Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kckfrk

Filmi indirdik pc de ses var tv de ses çıkmıyor. Yeniden indiriyorum off offf

TV ne marka, indirdiğiniz filmin sesi DTS mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

TV Samsung 40D6500 DTS diye indirdim ama sanırım DTS değil. DTS olsa çalışırdı. Elimdeki diğer DTS filmler çalışıyor. Codeci çözemiyor demiyor. Normalde codec hatası aldığım başk bir dosya oldu ama bu filmde bildiğin tv donuyor. Kapanmıyor filmden çıkılmıyor film oynuyor ama ses yok ve filmi dururup ileri geri srdırabiliyorum alt yazılar çıkıyor ama ses çıkmıyor. Filmi kapatamıyorum. TV yi kapatamıyorum. Source kısmı çalışmıyor. Mecburen fişi sökmek durumdan kalıyorum. Oysa bu filmi izleyemediğim için tv yi test etmek adına LTOR 1080p DTS filmi açtım sorunsuz oynatıyor. The Raid Redemption Filmi de DTS 1080p onuda izleyebiliyorum. Ama maalesef bu filmde hatalar alıyorum. Sorun indirdiğim dosyada olsa gerek.

Not: Arkadaşımda küçük bi oynatıcı var flashı takıyosun scarta bağlıyorsun filmi oynatıyor. Oynatıcıda 20-30 liralık dandik birşey şok oldum arkadaş. Bu oynatıcı bu filmi sorunsuz açtı ya.

• quote:

quote:

quote:

TV Samsung 40D6500 DTS diye indirdim ama sanırım DTS değil. DTS olsa çalışırdı. Elimdeki diğer DTS filmler çalışıyor. Codeci çözemiyor demiyor. Normalde codec hatası aldığım başk bir dosya oldu ama bu filmde bildiğin tv donuyor. Kapanmıyor filmden çıkılmıyor film oynuyor ama ses yok ve filmi dururup ileri geri srdırabiliyorum alt yazılar çıkıyor ama ses çıkmıyor. Filmi kapatamıyorum. TV yi kapatamıyorum. Source kısmı çalışmıyor. Mecburen fişi sökmek durumdan kalıyorum. Oysa bu filmi izleyemediğim için tv yi test etmek adına LTOR 1080p DTS filmi açtım sorunsuz oynatıyor. The Raid Redemption Filmi de DTS 1080p onuda izleyebiliyorum. Ama maalesef bu filmde hatalar alıyorum. Sorun indirdiğim dosyada olsa gerek.

Not: Arkadaşımda küçük bi oynatıcı var flashı takıyosun scarta bağlıyorsun filmi oynatıyor. Oynatıcıda 20-30 liralık dandik birşey şok oldum arkadaş. Bu oynatıcı bu filmi sorunsuz açtı ya.

Arada olur öyle bendede Samsung var darkmedia var LG var ama arada takıldıgı oluyor filmde sorun vardır en iyisi baştan indirmek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arada olur öyle bendede Samsung var darkmedia var LG var ama arada takıldıgı oluyor filmde sorun vardır en iyisi baştan indirmek.

O yüzden yeniden indiriyorum başka bir linkten bakalım bunda problem olacak mı?

• Sinemada bulanık olarak izledim. Tam netleyemedi adam. Bilgisayarda tekrar izleyeceğim. Size tavsiyem 4+1,5+1 ses sistemi/kulaklıkla HD olarak izleyin.
  • Filmde pek mantık , senaryo , derinlik aramamak lazım arayan da beklediğini bulamaz.Böyle isimler ile yapılacak en doğru şeyi yapmışlar sonuna kadar aksiyon bu efsanelere de bu yakışırdı.Bu arada Chuck Norris sahneleri gerçekten süper olmuş.
  • Filmde birbirlerinin filmleri üzerinden yapılan espriler çok hoşuma gitti.

Birde Van Damme'ın oyunculuğunu çok beğendim. Filmdeki en iyi performans kendisine aitti hatta filmdeki en karizma karakterde yine kendisiyle. Duruşu, konuşma şekli ve giyimi ile resmen filmden ayrı bir yerde duruyordu. Bundan sonra kendisini sağlam aksiyon filmlerinde inşallah görmeye devam ederiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

wills in savaşırlarken arnolda " sen çok gidip döndün , ben gidip dönerim " espirisini tam anlayamadım

Sanırım Terminatör filmlerine gönderme olmuş.

