Şimdi Ara

The Evil Within Video inceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident evil 4'e bayagi benzettim oynarken.Senaryosuda gayet hosuma gitti sadece son boss diger chapter'lardaki kadar zorlamadi.Ek olarak 10. chapter'den sonrasi bana biraz zorla olusturulmus havasi uyandirdi.Silahli-zirhli zombiler sıktı direk.10 chapterin bossuda en zor bostu, direk final yapilabilirdi.Birde baslarda gercekten survival temasini gercekten yasatiyordu.Karakteri biraz gelistirdikten sonra haldur huldur kosmaya basliyoruz nasilsa birsey olmaz diye.Ozellikle zaman ayarli bombanin pek etki etmemeye baslamasi filan oyunun havasini biraz baltaliyan durum olmus.Son olarak ruvik modellemesi ve hikayesi harika olmus.Ruvik'in birden belirip kovaladigi sahneler muthis olmus ama onuda finalde cerezlik yapip basit bir sonla bitmesine sebep olmuslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 28 Ekim 2014; 22:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7,8 puan düşük geliyor insanlara vay arkadaş ya punda iyi oyunda gayet iyi bence oyunun adını unuttum da geçenlerde bir oyunu Ersin abi 3,5 puan vermiş diye çok eleştirilmişti bazıları 10 üzerinden puanlanan sistemde en düşük notun 1 olduğunu unutmuş herhalde ki 7 altı [çöp] olarak nitelendiriliyor yazık..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha abinin incelemeleri çok iyi oluyor her zaman ağzına sağlık abi sonu çok güzeldi özellikle

• İncelemenin sonu oyundan daha yaratıcı

• Keşke finali 15 saniye yapsaydı ız , 4-5 yumruktan sonra kapattım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkk34

7,8 puan düşük geliyor insanlara vay arkadaş ya punda iyi oyunda gayet iyi bence oyunun adını unuttum da geçenlerde bir oyunu Ersin abi 3,5 puan vermiş diye çok eleştirilmişti bazıları 10 üzerinden puanlanan sistemde en düşük notun 1 olduğunu unutmuş herhalde ki 7 altı [çöp] olarak nitelendiriliyor yazık..

1-2:Çöp(bu tabiri sevmesemde aklıma başka bir şey gelmiyor)
    3-4:Kötü
    5-6:Vasat
    7-8:İyi
    9:Harika
    10:Mükemmel

Yani oyun iyi ama ben harika bir oyun bekliyordum o yüzden hayal kırıklığı oldu Evil Within benim için.

• oyunda ufak ama can sikan 2 yer var. Egilince olusan kamera acisi ve siyah barlar onun disinda ben sevdim bu turun takipcisi olmamama ragmen
  • Talha abinin yaptığı en güzel ve kaliteli incelemesi olmuş, bende olsam aynı puanı verirdim

• Talha abimizin incelemesi oyundan daha iy
  • kesinlikle yılın çöp oyunu bu olacak galiba :D

• Başlarda güzel sonradan saçma sapan gereksiz yerlere giden hikaye anlamında klişe biten,sizin üzerinize gereksiz zorlukta bosslar yollayan ne geren ne korkutan aksine sinir hastası yapan bir oyun.Polygon doğru puanı vermiş en fazla alacağı 6.

• beyler tür olarak belki ire bir aynı olamayabilir fakat grilim ve hayatta kalma istiyorsanız gidin alien isolaton oynayın bu oyundan çok daha kaliteli bir oyun çıkmış optimizasyon sorunu yok 30 fps sınırı yok saçma sapan siyah bantlar yok ve grafikler çok iyi
  • tam kararında puan

• beklentim coktu bu oyundan neden boyle yapıyolar anlamıyorum korkuysa korkuya odaklan bu sınjımıkamıyı fazla şişirdik heralde oda normal bir insanmiş

• Talha abi "Dı ivıl" değil, "Di ivıl" diye telaffuz edilir the'dan sonra sesli harf gelirse; the, "di" diye okunur.

; The Others(Di adırs) gibi.

Gereksiz bi bilgi ama olsun :)
  • chapter 8deyim. iyi oyun oynayın pişman olmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Talha abi "Dı ivıl" değil, "Di ivıl" diye telaffuz edilir the'dan sonra sesli harf gelirse; the, "di" diye okunur.<br><br>; The Others(Di adırs) gibi.<br><br>Gereksiz bi bilgi ama olsun :)

kaç yıldır ingilizce okuyorum... ingilizce öğretmenliği bölümündeyim 2. sınıf lisedede.. dil bölümündeydim.. sen yanlış biliyorsun..

• Millet oyun begenmez olmus alin oynayin arkadaslar oyin cok guzel olmus begeniceginizden eminim.bnm puanim 8.8
  • watch dogs tan sonra kontrolleri berbat ötesi olan 2. oyundur bana göre kendisi. oynanabilirlik yerlerde olduktan sonra yemişim öyle oyunu. her yanı güzel olsa ne olur olmasa ne olur. :S
  • çok sağlam oyun tabi oyundan ne anladığınıza bağlı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.