Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heykelleri mutlaka al hastaheneye geçtiğinde heykellerden çıkan anahtarlarla dolapları açıp ekstra mermi,jel,anahtar gibi şeyler alınıyor hocam
  • Oyunu bugün bitirdim. Şunu söyleyebilirim ağırlıklı olarak survivor, horror ve gizlilik ikinci planda. Hikaye anlatımını pek beğenmedim. Yani hikaye beni içine çekmedi açıkcası. Ama oyun oynanış olarak güzel.
    Resident evil 5 teki bize ateş eden zoöbilere laf atmıştım ama sonra sözümü yuttum bu arada:)
    Oyun herşeye rağmen güzel.
    Birde şunu söyleyeyim boşa harcayacağınız tek bir mermi bile yok bunu hiç unutmayın. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mayınları etkisiz hale getirdiğimizde bişeyler topluyoruz bunları nasıl kullanıcaz yoksa hiç bi işe yaramıyormu?
  • Arkadaşlar oyun çok güzel aksiyon hiç dinmiyor..Beğenmeyen arkadaşları anlmaka güçlük çekiyorum..Ben yılların silent hill cisiyim..bırakında bu oyunu doğru kişiler eleştirsin..önüne gelen konuşuyor..Sen gider oyunu casual da oynarsan yapay zeka tabi yerlerde olur..Survivor modunda oynada ondan sonra konuş..hile yapmadan zevk almaya çalış..Mermi az kıymetini bileceksin...yeri gelecek yatak altına saklanacaksın..snake kill yapacaksın tadını ala ala yavaş yavaş keşfede keşfede oynayacaksın..Lütfen ama lütfen şu sığ düşüncelerinizden arının artık..
  • burock34 kullanıcısına yanıt
    silah ekipmanını aç orda ok bölümüne gel r1 le istediğin oku geliştir
    bende The Evil Within Danışmanı mı oldum ne sayfaları yardımlarla doldurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 27 Ekim 2014; 12:22:57 >
  • Oyunu dün bitirdim
    -Grafikler Tırt yer yer ps2
    -animasyonlar tırt yer yer ps2
    -oynanabilirlik tırt arabirim hatalı, alışınca gözel ama
    -yoklukta iyi gitti vallaha

atmosferden kurtarıyor ve zor oluşu oynattırıyor.
    sonunu beğenmedim.Spoiler olmasın diye demiyorum birşey

puanım on üzerinden 7.1.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

Oyunu dün bitirdim
    -Grafikler Tırt yer yer ps2
    -animasyonlar tırt yer yer ps2
    -oynanabilirlik tırt arabirim hatalı, alışınca gözel ama
    -yoklukta iyi gitti vallaha

atmosferden kurtarıyor ve zor oluşu oynattırıyor.
    sonunu beğenmedim.Spoiler olmasın diye demiyorum birşey

puanım on üzerinden 7.1.4

oyun hakkında nefis tesbitler
  • naber evocum
  • bu siyah bar kapatilmiyor mu cok fazla yer kapliyor
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    hocam bir de bana danismanlik yapar misiniz rica etsem oyundaki bu siyah bar nasil kapatiliyor var midir bir yolu
  • Bloo. kullanıcısına yanıt
    Hocam onun çözümü yok konsolda.Tek çözüm tv'de eğer zoom görüntü özelliği varsa barı minimuma indirebilirsin.
    Close bar özelliği sadece pc'de var
    zoom'da cozunurluk fena bozuluyor mecburen oynucaz bu sekilde
  • Sıkıntı olmuyor bence barların olması oyuna tam kaptırırsan dediğimi anlarsın
  • arkadaşlar oyunu bitirdim bence oyun harikaydı grafik olarak demiyorum oynanış olarak zaten grafikler ne olursa olsun ama oynanış güzel olsun kamera açıları güzel olsaydı süper olurdu
  • Uzun zamandır bir oyunun normal modunda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: narutoninja

naber evocum

Oooo Sinan abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 29 Ekim 2014; 13:29:53 >
  • 7. chapterda dayanamadim biraktim oyunu
    hayırdır
    7. chapterda kutu kafalı bir herif var deli etti beni oyunda da aşırı mermi kıtlığı var 10 kere denemişimdir geçemiyorum. 2-3 kere yere yiğip başka bir yerden canlanıyor zaten yere yigana kadar elimde mermi kalmıyor ölünce de en baştan başlatıyor daha fazla danamiycam. Bir de hevesle seasson pass kutulusunu almistim bosa gitti
    Chapter 7 de kapı açman için biraz geri dönüp aleti alman lazım.tam olarak nerde kaldın.
    bu leslie kacti gitti bizde kutu kafaliyla kaldik vanalari falan kapatiyorum gaz gitsin diye bir tanesini kirdi kutu kafa bosta vardi bir tane ama onu nereye takicagimi bulamadim olunce en basa atiyor ona sinir oldum ya
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.