Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cropseverkişilik

2015 çok be

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop burdayız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deadpool?
  • puan konusunda rekor kırcak galiba
  • Bence Fox bir reboot daha atar.
  • Deadpool'dan ümitliyim ama F4 ve X-Men Apocalypse pek düzgün birşeye benzemiyor.
  • Film guzel mi? Imdb ve metascore puanlari ne kadar yuksek oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni izledim.Filmin ilk yarısında hiçbirşey yok,hikaye vs vs.İşte karakterlerin özellikleri,geçmişi falan sıkıcıydı.Victor-Sue ilişkisi hiç iyi işlenmemiş aynı şekilde Sue ve Ben'in hiç konuştuğunu görmedim.Aksiyon namına bişey de yoktu.Son 15 dk saçma şeyler oldu bittiye geldi.20 yaşında Mr.Fantastic gördük Hiç bir ekip havasıda yoktu aptalca uçan küreler falan vardı. Hele Thing bekleyenler çok hayal kırıklığı yaşayacak ne sesi ne huyu falan of ne bileyim kötünün biraz üstüydü film.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Reed Richards, karakterini olgun birini koymaları lazımdı. Human Torch'a girmiyorum bile. baştan kaybetmişler.
  • AĞIR SPOİLER İÇERİR!!!

-- Thing ses olarak rezaletti, o şekildeyken bile normal insan gibi ses , ben TR dublajlı izledim belki o yüzdendir ama ENG içinde böyleymiş sanırım, en azından dublajda bile yapan kişiler der bunun sesi kalın çıkması lazım, kalın yapmaya çalışır sesi falan.

-- Bazı sahneler bariz kesilmiş gibiydi, birden olduya bittiye geldi, izlerken bu şekil yaklaşık 3-4 yerde noluyo falan dedim.

--Johnny'nin yaptığı araba yarışı falan saçma sapan işti bence ne gerek var o işe, tamam anladık adamı asi başına buyruk tanıtıcaksında gereksizdi o işler, ayrıca kolunun kırdıktan sonra lab'a gelip bir anda iyileşti, veya üzerinden zaman geçirdiler sanırım projeyle uğraşırken, gene nolduğunu anlamadık.

--Efekt olarak gerçekten çok kötüydü ( Portal açılma kısmı iyidi, bi de belki Sue'nun kalkan olayı falan ). Özellikle Torch'un havada drone'u indirdiği sahne iğrenç ötesiydi.

--Konu olarak girişi bence güzel yaptılar, yeteneklerini kazandıkları yerin başka bir yer olması fikri güzel duruyordu yalnız filme güzel yansıtamadılar bence.

--Dr. Doom görünüş olarak çok kötüydü, bi önceki F4 serisindeki Doom'u arattı.

--Filmde sürekli bi bekleyiş içindeydim, hadi kapışsınlar olaylar olsun falan diye ama sonra bi 5 dklık sahne dışında film boştu.

--Marvel filmi olmasına rağmen post-credits sahnesi yoktu, sonuna kadarda bekledik halbuki .

--Önceki yorumda yazan arkadaşında dediği gibi Sue ile Ben hiç konuşmadı sanırım

--Johnny hariç ana karakterleri oynayan kişiler iyidi bence, çokta sırıttıklarını düşünmüyorum, ancak bu çerçevede yapabilcekleri pekte bişey yoktu.

--Reed'in olaydan sonra tesisten kaçıp 1 yıl dolanma durumuda çok saçmaydı sonrasında da hiç bişey olmamış gibi geri geldi.

