleri çok yaşıyorum.bu genel bir problem mi yoksa sadece bende mi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

oyunu ps4 te oynuyorum fakat ani fps düşmeleri çok yaşıyorum.bu genel bir problem mi yoksa sadece bende mi oluyor ?

Güncellemeyi yaptıysan büyük oranda düzelmesi lazım .
  • Bu oyun bence son yılların Underrated'ı dır. Bilmiyorum beğenmeyenler çok ama ben nedense çok beğendim. Atmosferi sesler, hikayesi sürekli içinize işliyor. Sadece evet eksikleri var ama kötü bir oyun demek yanlış. 4 kere bitirdim oyunu bu arada. Uzun yıllar sonra Survival Horror olarak piyasaya çıkan oyunların sayısı oldukça az maalesef.
  • Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım, müthişti bana göre. Ps1 zamanlarının Resident Evil ve Silent Hill'i kadar zevk alarak oynadım. Çabuk bitmemesi için neredeyse her gün bir bölüm olarak sindire sindire oynadım. Başlamadan önce zor olduğu yönünde gördüğüm yorumlardan dolayı kolay seviyede, ki oyun gerçekten zor, başladım ve 19 saatte bitirdim. 15 bölüm ve 19 saat ama bölümler arası kendini tekrar etme yok desek yanlış olmaz, o yüzden sıkılma durumu söz konusu olmuyor. Atmosfer, bosslar, düşmanlar, oynanış, zorluk, her şeyi harikaydı. Artık ikincisini beklemeye geçebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelast

Alıp almama konusunda kararsız kalmıştım ama iyi ki almışım, müthişti bana göre. Ps1 zamanlarının Resident Evil ve Silent Hill'i kadar zevk alarak oynadım. Çabuk bitmemesi için neredeyse her gün bir bölüm olarak sindire sindire oynadım. Başlamadan önce zor olduğu yönünde gördüğüm yorumlardan dolayı kolay seviyede, ki oyun gerçekten zor, başladım ve 19 saatte bitirdim. 15 bölüm ve 19 saat ama bölümler arası kendini tekrar etme yok desek yanlış olmaz, o yüzden sıkılma durumu söz konusu olmuyor. Atmosfer, bosslar, düşmanlar, oynanış, zorluk, her şeyi harikaydı. Artık ikincisini beklemeye geçebilirim :)

Tebrik ederim hocam azminiz ve sabırlı olduğunuz için. Bu oyunu oynayanlar genelde yarıda bırakıyor töbe ediyor :) hatta bu oyunun yapımıcısı ikinci oyun için '' lütfen oyunu yarıda bırakmayın.'' dedi geçenlerde :) ilk oyundan daha iyi bir oyun bekliyor bizleri, o ortamı insanı çok geriyor zaten, atmosferide muhteşem, her ne kadar ilk çıktığında maalesef ki alamıcam ama yarı fiyata düşünce kaçırmam :)

• Alıp almama konusunda kararsız kalmamın sebebi okuduğum o tarz yorumlardı zaten :) Ama dediğiniz gibi atmosfer muhteşem gerçekten. Birilerinden kaçma durumu olmadığı sürece hiç koşarak ilerlemedim, hep atmosferi yaşaya yaşaya yavaş ilerledim. Çok kişi yarıda bırakmış ama bir 19 saat daha oynardım açıkçası ne yalan söyleyeyim :)

İkincisini ben de çıkar çıkmaz o fiyata almam muhtemelen :) Biraz fiyat düşünce kesin ama..
  • freelast kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Fiyat tuzlu maalesef fakat bunun black friday ile yılbaşı indirimleri var, elbet düşücektir :)He birde Wolfenstein II geliyor, onuda kaçırmamak lazım :)
  • Oyunu her ne kadar geç ve aralıklarla da olsa geçen gün bitirdim,oyun aslında gayet akıcı bir oyun hatta yarısını,kendisini bitirdiğim gün bitirdim.Atmosferdeki gerilim ve aksiyon geçişleri cidden iyi ayarlanmış,ne Resident Evil 5-6 gibi çok aksiyona kaymış ne de Alien gibi gerilim dolu bir oyun olmuş.(gerçi son bölümlerde o ayar biraz bozuluyor ama çok rahatsız edici olmuyor.)Oynanış ise zor değil sadece biraz sabırlı olmayı gerektiriyor,yer yer sinir bozucu olsa da yarıda bıraktıracak kadar zor ve sinir bozucu değil.Oyunun kendine has bir havası var,kaliteli ve ilginç bir oyun.
  • Kutulu olarak GG'de falan fiyatlar hala yüksek sayılır. PSN yada Live'da fiyatlar çok daha uygun.

Birde Dead Space serisi bu nesilde devam etseydi harika olurdu.
  • Siz birde akumuda oynayın zorluk neymiş görürsünüz :)
  • The consequence dlc sinde Kidman ile Joseph in karşılaştığı yerdeyim. Elimde fener ve balta var. Ama baltayı seçemiyorum. Balta var diye de yenisini alamıyorum. Üst tuşa basıyorum fenerden baltaya geçmiyor. Nasıl seçicem onu kaldım valla saçma sapan.

• toplanan anahtarlar ne işe yarıyor ? trophy için mi ?
  • Arkadaşlar the evil within cd aldım ps4 için ekran yarım güncelleme yaptı 4.600 gb küsür yine düzelmedi yarım ekran nasıl düzelticez.

• chapter 9 büyük konağın olduğu bölümde ruvik peşime takılıyor nasıl kaçacam bundan ? dolaplara falan saklanıyorum yine öldürüyor
  • arkadaşlar 2. sine başlamadan birincisini özetleyebilir misiniz özelikle ruvrik ile jimenez nasıl buluşuyor ve ellise karakterinin ruvrik ile bağlantısı nedir açıklarsanız çok sevinirim kaç yıl önce oynamıştım aklımda bunlar kaldı biraz İngilizce translate yaparak anlamaya çalıştım ama olmadı veya türkçe özetini açıklayan bir site veya video varsa o da olur.

• Dostum o çıkınca ekran kararıyor zaten. Ekran kararır kararmaz mümkünse en hızlı şekilde en uzağa kaçıp saklanmaya çalış. Seni bulamayacaktır. Ekran normale dönünce bulunduğun yerden çıkabilirsin. O bölüm maalesef baya bi husursuzluk veriyor insana. Ama göründüğü kadar zor değil. 3 tane bulmaca olması lazım yanılmıyorsam. Chapter ın tamamında peşine takılmıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisy -- 16 Ocak 2018; 23:34:17 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.