Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: janot

http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm

usta linki bir incele her şeyi anlarsın

Bilgilendirme için teşekkürler
  • oyunun ilk başlangıcını oynadım. testere filmini izliyorum zannettim. oyunun devamı nasıldır bilemiyorum.
  • oyunu 2 gündür oynuyorum ; oyunu beğenmedim çöp diyenin kalbini kırarım net
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Oyunun sonunda gelmiş abi hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Oyunun sonunda gelmiş abi hayırlı olsun

sağolasın kardeşim en sonunda geldi ve beklediğime değdi 10 numara olmuş oyun
  • Oyuna 2 gün önce başladım şu an 3. chapterdayım beğendim diyebilirim şimdilik herhangi bir sıkıntı yok beklediğim gibi ilerliyor sadece karakterin yürüyüşü biraz garip geldi onun haricinde atmosfer çok iyi hele oyunun açılışı arkadaşın dediği gibi testere filmi gibi devamında da 2012 filminden esintiler var kısacası re ve silent hill severlerin kesinlikle edinmesi gereken bir oyun diyebilirim. Grafikler beklediğimden biraz daha iyi hatta yer yer çok başarılı ama bazen ise çok başarısız yani teknik anlamda ortalamanın biraz üstü ama next-gen mi kesinlikle değil yinede oynatıyor kendini.
  • Aynen abi güzel oyun.
    Grafikler çok iyi bana göre PS4 de,ben xbox 360 da bitirdim oyun oynatıyor gerisi bence hikaye
  • Dostlar oyunu ps4'te oynuyorum fakat felaket kasıyor. Özellikle kasabalarda ve saldırılar arttığında ciddi anlamda rahatsız edici boyutta kasıyor. Bu problemi yaşayan var mı?
  • S.Todd kullanıcısına yanıt
    sistem güncelleme yap hocam sürüm eskisi ise
  • Dokuzunu chapterı da bitirdim, oyunda toplam kaç chapter var?

Bu oyunu özellikle karanlıkta, gece 5.1 ses ile oynuyorum, cidden acayip geren bir oyun olmuş, en kısa zamanda bitirip pençesinden kurtulmam lazım, korku esir aldı valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni basladim grafikler falan fena degil oynatir kendini ama su siyah cizgiler cok sacma olmus sinematik deneyimi icin boyle yaptiklarini soylemisler ama bence yeni nesilin gucu yetmedi diye boyle yaptilar order 1886 da boyle olacak mesela grafikleri muazzam ama tam ekran oynayamiycaz saka gibi yakinda ekranin yarisini siyah olcak heralde,su konsolun fiyatini 500 dolar yap adam gibi donanim koy xone dan hic bahsetmiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 25 Ekim 2014; 21:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • New game plus a baslayan varmi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir şey oldu, oyunun 10. chapterına gelmiştim, PS4'ü açayım oynayayım dedim bir de baktım ki oyun yok uçmuş, yani oyunun tamamı silinmiş, yahu böyle bir şey nasıl olmuş olabilir, şimdi oyunu tekrardan yüklemem gerekiyor, işin yoksa indir 38 gbı. Acaba kayıtlı verilerim duruyor mudur hâlâ, eğer duruyorsa oyunu yeniden indirmeyi göze alabilirim ama yoksa cidden 9 charpter daha mümkün değil oynayamam.
  • Belki de geçmesi çok kolaydır ama 3.bölümde köyde gelen testereliyi geçemedim..Cephanem sınırlı..Yok mudur kolay bir yolu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 25 Ekim 2014; 23:49:32 >
  • Crossbow' u aldın mı bilmiyorum ama tuzakları etkisiz hale getirdikten sonra verdiği parçalarla patlayıcı ok yapabiliyorsun.
    Üç tanesi işini görür. Ayrıca yine bölümde pompalı tüfek var. Üç dört tane de ondan sıktın mı devriliyor. Birde uzun merdiven çıkılan bir kulübe var. Onun en tepesinde de flash bolt.
    İyice yorup en son flash'la kör edip gidip sinsice bıçaklayabilirsin de. Hem trophy' de veriyor. Bütün bu saydığım silahlarda hala cephane sıkıntısı çekiyorsan chapter' ı baştan oynayabilirsin. Çok zor bi boss değil.
    Ayrıca cephane sıkıntısı çeken arkadaşlar; tek kurşun bacağa yere düşürüp ardından kibrit. Ya da sağda solda balta varsa tek seferde öldürüyor. Etrafta tuzaklarda mevcut. Onlar yardımıyla da tek kurşun atmadan çok sayıda düşmanı öldürebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 26 Ekim 2014; 3:20:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Belki de geçmesi çok kolaydır ama 3.bölümde köyde gelen testereliyi geçemedim..Cephanem sınırlı..Yok mudur kolay bir yolu..

Üstte evo yazmış ama, tüm haritayı evleri didik didik ara tüm zombileri öldür zaten bir pompalı bir de ok bulacaksın elinde bombalar falan da olur cephane baya sağlam olacak ondan sonra üste çık o testereli zincirli bir şekilde duruyor aşşağıda oraya birtane bomba salla o kapıyı kıracak çıkacak dışarı orada da ok,pompalı ne varsa boşalt üstüne ölecek,en başta etraftaki tüm zombileri öldürürsen geçmen kolaylaşır o bossu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ekim 2014; 3:27:08 >
  • Oyunu biraz önce bitirdim, bence oyun süper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar tekrar deneyeceğim o bölümü..
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Ben o bölümü şöyle geçmiştim, orda taş merdivenli bir evin hemen giriş bölümünde bir tuzak vardı, adamı oraya doğru çektim oraya gelir gelmez de düzeneği açtım ve alttan mızraklar çıktı, bunu üç kere yaptım ve daha sonra pompalı ile sıktım adamın işi bitti.
  • Chapter 3 de bazi yerlerde kucuk kadin heykelleri var,bunlar bir ise yariyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.