Cehennem Melekleri'nin şimdilik ilki... Yarın vizyona girecek olan Cehennem Melekleri'nin devam filmleri de gelecek gibi gözüküyor...
Yarın dünya ile aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek olan Cehennem Melekleri'nin (The Expendables) devam filmine dair haberler çıkmaya başladı bile...
Filmin yönetmeni Sylvester Stallone tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa 'Cehennem Melekleri 2' yolda. Yapımcı Avi Lerner de geçen sene, Cehennem Melekleri'nin bir seri olarak tasarlandığını, 2 ve 3'ün de çekileceğini duyurmuştu.
80 milyon dolarlık bütçesiyle -her ne kadar Amerika'da filme yaş sınırlaması getirilmiş olsa da- Cehennem Melekler'i eğer gişede aradığını bulabilirse, Stallone'nin devam filmleri için gereken mali desteği bulması zor olamayacaktır.
Basına konuşan Stallone, "Eğer film beklenen performansı gösterirse, bu durum, devam filmine yapılacak olan finansal desteği de kolaylaştıracaktır. İnsanlar devam filmi çekmenin kolay olduğunu düşünüyor fakat öyle değil. Çünkü şaşırtıcı bazı şeylere ihtiyacınız var. Ben de oldukça radikal bir şeyler deneyeceğim." şeklinde konuştu.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Destur daha 1.'yi izlemedik
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
Destur daha 1.'yi izlemedik
Demek 1.filmide varmış.Hiç haberim yoktu
Filmin senaristleri David Agosto ve Ken Kaufman olacak. Eski kadronun yeni filmde olup olmayacağı belli değilmiş. İlk filmin kadrosunda olmayan Jean-Claude Van Damme bu seride oynayabilirmiş.
Filmin vizyon tarihi 17 Ağustos 2012 olarak belirlenmiş.
halen daha 1. filmini izlemedik. herhalde duble yaparım kendime bu gidişle.
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
quote:
Orijinalden alıntı: onur*
1.filmi bile izlemedim daha Download'a başlayım hemen.
birincisi sırf aksiyondu,resmen izlerken aksiyondan sıkıldım yada sevdiğim bir tür değil galiba
1, filim senaryo olarak ço ksıradandı izlememin tek nedeni o muhteşem kadroydu o mükemmel oyuncuları bir arada görmek filimi keyifli hale getirdi yoksa çok sıradan bir konu ele alınmıştı zaten gişedede istediyi başarıyı elde edemedi 2, sini neden çektiklerini anlamadım 1. sini telafi etmek istiyorlar heralde umarım 2. sinin konusu daha detaylı ve güzel olur gerçi kötü bile olsa bu kadro oldugu sürece bu filimi yine izler çogu kişi ama sinemada ama evde senaryo kötü olursa yine gişedeki beklentileri yakalayamaz :)
stallone'yi bilmem ama statham'in oynadigi belki de en kotu filmdi. 2. filmi cekmeyeceklerini dusunuyorum ama belli olmaz, cekebilirler de. ama isi kurgu ve teknik yonden daha profesyonel bir arka plan ekibine devretmeleri gerektigi gayet bariz. oyuncularin da ozelliklerini degistirmek iyi olacaktir. jet li gibi bir oyuncuyu ezik bir adama cevirmisler resmen yaziklar olsun puuuuuhhhhhhh
böyle bir kadroyu toplayıp bir body salonu açsalar ve belgeselini yapsalar daha güzel olurdu:)tamamen gereksiz bir film 2.sini izlemeyede gerek yok.şimdiden uyarayım.
Gelsin gelsin izleriz.
1. Film'in kadrosu iyiydi fakat film berbattı, 2. film'in iyi olması dileğiyle..
İlk filmi çok beğendiğimi söylemem ama kaliteli bir kadrosu vardı. İkincisi de çıkarsa izlerim..
ilki de sıradan bir filmdi 2.de farklı olmaz.bildiğin sıradan macera
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
ilki de sıradan bir filmdi 2.de farklı olmaz.bildiğin sıradan macera
Aynen öyle,senaryo namına hiçbir şey yoktu
ilk filmi izledim kadro güzel ama klasik filmlerden olmuştu
Rambo yaşlanmış. Kaşlarla oynamışlar, güzel filmdi yinede. 2.yi bekliyoruz.
İlk filmi de yıldızların hatırına sinemada izlemiştim, ikinciyi de izleyebilirim.. Senaryo namına fazla beklentiye girmemek gerek, oyuncular hatırına izlenir..
Birincisi aşırı dandikti. Bu ikincisine bari biraz özensinler. Beklemedeyiz.