Terminator filminin ikincisinde "i'll be back" demesi, 3'te "i am back" demesi ve bu repliklerle beraber ünlü olması hatta bir kaç filminde de diyorsa artık, onlara gönderme.
  • Simdi actim izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece izledim bu filmi begenmeyenleri anlamiyorum. Tam bi aksiyom komediydi acayip eglendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün akşam izledim. Ama pek keyif almadım. Sanki birşeyler eksikti filmde. Çok fazla aksiyon oyuncusu ve patlamalı sahneler filmi kurtarmaya yetmiyor ne yazıkki. İlk film çok daha güzeldi bence.. 3.sü umarım vasat olmaz.. Filmden tek bir replik hoşuma gitti o da;

-Bana çok zarar vermek istiyor olmalısın
    -Sana zarar vermeyeceğim. Seni öldüreceğim..
  • aksiyon severler en azından bu kadroyu beraber görmek adına izlemeli

ama keşke biraz daha büyük bütçeli ve daha derin bir senaryo ile yapılsaymış, sylvester stallone ve jason stantham hariç kalanlar sanki rica minnet biraz gözükeyim filmde diye oynamış, arnold ta aksiyon namına tek hareket araba kapısı sökmek, bruce willis sadece birkaç sahne gözüküyor, norris tamam yaşlı ama adamın özelliği dövüş sanatları, yaptığı tek şey toplamda 2 dakika elinde silahla yürümek, jet lee zaten başta gidiyor, van damme da kötü adam rolü biraz sırıtmış gibi, zoraki replikler kullanılmış, aslında film çok zorlama bir film, konuşmalar karakterler sırf o oyuncular oynasın diye konmuş gibi, sylvester stallone nin bu kadroyu bir araya getirme gücü de var, çok daha etkili bir senaryo ile de film oluşturabilecek mali gücü de var, yıldızlar karması olsun senaryo her türlü gider demeseymiş keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

aksiyon severler en azından bu kadroyu beraber görmek adına izlemeli

ama keşke biraz daha büyük bütçeli ve daha derin bir senaryo ile yapılsaymış, sylvester stallone ve jason stantham hariç kalanlar sanki rica minnet biraz gözükeyim filmde diye oynamış, arnold ta aksiyon namına tek hareket araba kapısı sökmek, bruce willis sadece birkaç sahne gözüküyor, norris tamam yaşlı ama adamın özelliği dövüş sanatları, yaptığı tek şey toplamda 2 dakika elinde silahla yürümek, jet lee zaten başta gidiyor, van damme da kötü adam rolü biraz sırıtmış gibi, zoraki replikler kullanılmış, aslında film çok zorlama bir film, konuşmalar karakterler sırf o oyuncular oynasın diye konmuş gibi, sylvester stallone nin bu kadroyu bir araya getirme gücü de var, çok daha etkili bir senaryo ile de film oluşturabilecek mali gücü de var, yıldızlar karması olsun senaryo her türlü gider demeseymiş keşke

Chuck Norris gibi dövüş sanatlarında usta birini birkaç kişiyi yıkarken bende görmek isterdim bunu keşke atlamasalardı birde Van Damme'da yakın dönüşte daha fazla kullanılabilirdi ama o bıçak ve tekme kombinasyonunu es geçmek haksızlık olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080p çıkmadı bir türlü yaa
  • arkadaşlar filmin hangi versiyonunu indirdiysem ( 4-5 versiyon indirdim) hepsinde boyutları yüksek ve ac 3 olmasına rağmen ses kalitesi inanılmaz derecede kötü kaliteli rip varsa hangi sürümse bana önerebilirmi lütfen ?
  • yine düştü mamunda ya inş bu seferki sağlamdır.
  • 480p düşmüş ama görüntü dvdrip gibi kumlanma falan var, fena değil yine de görüntü
  • mamundaya düşen 1080p hiç güzel değil tavsiye etmem

filme gelecek olursak senaryo vs. diyenler olmuş. kardeşim adamlar jübile gibi film yapmışlar ne senaryosu bekliyorsun ki ? bence müthiş bir filmdi her sahnesi ayrı güzel ve çoğu sahnesinde acayip güldüm

keşke sinemaya gidip izleseydim dedim kendi kendime ama ne yapalım, izlemeden ölmeyin diyorum
  • sanki böyle bir kac patlama silah sahneleri vs senaryo yok ormanda sniperli adam hepsini vuruyor falan sacmalık chuk norrisin cıkıp geldigi sahne hele sacmalıgın daniskası tank patlıyor adamlar ölüyor önünde silah asılı geliyor boş beleş film
  • Aksiyon film severler bu filmi seyredin seyrettirin efsane kadro tek filmde toplanmış büyük başarı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.