Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi ki korku oyunlarında atmosferi, konuyu böyle ustaca işleyen Mikami isimli yapımcı var...Resmen yıllardır aradığımız ama bulamadığımız atmosferi ve oynanış şeklini bu oyunla bize sundu..Ayrıca önce resident evil 4 olarak düşünülen ve sonrasında iptal edilen , oyundaki o gizemli atmosferi de bazı bölümlerde bizi sunmuş Mikami... Oyunda 10. bölüme geçtim ve özellikle 9. bölüm, atmosfer olarak bana çok keyif verdi..Eski tarz korku oyunlarını ve tabi ki resident evil 4'ü sevenler ,bu oyunu kaçırmasın..Oyundaki tek eksiklik, grafiklerin tam olarak yeni nesil olmaması ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 3 Aralık 2014; 12:21:48 >
  • Oyun bence A kalite 14.chaptrdym , ben kaplama vs. teknik detaydan ziyade sanatsal tasarim, atmosfer ,hikaye gibi detaylara bakarim tamam kaplamalar belki yeni nesil değil ama ışıklandirmalar gerçekten cok iyi duruyor ve bu açığı kapatiyor zaten cok karanlık bi oyun olduğu icin kaplamaya vs pekte dikkat edilmiyor, ps4 oynuyorum yer yer fps düşmesi oluyor fakat bazen! , simdi şu kontrol kamera ve nisan almaya gelirsek aslinda bilerek hantal ve ağır oldugunu düşünüyorum.siyah bantlar film havası katmis ama oda görüşü biraz daha kısıtlamak icin yapıldığını düşünüyorum yani oyun rahat bi oynanabilirlik sunmuyor,oyunun tarzı bu zaten yada mikaminin , asla korkutmuyor oyun vahşet psikolojik atak gerilim ve sinir bozma üzerine kurulu tam bi kabus ! Gereksiz aksiyon yok mu çok var ama bu oyunun genede cok iyi olduğu gerçeğini değiştir miyor , zaten bu türün oyun sayisi ortada bence oynanmayi hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu dün bitirdim muhteşem bir oyun ancak oyunun sonu ile ilgili birkaç soru var kafamda spoiler olmasın
    ruvik ile leslie arasındaki bağ nedir oyunun başında hastaneye geldiğimizde makineye bağlıyımıydık oyunun sonunda ruvik ne oldu vs...
  • http://www.bethblog.com/2014/12/03/the-evil-within-next-gen-title-update/

If you boot up The Evil Within tonight on your PlayStation 4 or Xbox One, you’ll notice that a new title update for the game has been released. The 1 GB update covers minor bug fixes and optimizations.

A new PC update is also in the works and is expected to release soon.
  • Siyah bant gitmeden oynanmaz bu oyun, zaten ps2'den hallice bir oyun siyah bant görüş acısını kisitlayip oynanmaz hale getiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaşlar oyunu dün bitirdim muhteşem bir oyun ancak oyunun sonu ile ilgili birkaç soru var kafamda spoiler olmasın
    ruvik ile leslie arasındaki bağ nedir oyunun başında hastaneye geldiğimizde makineye bağlıyımıydık oyunun sonunda ruvik ne oldu vs...

Sebastian oyunun en başından beri makineye bağlıydı. Kesin olmasa da oyunun sonunda hastanenin dışında gördüğümüz kişi Leslie'yi ele geçirip kaçan Ruvikti.

• Beyler yama geldiyse siyah bantlar kalkmis mi? Bi haber verin lutfen.
  • Siyah bantlar kalkmadı ama ciddi frame iyileşmesi var.
  • Bencede cok kaliteli bir yapim atmosfer müthiş frame düşüşleri tek eksik yani.

• Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Siyah bantlar kalkmadiysa tekrar almaya gerek yok. Cevap icin tesekkurler
  • Arkadaşlar chapter6 dayım şu karşı tepeden kapakların açılıp ok atan okçulatı temizliyom ortadakine ne yapsam vuramıyorum oyun da bir hatamı var geçemedim yalnız ortadaki okçuda bir gariplik var kulübesi yok sadece kapak var

• Oyun TR PSN'de aralık indirimleri kapsamında ps4 için 89, ps3 içinde 79 tl olmuş.
  • Kac fps oyun arkadaslar? Hazir indirim varken almayi dusunuyorum oyunu? Son guncellemede frame iyilestirmesi falan olmus sanirim. Son durum nedir frame de?

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Siyah bantlar kalkmadı ama ciddi frame iyileşmesi var.

Siyah bant nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Siyah bant nedir ?

Oyunun altinda ve ustunde bluray filmlerdeki gibi siyah seritler var zannedersem yani tam ekran degil oyun anladigim kadari ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

Siyah bant nedir ?

Oyunun altinda ve ustunde bluray filmlerdeki gibi siyah seritler var zannedersem yani tam ekran degil oyun anladigim kadari ile.

16:9 mu 😄

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

Siyah bant nedir ?

16:9 mu 😄

Galiba oyle oluyor

• Bende indirimi görmüşken oyunu almayı düşünüyorum ama şu siyah bant olayı can sıkıcı. Sırf bu yüzden nette gameplay videolarına baktım. Açıkçası bant olayı hiç hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 16 Aralık 2014; 9:18:37 >
  • merhaba arkadaşlar bu oyunun türlçe yaması varmı acaba ps3 için??
  • Arkadaslar oyuna yeni basladim, oyunda bize verilen kibritlerle oldurdugumuz dusmanlari yakmazsak tekrar canlaniyormu? Yoksa yakmamizdaki amac dusman ustunde mermi item vb. Gibi seyleri almakmi?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.