Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni izledim bende, kadrosu aşırı iyi hatta gelmiş geçmiş en iyi kadro bu filmde diyebilirim aksiyon sahneleri harika ama tam bir senaryo özürlü bir film birde jet Li ye çok az rol vermişler ona üzüldüm.
  • konuya yorum attım mı hatırlamıyorum ama :D çok eğlenceliydi aralarında yaptıkları şakalar cuk oturmuş
    Van abimizin kötü karakter olması
    hoşuma gitmesede güzel zaman geçirdim :]
  • bu flim in orjianl tr dub 5+1 versiyonu çıktımı
  • bu filmin 3 boyutlusu yok sanırım değil mi??
  • Bugüne kadar izlediğim en iyi aksiyon filmi diyebilirim..
  • Filmi yeni izledim. İlk filme göre gayet başarılıydı. Bu filmi daha çok sevdim. Espriler ve aksiyon sahneleri ve tabi en önemlisi, yılların verdiği tecrübenin getirdiği oyunculuk çok güzeldi. Chuck Norris baya güldürdü

9/10 Puanım.
  • Filmi geçen gece izledim ben de. İlk filmi beğenmemiştim. Bu nedense ilk filmden daha iyi geldi bana. Ard arda patlatılan espriler güzel bi hava katmış filme. Bazı oyuncuları çok az görmek üzücü olsa da bu kadroyu bir araya getirmek zaten büyük iş diyip geçiştiriyorum. Jet Li filmin başında çıktı gitti, Chuck Norris'i doğru düzgün göremedik, Arnold desek hemen hemen aynı.
    Aynı karede efsaneleri görmek hepimizin hoşuna gitti eminim.
    Senaryo olarak zaten bir şey beklemiyordum, bulamadım da :) Aksiyon, diyaloglar replikler gayet yerindeydi bence. Vel hasılı, izlenebilir.

Aklıma gelen bir iki espri;

Barney: Seni bi kral kobra sokmuş doğru mu?
    Booker: Evet doğru. Acı dolu 5 gün sonra, kobra öldü. (Klasik Chuck Norris esprilerindendir bu)

Trench'le Church arasındaki "sen çok döndün, bu kez de ben döneyim" esprisi. (Sanıyorum Terminator'e bi göndermeydi)
    Filmin başlarında Trench'i kurtardıklarında Ceaser'in Trench'e karşı içinde "terminate" geçen bir fiille cümle kurması.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3. filmde geliyor sanırım
  • Sırf bu kadroyu bir arada görmek bile şaşırtmıştı senaryo tırt aksiyon yeterince var.Birde Sylvester abimiz yüzünü daha düzgün gerdirseymiş iyi olacaktı sofra bezi gibi adamın surat
  • filmi şimdi izledim senaryo kurgu şu bu berbat ama böyle bi oyuncu kadrosunu görünce benim için 10/10 almştır, yalnız bizim çekik gözlü oğlana çok az süre vermişler
  • begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni izledim, ön yargılıydım 2 filmine de pekte bir şey bulamadım zaten çerezlik bir film. Aksiyon istiyorsanız açıp izleyin.
  • İçi boş aksiyon başka birşey degil. Die hard ın sonuncusu da aynen böyleydi. Sadece zaman öldürmek için izlenebilir. Tabii zamanınız çoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: mjstcs

İçi boş aksiyon başka birşey degil. Die hard ın sonuncusu da aynen böyleydi. Sadece zaman öldürmek için izlenebilir. Tabii zamanınız çoksa.

Die Hard'ın son filmi bundan daha iyiydi bana göre. Bu kadar iyi oyuncu kadrosuna bu kadar kötü yer ve mekan seçimi nasıl seçmişler hayret verici. Die Hard 5 o konuda bu filmden çok iyiydi. Senaryolar zaten bomboş.

• Van damme oyunculuk olarak muhteşemdi.
    Açık ara en iyi performans kendisinindi.
    Mimikleri, duruşu karizması 51 yaşındaki adam çok sağlam tekmeler atabiliyor.
    Daha iyi filmerde göreceğiz kendisini enemies closer,swelter,ufo gibi filmleri yapım aşamasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 28 Eylül 2013; 22:56:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.