Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni izledim aksiyon kategorisinde bulunması gerekenden fazlasına sahipti.Tek kötü yanı ağırlığı olan bir senaryoya sahip değilOyunculara zaten söylenecek söz yok oyuncular ünlendiği kendi filmleri için yaptıkları atıflar çok am açok renk katmış filme.

Chuck Norris'i gördüm zaten tamam dedim. .Belki sinema da izlenmeye değmez senaryosu yüzünden ama evde kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden.Tabi ki oynayan oyuncuların oynadıkları filmleri izlediyseniz yoksa çöp bir film olur çıkar sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: alperqaan

zamanınıza yazık sinemada izleme gafletinde bulunmuştum ben yandım siz yanmayın içi çok boş salt aksiyon içeren gereksiz bir film.

Sırf kadrosu için bile izlerim.

Kadrosu için bile izlenir, aynı karede Schwarzenegger, Stallone ve Statham başka hangi filmde görülebilir ki?

ben de tam olarak bu mantıkla gittim ama gerçekten değmiyor dostum izleyince beni daha iyi anlayacaksın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

zamanınıza yazık sinemada izleme gafletinde bulunmuştum ben yandım siz yanmayın içi çok boş salt aksiyon içeren gereksiz bir film.

Kadrosu için bile izlenir, aynı karede Schwarzenegger, Stallone ve Statham başka hangi filmde görülebilir ki?

ben de tam olarak bu mantıkla gittim ama gerçekten değmiyor dostum izleyince beni daha iyi anlayacaksın.

Ben yanlış hatırlamıyorsam çıktığı ilk gün gittim. Ben şahsen çok beğendim, dublajlı olması dışında.

Sonuçta aksiyon filmlerinde senaryo aramıyoruz, geri kalan ögeler de gayet iyiydi. Zaten bir aksiyon filmi IMDb'den kolay kolay 7.4 alamaz.

• dün izledim beğendim gayet başarılı bir yapım diyebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yanlış hatırlamıyorsam çıktığı ilk gün gittim. Ben şahsen çok beğendim, dublajlı olması dışında.

Sonuçta aksiyon filmlerinde senaryo aramıyoruz, geri kalan ögeler de gayet iyiydi. Zaten bir aksiyon filmi IMDb'den kolay kolay 7.4 alamaz.

bir filme nasıl bir beklentiyle gittiğine göre değişiyor demek ki bu durum. bana içi boş gelmişti şahsen ucuz amerikan yapımlarından biriydi. ama siz beğenmişsiniz saygı duyuyorum zevk meselesi en nihayetinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger

en karizma bruce abi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir filme nasıl bir beklentiyle gittiğine göre değişiyor demek ki bu durum. bana içi boş gelmişti şahsen ucuz amerikan yapımlarından biriydi. ama siz beğenmişsiniz saygı duyuyorum zevk meselesi en nihayetinde

Aksiyon filminden senaryo anlamında bir şey beklemeden gitmiştim.

• Eski aksiyon oyuncularına saygı duruşu gibiydi,benim gibi 30 ve daha büyük yaşlarda olanların daha keyif alacağını sanıyorum filmden çünkü zamanımızın tüm ünlü aksiyon oyucuları vardı,Sylvester Stallone,Chuck Norris,Jean-Claude Van Damme,Bruce Willis,Arnold Schwarzenegger bu oyuncuları aynı filmde görmek bile ayrı bir zevkti.
  • Film inmeye devam edıyor. Aksiyon filmlerinin ustalarını bir arada izlemek için sabırsızlanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blurayi cikmis bi kac gun once cekimlere basladim 1080p olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espriler güzeldi de çok yalan bi filmdi be.

Manasız muhabbetlere boş boş gülüşmeler. Samimi görünmeye çalışmaları çok yalan duruyordu. Çok göze batıyor.

Ama film absürd kategorisinde izlemek lazımsa, absürde göre yeterince ciddi. Normal filme göre çok ciddiyetsiz.

Mesela kazı yapılırken arkadaki figuranın kazmayı indirirken ki halini görmem, bu filmi absürd kategorisine koymama yetti. Bu absürd haliyle mizah, diyalog ve aksiyon gayet başarılı. Ancak diğer taraftan bakacak olursak tamamen tırt bir film.

Ayrıca Van damme'ın oyunculuğu diğerlerini sollamış. Bahsetmeden geçemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger

en karizma bruce abi

10 yaş küçük olduğunu unutmayalım

• Film indi bu gece izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi az önce izledim ve çok beğendim

Kadro için zaten diyecek birşey üstüne durmayan bir aksiyonda eklenince tadından yenmıyor

Üçüncü film inşallah kısa sürede gelır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin Çin hasılatı Amazing Spider-Man ve Dark Knight Rises filmlerini dahi geride bırakacak kadar yüksek.

52M $

Ve henüz Japonya'da gösterime girmedi.Şuan için toplam hasılatı 289,194,000$

320 milyon $ gibi bir rakamla kapatacak gibi.İlk filmin hasılatı 277.000.000$'dı.

Kısmi bir başarı sözkonusu.Kısmi diyorum çünkü Van Damme,Chuck Norris,Schwarzenegger artılarına rağmen hasılat beklenenden düşük kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 14 Ekim 2012; 23:38:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Espriler güzeldi de çok yalan bi filmdi be.

Manasız muhabbetlere boş boş gülüşmeler. Samimi görünmeye çalışmaları çok yalan duruyordu. Çok göze batıyor.

Ama film absürd kategorisinde izlemek lazımsa, absürde göre yeterince ciddi. Normal filme göre çok ciddiyetsiz.

Mesela kazı yapılırken arkadaki figuranın kazmayı indirirken ki halini görmem, bu filmi absürd kategorisine koymama yetti. Bu absürd haliyle mizah, diyalog ve aksiyon gayet başarılı. Ancak diğer taraftan bakacak olursak tamamen tırt bir film.

Ayrıca Van damme'ın oyunculuğu diğerlerini sollamış. Bahsetmeden geçemeyeceğim.

katılıyorum. samimi durmaya çalışmalara olmamış göze batıyor . alkolik manyak filme yakışmıyor birde .
    bana göre van damme çok iyi oynamış çok hoşuma gitti. stallone de ilk filme göre biraz daha adapte olmuş gibiydi zorlama miimkler yoktu, en karizmatik gördüğüm stallone ve vandamme ydi.
    oyunculuk anlamında çok iyi işler yapamasada karizmasıyla her filmi götürüyor "stallone " adamım benim.

• wills in savaşırlarken arnolda " sen çok gidip döndün , ben gidip dönerim " espirisini tam anlayamadım
  • Filmi indirdik pc de ses var tv de ses çıkmıyor. Yeniden indiriyorum off offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Filmi indirdik pc de ses var tv de ses çıkmıyor. Yeniden indiriyorum off offf

Tv'ye hdmi ile bağlarsan ses gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Filmi indirdik pc de ses var tv de ses çıkmıyor. Yeniden indiriyorum off offf

Tv'ye hdmi ile bağlarsan ses gelir.

Yok dostum öyle değil. Ofiste indirdim ses geliyor. Harici Diske attım TVye bağladım maalesef ses gelmedi hatta tv dondu. Bende yeniden başka bir linkten indiriyorum. HDD Arşivimde hiçbir filmde böyle birşeyle karşılaşmadım. Bir tek bu filmde karşılaştım. Bakalım yenisini indiriyorum şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.