Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Çıkan dlc yi oynayan var mı?
    Genel olarak oynayan arkadaşlardan görüş alabilir miyiz?

Kısacası almaya değer mi?(Elbette değer fakat malum diğer oyun seçenekleri içerisinde almaya değer mi?)

Teşekkürler.
  • diğer PC konusuna yorumumu yazdım buraya da ekleyeyim.

---

The Assignment DLC'sini bitirdim. oynanış olarak Outlast'a benzemiş. silah kullanamıyorsunuz. tavsiye eder misin derseniz, bilmiyorum derim. ama hikaye olarak güzeldi.

oyunun sonunda "The Evil Within: The Consequence" yazısı çıktı. devamı olacak sanırım. Part Two denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mart 2015; 13:47:54 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler. Asıl öğrenmek istediğim hikayedeki kopuk kalan ve kafalarda soru işareti bırakan yerlere ışık tutmuş mu?
    Yani içi boş bir dlc mi yoksa değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

Çok Teşekkürler. Asıl öğrenmek istediğim hikayedeki kopuk kalan ve kafalarda soru işareti bırakan yerlere ışık tutmuş mu?

büyük ölçüde neyin ne olduğu ortaya çıkıyor. özellikle Kidman kısmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: citadel

büyük ölçüde neyin ne olduğu ortaya çıkıyor. özellikle Kidman kısmı.

Sabırla cevapladığınız için çok teşekkür ederim.

İyi çalışmalar. İyi oyunlar.
  • oyun birinci sınıf bence ps4 te alternatifi olmayan bir oyun bloodborne'a kadar gayet oynanır
  • Ben de oyunu çok beğendim şu ana kadar. Ps3 te oynuyorum yine de atmosfer ( grafikler de iyi ama asıl etkileyici olan ses ) çok etkileyici, hikaye insanda merak uyandırıyor, gerçi daha chapter 6 dayım. Haritayı çözmek, çevreyi araştırmak ve savaşırken etraftaki nesneleri kullanmak büyük avantaj sağlıyor, partnerimizin bazı hareketleri aptalca olsa da AI yine de çok kötü değil.
    Notum 8.5/10 şu ana kadar, bazı dergilerde düşük puqn aldığını görünce oynamıcaktım, hata olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bugun basladim daha 2. bolumdeyim ama oynanisi hosuma gitti simdilik. Ancak 5 kibrit tasima mevzusu cok komik geldi. Koskoca fener tasiyorsun, bir kutu kibrit tasisan cokmu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Oyuna bugun basladim daha 2. bolumdeyim ama oynanisi hosuma gitti simdilik. Ancak 5 kibrit tasima mevzusu cok komik geldi. Koskoca fener tasiyorsun, bir kutu kibrit tasisan cokmu:)

Fps durumu nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Oyuna bugun basladim daha 2. bolumdeyim ama oynanisi hosuma gitti simdilik. Ancak 5 kibrit tasima mevzusu cok komik geldi. Koskoca fener tasiyorsun, bir kutu kibrit tasisan cokmu:)

Fps durumu nasil

FPS dusmesinden bahsediyorsan gozume carpan birsey yoktu ama 3 metre gibi bi mesafeden uzanarak oynuyordum cok dikkat etmedim acikcasi.

• Ya ben daha en başını bile geçemedim oyunun tırsıyorum da oynarken napıcam bilemiyorum :D
  • The Evil Within: The Consequence - Gameplay Teaser

• Arkadaşlar, oyunda oynanış olarak Alan Wake havası var mı? Ben korku oyunlarını pek sevmem, Alan Wake hoşuma gitmişti.

• Oyunu bitirdim, sonunda noldu anlamadım

Simdi dlc leri alicam bakalım

• Arkadaşlar Merhaba,

Bu oyunun indirimdeyken Season Pass'ini de aldım. Fakat DLC'lere bir türlü erişemiyorum. Nerden indireceğim, oyunda nereye girip oynayacağım bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

Arkadaşlar Merhaba,

Bu oyunun indirimdeyken Season Pass'ini de aldım. Fakat DLC'lere bir türlü erişemiyorum. Nerden indireceğim, oyunda nereye girip oynayacağım bir türlü bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam 3 dlc den sadece 1 tane çıktı daha. Ps menüsünde aldığınız hesaptan hesap ayarlarına girip erişilebilir içerik gibi bir kısımdan indirebiliyorsunuz ilk dlc yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash_bandicoot

quote:

Orijinalden alıntı: Settlers

Arkadaşlar Merhaba,

Hocam 3 dlc den sadece 1 tane çıktı daha. Ps menüsünde aldığınız hesaptan hesap ayarlarına girip erişilebilir içerik gibi bir kısımdan indirebiliyorsunuz ilk dlc yi.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Kütüphaneden oyunla ilgili menüye girince çıkıyormuş.
  • Fps sorunu duzeldi mi

• Upgrade için nasıl bir yol izlemeli. Silah çanta yetenek var çantayla silaha mı yoğunlaşmalıyım. Oyunda anladığım kadarıyla yakalandık mı ölüyoruz başta yeteneğe vermeye gerek yok sanırım?

• The Evil Within - The Consequence Official Gameplay Trailer

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.