--Sonuç olarak film başlayana kadar hep bi umut dedim " yorumlar böyle olabilir ama idare ederdir, belki güzeldir " ama boşuna o kadar yorumu yapıp o puanları vermemiş millet Boş boş sahnelerle doldurulmuş F4 adına gerçekten üzücü bi film, oyuncuların kariyerlerine ise gölge düşürücektir elbet

--Ayrıca Ben dönüştükten sonra o yardım istekleri falan beni etkiledi üzüldüm acıdım değişik oldum, diğer gezegende John ve Ben'in başına gelenlerde işkence sahnesi gibi oldu sanki değişik bi biçimde etkiledi beni

• 4,1
  • Vasat bir film.
  • Sinemada izleyesim vardı , internete düşünce indirir izlerim artık . "4.1" nasıl puandır öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Credits sahnesi olmaması normal çünkü bu film Marvel sinema evrenine ait değil, hakları X-Menle birlikte Fox'un elinde. Diğer hemen hemen tüm marvel filmleri(Avengerslar, Iron-manler falan) Marvel studios'un elinde. Ama bu filmin bu şekilde sıçması çok iyi oldu bu saatten sonra FF, hepsi olmasa bile yan karakterleri falan Marvel'ın eline Geçme ihtimali bayağı arttı.

• Ant Man açılış gününde 22 milyon dolar hasılat yapmıştı, Fantastic Four ise 2,7 milyon dolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

Credits sahnesi olmaması normal çünkü bu film Marvel sinema evrenine ait değil, hakları X-Menle birlikte Fox'un elinde. Diğer hemen hemen tüm marvel filmleri(Avengerslar, Iron-manler falan) Marvel studios'un elinde. Ama bu filmin bu şekilde sıçması çok iyi oldu bu saatten sonra FF, hepsi olmasa bile yan karakterleri falan Marvel'ın eline Geçme ihtimali bayağı arttı.

O işleri az çok biliyorum benim asıl kastetmek istediğim X-Men filmlerinin sonunda credits sahneler oluyordu, bunda olmadı onu demek istedim, internette Wolverine veya Deadpool falan olucak diyorlardı az buçuk inanmıştım sonuna kadar bekledim o yüzden, gerçekten üzüldüm böyle olmasına, bi önceki seriin devam filmi (FF3) çıksa çokta daha iyi olabilirdi belki ama onunda cast sorunu var sanırım

Edit: Filmden çıktıktan sonra Ant-Man'a bi daha gitsem gene daha iyidi sanırım diye düşündüm hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 7 Ağustos 2015; 19:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Widget

quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

Credits sahnesi olmaması normal çünkü bu film Marvel sinema evrenine ait değil, hakları X-Menle birlikte Fox'un elinde. Diğer hemen hemen tüm marvel filmleri(Avengerslar, Iron-manler falan) Marvel studios'un elinde. Ama bu filmin bu şekilde sıçması çok iyi oldu bu saatten sonra FF, hepsi olmasa bile yan karakterleri falan Marvel'ın eline Geçme ihtimali bayağı arttı.

O işleri az çok biliyorum benim asıl kastetmek istediğim X-Men filmlerinin sonunda credits sahneler oluyordu, bunda olmadı onu demek istedim, internette Wolverine veya Deadpool falan olucak diyorlardı az buçuk inanmıştım sonuna kadar bekledim o yüzden, gerçekten üzüldüm böyle olmasına, bi önceki seriin devam filmi (FF3) çıksa çokta daha iyi olabilirdi belki ama onunda cast sorunu var sanırım

Edit: Filmden çıktıktan sonra Ant-Man'a bi daha gitsem gene daha iyidi sanırım diye düşündüm hatta

Hocam sevin bence bu sayede Haklarının Marvel'a Geçme ihtimali daha da arttı. Ayrıca xx yıl içinde film çekmezlerse haklar Marvel'a geri döner diye bir madde var ve bu kadar kötü bir filmden sonra vermemek konusunda inat etseler bile daha yeni film çekemezler

• Bütçesini çıkarabilir mi sence?

• Widget kullanıcısına yanıt
    Marvel filmi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Ant Man açılış gününde 22 milyon dolar hasılat yapmıştı, Fantastic Four ise 2,7 milyon dolar.

• Marvelda FF yok mu ben onu kastediyorum biliyorum Fox yaptı filmi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.