Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taktiksel olarak daha mantıklı hocam dediğim bölümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba. .ben oyunu ps4 te oynuyodum..ama bugun bi anda oyun silindi herseyiyle..suan yeniden indiriyorun oyunu..neden boyle bisey olmus olabilir fikri olan varmi..

• Beyler 2. Chapter ı biraz once gectim herkes 3. Chapter ı övüyor oyunda ne degisiyor bu bölümde ilk iki bölümde gizem atmosferi sevdim ama oynanıs biraz yavan bu bölümlerde karakterimiz cok savunmasız tabi orası da var begendim oyunu 3. Chapterda ne gelisiyor beyler. İlk iki bölüm biraz düz mantıkta gidiyor da

• zombiler fazlalaşmakta yeni silahlar çıkmakta yani biraz daha hareketli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcelik-

Beyler 2. Chapter ı biraz once gectim herkes 3. Chapter ı övüyor oyunda ne degisiyor bu bölümde ilk iki bölümde gizem atmosferi sevdim ama oynanıs biraz yavan bu bölümlerde karakterimiz cok savunmasız tabi orası da var begendim oyunu 3. Chapterda ne gelisiyor beyler. İlk iki bölüm biraz düz mantıkta gidiyor da

2 adet silah veriyorlar ve boss dövüşü var.
  • Bu oyun yokluğunda ilaç gibi geldi ama ben beğenmedim oyunu.Yapay zeka gerçekten sürünüyor oyunda.Fizik 0 çevre etkileşim 0 tuzakların büyük kısmı oyunu baltalıyor .Kamera açıları iğrenç.Oyunu yapan hala resident evil da kalmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Bu oyun yokluğunda ilaç gibi geldi ama ben beğenmedim oyunu.Yapay zeka gerçekten sürünüyor oyunda.Fizik 0 çevre etkileşim 0 tuzakların büyük kısmı oyunu baltalıyor .Kamera açıları iğrenç.Oyunu yapan hala resident evil da kalmış .

Sonuna kadar katılıyorum.
    Oyunu alıp da oynamadım aslında, normalde de inceleme ve yorumlara bakarak da satın alma kararı vermem. Fakat yeni nesile yakışmayan grafikleri, iğrenç kamera açıları ve sıfır çevre etkileşimiyle birlikte çok fazla önyargı sahibi oldum oyuna karşı.
  • Ben de sogumaya basladim 11. Chapterdan itibaren. Ne yalan soyliyim bitirmeye kasmayacagim sanirim.

Guzel oyun da biraz sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Ekim 2014; 13:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bunla tatmin olmayan yeni Silent Hill'i beklesin. Çok korkutucu olacak. Bsc'de de 23 dk civarı videosu vardı. Merak eden izlesin.

Silent Hill serisini açıkçası rakipsiz buluyorum korku oyunları arasında...

Çıkış tarihi hakkında bir bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Beyler 2. Chapter ı biraz once gectim herkes 3. Chapter ı övüyor oyunda ne degisiyor bu bölümde ilk iki bölümde gizem atmosferi sevdim ama oynanıs biraz yavan bu bölümlerde karakterimiz cok savunmasız tabi orası da var begendim oyunu 3. Chapterda ne gelisiyor beyler. İlk iki bölüm biraz düz mantıkta gidiyor da

O da resident evil serilerinde ya da diğer korku oyunlarında 100. kez gördüğümüz testereli adam, anladık artık biraz daha yaratıcı olun yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Bunla tatmin olmayan yeni Silent Hill'i beklesin. Çok korkutucu olacak. Bsc'de de 23 dk civarı videosu vardı. Merak eden izlesin.

31 Ekim 2016'da çıkacağı söyleniyor.

http://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/70056117

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

O da resident evil serilerinde ya da diğer korku oyunlarında 100. kez gördüğümüz testereli adam, anladık artık biraz daha yaratıcı olun yahu

4. bölümün başında olmama rağmen iyice bıkmaya başladım oyundan. Oyun mekanikleri olmayan senaryoyu iyice sıkıcı hale getirmiş.

Bir de sanırım yanımızdaki doktor:

Hayalet ya da Sebestian her şeyi kafasında kurguluyor.Çünkü mermi falan isabet etmiyor. Tabii saçma sapan bir bug da olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

31 Ekim 2016'da çıkacağı söyleniyor.

http:
    //www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/70056117

Link için teşekkürler

Ama 2016 çok acımasız olmuş gerçekten. Bu 2 sene boyunca beklenti fazlasıyla şişer durur artık.

• Oyunu arayan varsa sec hesabını satıyorum. Şahsen benim oynadığım en iyi oyun oldu nu nesildeki

• Ben de oyunu merak ediyorum ps4te, ama eminim ki eski ps1 deki Resident Evil havası olmaz bence, ki o havayı bu gidişle zor görürüz gibi geliyor...
  • Oyunu cumartesi gunu bitirmistim bugun new game plusta yeniden basliycam..gercekten benim gibi re 3-4 ve silent hill hayranlari icin tadina doyumsuz bir oyun yapmis buyuk usta mikami..

Bu arada oyun bitince smg ve bozuka envantere ekleniyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eros God

Ben de oyunu merak ediyorum ps4te, ama eminim ki eski ps1 deki Resident Evil havası olmaz bence, ki o havayı bu gidişle zor görürüz gibi geliyor...

Hocam oyun zaten re 3-4 e yakin bir oyun..zaten mikami bunu hersekilde belli ediyor ama bu oynanisi 9 yil sonra olsa bile stealth dinamikleriyle, karakter gelistirmeyle daha atmosferik mekanlarla ve mukemmel vurus hissiyatiyla ileriye tasimayi basarmis..

Elestirilecek yanlar varmi var mesela mikami hala bazi chapterlarda yanimiza birilerini vermekte israr ediyor..tamam bu dinamik 2005 te tuttu ama artik insanlar boyle oyunlarda tamamen yanlizlik istiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonborn81 -- 22 Ekim 2014; 9:36:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya şu görünmez manyakları nasıl öldürüyorsunuz ? Adamın hareket ettiğini görüyorum. Yumruğumla ortaya çıkarıyorum sonra silahla ateş ediyorum.. Ölmuyor denyo ölsede cephane bitmiş oluyor

• janot kullanıcısına yanıt
    Sec satımı nasıl oluyor? Bu her oyunda yapılabilen bir işlem mi? Veya herkesle?

Bilgilendirebilir misin?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm

usta linki bir incele her şeyi anlarsın
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.