Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar canlandıkları için yakman gerekiyor yoksa item almada sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 29 Ocak 2015; 18:16:49 >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçde olsa aldım iniyor şu anda.Kafama şu siyah bant olayı takıldı oynanışa kötü yönde çok etkisi var mı acaba ? Birde cephane mermi sıkıntısı yaşanıyor mu yoksa başlangıç levelına göre mi oluyor bu zorluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 30 Ocak 2015; 21:30:44 >
  • pape kullanıcısına yanıt
    Kafadan vurduklarını yakmana gerek yok hocam,kibrit boşa gider @pape

Oyunun ben bi zorluğunu görmedim survivor ile başlamanı tavsiye ederim,siyah bant oynamaya başladığında aklına bile gelmeyecek bak gör...@Uncletrevor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Kafadan vurduklarını yakmana gerek yok hocam,kibrit boşa gider @pape

Oyunun ben bi zorluğunu görmedim survivor ile başlamanı tavsiye ederim,siyah bant oynamaya başladığında aklına bile gelmeyecek bak gör...@Uncletrevor

Bu bilgi iyi oldu kafası patlayanlarıda yakıyordum

Yalnız ilk 3 chapter sonunda hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.Ben bu oyunu bir yerlerden hatırlıyorum sanki Evet RE4 ve hafiften Alan Wake karışımı birşey olmuş.Grafik mevzunua hiç girmeyim çok bariz PS3 grafiği eski demode olmuş grafikler.Siyah bant ve kamera açısı zaman zaman DS4'ü yere atmak için beni zorluyor ama bir şekilde oynatıyor oyun kendini.Aradığımı buldum dersem yalan söylemiş olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 31 Ocak 2015; 20:43:27 >

• Aslinda grafiklerin kotu olmasinin sebebi tum platformlara yapilmis olmasi ama 2. oyun gelirse cok daha iyi olur grafikler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala o siyah bantlar duruyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Hala o siyah bantlar duruyor mu?

Duruyor
    PC için gelen güncelleme ile kaldırılıyormuş PS4'de yok

• Oyun,başlarda güzel gelmişti ama özellikle son 2 bölüm aşırı zordu..Bu yüzden oyunun ilk bölümlerindeki keyfim,son bölümlerde iyice kaçtı..Oyunu bitirdim ama bu zorluk olmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyun,başlarda güzel gelmişti ama özellikle son 2 bölüm aşırı zordu..Bu yüzden oyunun ilk bölümlerindeki keyfim,son bölümlerde iyice kaçtı..Oyunu bitirdim ama bu zorluk olmamış..

kendinizi geliştirmediyseniz veya nightmare de oynadığınız için zor geliyo olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk

quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyun,başlarda güzel gelmişti ama özellikle son 2 bölüm aşırı zordu..Bu yüzden oyunun ilk bölümlerindeki keyfim,son bölümlerde iyice kaçtı..Oyunu bitirdim ama bu zorluk olmamış..

kendinizi geliştirmediyseniz veya nightmare de oynadığınız için zor geliyo olabilirmi

Gelişmelerin çoğunu açmıştım...Önceki bölümler zorluk açısından fena değildi ama özellikle son bölüm nedense fazla zorladı...Resident evil 4 de aynı yapımcının oyunu, onda zorluk daha dengeliydi..Cephane sıkıntısı yoktu..Bu oyun ise Resident evil 4'ün cephane sıkıntısı olan versiyonu olmuş..İlk resident evil oyunları olsa anlarım, onlarda zaten düşman sayısı azdı..Oyunda düşman sayısı fazla ama cephane çok sınırlı sayıda..Ayrıca oyunda zorlayıcı bazı bossların tekrar tekrar gelmesi bir yerden sonra kabak tadı veriyor..Mesela yerlere tuzak döşeyen o bossun defalarca gelmesi yerine, daha özgün farklı bosslar tasarlanabilirdi..Bu eksiklere rağmen kaliteli bir korku oyunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Şubat 2015; 23:50:26 >

• Oyunun grafikleri ve fps durumu beni daralttı gerçekten çok özensiz yeni nesile yakışmıyordu.
    Korku olarak korkmadım ama ne yalan söyliyeyim gerdi oyun beni bu yönden iyi olduğunu söyleyebilirim
  • arkadaşlar forum da yeniyim de bu the evil within ile ilgili uyumluluk sorunu yaşıyorum konuyu nereye açacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  • Oyunu bir bütün olarak ele aldığınızda bu oyun pek olmamış vasat kalmış.Grafikler PS3'den remaster yapılmış bir oyun gibi.Hadi grafiği 2. plana attık peki ya oynanış ? Ondada ciddi sıkıntılar mevcut.Kamera açısı , siyah bant , nişan almak sıkıntılı.Ama bir şekilde yine merak edip oynatıyor oyun kendini sıkılarakda olsa.Sonuç olarak Shinji reyiz'den çok daha iyi bir oyun beklerdim bu RE4 - Alan Wake karışımı oyunun yerine...

• 1 saat kadar oldu baslayali oyuna. Shinji mikami yine bilindik havasini korumuş. Oyunda hemen olaya giriyorsunuz. Gerilim oyunun basinda sariyor sizi. Testereli eleman aninda resident evil 4 sen gelmiş ama onunda yapimcisi mikami olduğu için sorun yok. Oyunda alttan ve üstten kesit olması tam olarak film havasi vermiş ama bence bu tercih olarak sunulmaliydi çünkü bazi oyuncular bundan rahatsız olabilir. Sonuç olarak 1 saatlik tecrubem sonucu oyuna şuan olmuş diyebilirim.

• The Evil Within: The Assignment - Teaser

• The Evil Within - The Assignment Official Gameplay Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Şubat 2015; 23:25:08 >
  • The Evil Within - The Assignment - Resmi Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• The Assignment senaryo DLC'si çıktı...
  • O siyah bantlar olduğu sürece bu oyun alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.