Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film çekmek için film çekersen böle olur iyi olmuş FOX.
    Şimdi Marvele vereceksin seve seve.
  • 5.4'e inmiş, gitmeyi düşünüyordum da gerek kalmadı gibi
  • Filmin rezil olacağı şu Cast'tan belli. Ne kadar alakasız tip varsa toplamışlar.
  • F4'ün hakları marvela geri gelirse ilerdeki marvel filmlerinde f4 karakterlerini görebilir miyiz acaba

Özellikle infinity war da olsa çok güzel olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben F4'ün Marvel'a katılmasını 4'lüden ziyade Galactus, Silver Surfer gibi kozmik villainların evrene dahil olabilmesi için isterim.
  • Elemanların kariyerlerinin sekteye uğramasından başka herkes için win-win bence.Fox X-men'e odaklanır.Marvel'a da 2020 sonrası reboot etmeden güzel malzeme çıkar.İnşallah Marvel alır da güzelce bir SS falan görürüz
  • Üçüncü filmde hayal kırıklığı anlaşılan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta FOX bu işi yapar diyordum önce Deadpool' un fragmanın fragmanı ardından fragmanıyla göz doldurdu ama F4 olmamış gibi imdb puanı TL nin Dolar karşısındaki değerinden daha hızlı düşüyor ama yapıcak bişey yok arkadaşlar ile çoktan plan yaptık bu filme gitmek için
  • Bence çoğu kişi oyuncuları beğenmediğinden düşük puan veriyor.

• Hadi IMDb'de oy kullananlar öyle diyelim ama Rotten Tomatoes ve Metacritic puanlarıda çok kötü. IMDb 4.9 olmuş oha
  • Bu nasıl Doom abi ya?

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Bu filmden çoğu kişinin pek beklentisi yoktu.Ben Fox'un son dakika golü atıp bomba gibi bir film yapıcağını ve insanları yanıltıcağını düşünmüştüm fakat filmin puanları çok düşük.

Bunlar SS filmi yapmaya çalışmasın onuda berbat ederler.Marvel hakları alsın solo film yapsın SS'ye.

• Puanların nedeni belli oldu

En başta Johnny'i siyahi yaparak kaybettiler zaten, bu Amerika'daki siyahi aşkı sinir bozmaya başladı. Wally'i de siyahi yaptılar zaten fena takık durumdayım. Yanlış anlaşılmasın ırkçı değilim ama bir karakter beyaz ise beyaz kalmalıdır siyahi ise siyahi. Michelle Rodriguez abimizin dediği gibi beyaz karakterleri siyahi yapmak saçmalık, bir karakter nasılsa öyle kalmalıdır.
  • Film patlarsa işimize gelir Sırf hakları kaybetmemek için çektiler heralde bu filmi, iyi bir hasılat tahmini yapmıştım ama yanılacağım gibi.
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Kevin Feige inceden inceden çalışmalara başlamıştır, F4'ü evrene nasıl katabiliriz diye.
  •  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
  • 2. bir senaryo hazırlamaya başlamışlardır Fox neye dayanarak 2. filmin tarihini açıkladıki. Gerçi Sony 4 film + 2 spin off açıklamıştı
  • Imdb 4.8 ve dahada düşmeye devam ediyor. Haydi marvel al şu isim haklarını da bir oh çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb 4.8 ve dahada düşmeye devam ediyor. Haydi marvel al şu isim haklarını da bir oh çekelim.

Film kötü olmuş olması hakların marvela dönmesi demek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Puanların nedeni belli oldu

En başta Johnny'i siyahi yaparak kaybettiler zaten, bu Amerika'daki siyahi aşkı sinir bozmaya başladı. Wally'i de siyahi yaptılar zaten fena takık durumdayım. Yanlış anlaşılmasın ırkçı değilim ama bir karakter beyaz ise beyaz kalmalıdır siyahi ise siyahi. Michelle Rodriguez abimizin dediği gibi beyaz karakterleri siyahi yapmak saçmalık, bir karakter nasılsa öyle kalmalıdır.

Konuyla alakasız ama wally nerde siyahi oldu?
    Dizi veya film evrenindeyse dc fanları isyan çıkarır

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.