Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntı değil hocam size iyi oyunlar,inşallah güncelleme gelir
  • Valla oyunu iyiki almışım 7. chapterdayım gayet zevk alarak oynuyorum ah birde grafikler daha iyi olsa ve şu kamerayı döndürürken yaşanan fps düşüşleri olmasa alacağım zevk bir o kadar daha artacaktı ama napalım.. Şu ana kadar hiç cephane sorunu yaşamadım zorda oynamama rağmen ayrıca oyunda ben abartı aksiyon olduğunu düşünmüyorum gayet dozunda habire üzerinize düşman gelmiyor çok güzel mekanlarda yanlız başınıza dolaştığınızda çok oluyor.. Oyunda sağlam bosslar da var kısacası mutlaka edinilmesini tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chapter 11 e geldim.oyun cok sardi .tereddut edenler kesinlikle edinsin.oyunda zor seviye de hic cephane sikintisi cekmeden oynuyorum.muthis

• bir türlü alışamadım şu oyuna ya 3.chapter zor bitirdim sanki 10 fps ile oynuyor gibi hissediyorum 3. chapterdaki testereci solo boss savaşında örneğin
  • Aksiyon var gerilim evet ben gayet zevk alarak oynuyorum yemisim grafiğini.. 400 dolarlık makinanın hakkı diye başlayan cümlelerden sıkıldım zaten. Zor seviye oynuyorum cephane sıkıntısına yok çünkü ilk saldırıyı genelde balta yumruk tuzaklarla halletmeye çalışıyorum mermiler çok zorda kalınırsa.. Başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdi_FB_MCMVII -- 9 Kasım 2014; 17:21:21 >
  • Keşke Last Of Us'dan önce çıksaymış. Naughty Dog çıtayı o kadar yukarı çıkarttı ki böyle oyunlar güdük kalıyor.
  • Oyunu psn den alacagım kaç gb acaba?

• 20 GB falan olması lazım...

• 37gb

• Oyun genel anlamda çok başarılı fakat kamera açıları tam bir felaket. Bir update ile bu soruna çözüm bulurlarsa tadından yenmez

• Oyuna yeni başladım, türünün en iyilerinden biri olmuş. Normalde oynamama rağmen zorluk seviyesi bir hayli yüksek, özellikle 3.bölümdeki testereli boss savaşı epey zordu. Her bölümde tekrar tekrar deneme gerektiren sıkıntılı yerler var.
    Mermi bulmak büyük sorun, en son Last of us'da afetzede zorluğunda böyle mermi azlığı görmüştüm. Normal zorluk böyleyse zoru düşünemiyorum.

Eksilere gelirsek grafikler biraz daha iyi olabilirmiş, bir de ekranı kısıtlayan siyah bant olayı kullanıcıya bırakılsa, isteyen kapayabilse iyi olurmuş.
  • Oyunun başında action başlıyor daha :)
    Motorlu testereli fena ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ilerledikçe güzelleşiyor, chapter 6 da Re4 oynuyormuş gibi hissettim.
    Chapter 7'deki kutu kafalı ölümsüz boss oyunun en gerilimli kısımlarından olmuş, mermi yok ve labirent gibi bir mekanda sürekli geri geliyor.
    Neredeyse her bölümde bir boss olması heyecanı artırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 24 Kasım 2014; 15:23:06 >
  • trophy kasan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

trophy kasan var mı

Akumu moddan dolayı trophy kasan olduğunu sanmıyorum, o modda oyunu bitirmek için delirmeyi göze almak lazım.
  • Oyunda türkçe altyazı varmı? Yorumları okudukça alasım geldi fakat tereddüt ediyorum.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    %44 e getirdim hocam bende akumu mode ve kolay 4 5 trophy kaldi sinavlardan sonra oynarim
  • arkadaşlar hong kong psnden almştık oyunu arkadaşımla ama menü japonca, oyunu ingilizce olan arkadaşlar 2. seçeneği seç şurdan şunu seç gibisinden dil ayarına yönlendirebilirler mi acaba?
  • English versiyonu aldiginiza emin misiniz? Cunku oyunu actiginiz da dili İngilizce oluyor.

• Oyunu bitirdim, senaryo bana Inception ve Shutter Island filmlerini anımsattı. Bitirdikten sonra bile tam olarak bütün taşlar yerine oturmuyor, çıkacak olan Kidman Dlc si ile bazı sorular cevaplanacaktır ama yine de cevapları 2.oyuna bırakma ihtimalleri var.

Sebastian gerçek dünyaya döndü mü yoksa hala makinaya mı bağlı, en sonda gördüğümüz kişi Leslie yi ele geçiren Ruvik mi, Joseph'e ne oldu ve Kidman'ın en başından beri amacı Leslie yi yakalamaksa neden makinadan fişini çekmedi gibi sorular gizemini koruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 3 Aralık 2014; 11:21:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.