Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bloo.

bu leslie kacti gitti bizde kutu kafaliyla kaldik vanalari falan kapatiyorum gaz gitsin diye bir tanesini kirdi kutu kafa bosta vardi bir tane ama onu nereye takicagimi bulamadim olunce en basa atiyor ona sinir oldum ya

Tamam dediğim yer,kırdıktan sonra geriye doğru git.vana zaten mavi bir şekilde gösteriliyor hemen bulursun.adamlarla uğraşırsan rahat 10 tane geliyor ard arda new game+ oynadım.
    Sana tavsiyem adamları kırılan vananın uzağına çek vur orada,hızlıca vanaya gel açarsın.
    Yanlış hatırlamıyorsam vanayı birkaç kez dönderip sonra tekrar gelip döndürebiliyorsun kaldığı yerden devam ediyordu yanılmıyorsam
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    survival moddan casual'e aldim yine de mermi vermiyor oyun. Daha fazla oynayamiycam bir oyun icin kanser olamam valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

survival moddan casual'e aldim yine de mermi vermiyor oyun. Daha fazla oynayamiycam bir oyun icin kanser olamam valla

Dediğim gibi yaparsan kanser olmazsın
    Oyunu sakın bırakma yazık edersin oyuna çünkü gerçekten çok eğlenceli bir oyun.
    Sanırım Chapter 6 da senin mermiler eridi ondan sıkıntı var
    Sana kolay gelsin,sıkıntı olursa pm at yardımcı olurum iyi akşamlar kardeşim

ara vericem biraz belki devam ederim sonra sagol ilgin icin iyi aksamlar
  • Oyunun pc sürümüne tam ekran ve fps ile ilgili güncelleme gelmiş konsol sürümlerine ait bi malumat var mı gelip gelmeyeceği ile alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyunun pc sürümüne tam ekran ve fps ile ilgili güncelleme gelmiş konsol sürümlerine ait bi malumat var mı gelip gelmeyeceği ile alakalı?

Bana sanki ps4 e o guncelleme gelmiyecek gibi geliyor. Neden dersen pc de o ozellikleri acmanin yada kapamanin basit yollari varken ve konsollarda da hicbir yolu yokken sen git pc ye ilk o guncellemeyi getir ve konsol da bir ton para sayip orjinalini almis konsol oyuncularina o guncellemeyi ilk getirme hatta hala getirmeyip dalga gec. Burdan yola cikarsak ve sacma bir dusuncen var dersen o zaman da derim ki galiba konsola ilk once o guncellemeyi getirmemesi buyuk ihtimalle ps4 e oyle bir guncellemenin olmadiginida gosteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 1 Kasım 2014; 11:30:48 >
  • Arkadaşlar dayanamayıp oyunu aldım Fakat rahatsız olduğum bir kaç kısım var, bazı bölümlerde nişan alırken çok kötü derece de Fps düşüşü oluyor ve bazı yerlerde de kaplamalar 1 - 2 saniye geç yükleniyor. Parazit (Grain) derecesi biraz rahatsız edici olsa da seçeneklerden derecesi ayarlanabiliyor. Asıl sorun kameranın yakın olması, karaktere çok yakın ve bazen de ekranı adamın kafası kaplıyor. Etrafı görmekte zorlanıyorum Oyun alışık olduğum zorluk derecesinin biraz üstünde hatta bazı bölümleri 4 - 5 kere sabırla tekrarlamak zorunda kaldım. Çünkü oyun boyunca cephane kıtlığı çekiyorsunuz hatta cephanesiz dolaşmaya başlıyor, silah yerine sessizce bıçak kullanmaya başlıyorsunuz. Tanıtım da izlediğimiz o çığlık atan kişiler kadar korkmadım açıkçası, yani aşırı ödlek birine göre normal bir oyun olmuş, anlayamadım ben mi alıştım yoksa oyun mu korkunç değil Ama heyecanlı mı? Heyecanlı, oturma odasına geçiyorum oyunu açıyorum ve arkamda ailemi çay içerken görüyorum hem çay içiyorlar hem de oyunu izliyorlar dizi gibi, teknolojiye karşı olan annem bile bana fikir vermeye başladı Karakter geliştirme konusu güzel, karakterle ilgili tek sıkıntı koşma yani uzun süre koştuktan sonra yavaşlamak yerine duruyor ve biraz nefes alıyor. Normal de güzel bir detay fakat arkanız da bir sürü kolu olan manyak bir yaratık olunca hiçte güzel olmuyor

• Dün bitirdim oyunu.Sonlara doğru oyun çok basit geldi.(zorluk açısından)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

Dün bitirdim oyunu.Sonlara doğru oyun çok basit geldi.(zorluk açısından)

Katılıyorum. Oyunun son chapter'ları, önceki chapter'lara göre nispeten daha kolay. Mermi, sağlık vs yönünden de daha bonkör. Oyunun zorluk seviyesi genel olarak şahane ama. Resident Evil serisine göre çok daha zor. Bu da çoğu yerde müthiş bir lezzet katmış.

• Akumu zorlukta yarida biraktim su guncelleme gelseydide tam ekran keyif ala ala oynamaya devam etsem. Nalet olsun gelmiyor ki su guncelleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

Akumu zorlukta yarida biraktim su guncelleme gelseydide tam ekran keyif ala ala oynamaya devam etsem. Nalet olsun gelmiyor ki su guncelleme

R_forceaspectratio 0 kodyla tam ekran oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

quote:

Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

Akumu zorlukta yarida biraktim su guncelleme gelseydide tam ekran keyif ala ala oynamaya devam etsem. Nalet olsun gelmiyor ki su guncelleme

R_forceaspectratio 0 kodyla tam ekran oluyor

Burasi ps4 bolumu , ps4 te oynuyorum. Ayrica pc yede yama geldi options tan tam ekran yapabiliyorsun.
  • The Evil Within - Halloween Trailer

• Nalet olsun guncelleme halen gelmedi. Siyah bantlarla oyunu oynamak resmen iskence. Yeter artik gelsin su guncelleme.
  • Net bir tarih verildi mi hocam? Pc için çıktı sanırım. Bende almayı düşünüyorum da oyunu siyah şeritlerin olması sinir bozabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya75

Net bir tarih verildi mi hocam? Pc için çıktı sanırım. Bende almayı düşünüyorum da oyunu siyah şeritlerin olması sinir bozabilir.

Bazi yerlerde muhtesem olan mekanlarin epikligini, grafigini, isiklandirmasini vs. icine ediyor siyah bantlar. Siyah bantlar da filmlerde ki normal boyutu kadar olsa yine iyi, hayvan gibi kalın da. Pc ye bir hafta oldu geleli halen konsollara getirmediler.
  • Çok rahatsız etmiyor hocam bence oynanabilir düzeyde,tabi bazı bölümleri saymazsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Çok rahatsız etmiyor hocam bence oynanabilir düzeyde,tabi bazı bölümleri saymazsak..

Kardes oyunu cok sevdigimden iskence de olsa akumu zorluk ta dahi bitirecek kadar fazla oynadim. Tekrar oynayacagim anasinin gözü gibi rahatsiz ediyor yeter artik. Seni etmiyorsa o senin keyfin benim keyfim degil.
  • Yazdığına katıldık fakat son cümleyle ayıp etmişsin,sanki sitem etmişiz gibi
    Dogrudur biraz sinirlendim ama direk sana degil. Dakika dakika bekliyorum guncellemeyi o derece rahatsizim siyah bantlardan.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.