Bu filmi izlememek ustalara saygısızlık olur. Bol aksiyon içeren, az buçuk da senaryosu olan bi film izleyeceğiz yine. Olsun, zaten fazla bi şey de beklemiyoruz.
Bol Aksiyon içeren bir film olacağa benziyor. Aksiyon ustalarını tekrar tek filmde görmek çok güzel. Bu film sırf oynayanlar için bile izlenebilir.
Kadro asiri iyi olmus. Arnold'in silah tutmasi harika olmus ates ederken terminator gibi gozukuyor adamim yav... Sirf dovusseler senaryo olmasa bile izlenir.
Sadece Chuck Norris olsa yeter zaten ekşının dibine vurur
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
Chuck Norris var beyler. Full aksiyon, abartı sahne bizi bekliyor. 3. seri bile gelir diye düşünüyorum.
yeni nesil Chuck Norris'i fazla bilmez. lakin bir nesil onun filmleri ile büyüdü. kadroda olması sevindirdi.
çocukken çok filmini izledim de aklımda bir filmi var jeepi ile birlikte toprağa gömüyorlardı toprağın altından filan çıkıyordu eğer hatırladıysan filmi söylermisin tekrar izlemek isterim
Mickey rourke yok mu?
Kadroya bak.Yıldızlar karması gibi Senaryo olmasa bile gider oturur 2 saat izlerim
quote:
Orijinalden alıntı: designr
amma yaşlandılar be
Yaşlandılar belki ama hala karizmalar.
sly ülkücü bıyığı yapmış
Chuck Norris var abi sırf bunun için ilk günden gidip izlenir
quote:
Orijinalden alıntı: Del Toro
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Film değilde fps oyun afişi gibi.
kadro abartı olmuş mutlaka izleyecem.
Yaşlı kurtlara bak hele
İlk film çok güzeldi bence 2.filmi merakla bekliyorum
vizyon tarihi belli oldu mu?
Stallone'un derisi falan ilginç bir hal almış. kıtırlı gibi
yalnız nasıl operasyonlardan geçtiyse suratı düzelttirmiş gibi. 3-4 sene önceki şişmiş suratından eser yok.
quote:
Orijinalden alıntı: koobee24
Stallone'un derisi falan ilginç bir hal almış. kıtırlı gibi
yalnız nasıl operasyonlardan geçtiyse suratı düzelttirmiş gibi. 3-4 sene önceki şişmiş suratından eser yok.
65 yaşında böyle bir vücut olması mucize zaten bırakta kıtırlı olsun.Evet yüzde bir düzeltme var Rocky Balboa ve Cehennem Melekleri 1'de ki tombul tombul değilBöyle daha iyi olmuş.
Harbi yüze birşeyler yaptrmış bu etli etliydi yüz Toplanmış parlamış
Son Rambo da çok topluydu surat.Burada baya incelmiş.Yaptığı spor diyetinden mi acaba diyecem ama bu yaşta diyetle bu kadar olmaz sanırsam.Ama iyi yapmış yakışmış stallone babaya.
quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
Chuck Norris var abi sırf bunun için ilk günden gidip izlenir
Eskilerden, Chuck Norris e benim kadar hayran olan bir arkadaşa rastalamak beni sevindirdi. vhs kasetlerinin meşhur olduğu yıllarda heryerde bulunurdu filimleri şimdi nedense eski filimlerini bulmak Türkiyede imkansıza yakın. DVD veya VCD veya BD formatında eski filmlerini arasamda bulamıyorum. Karizmasının olduğu günlerden bir fotosunu paylaşayım.