Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Puanların nedeni belli oldu

En başta Johnny'i siyahi yaparak kaybettiler zaten, bu Amerika'daki siyahi aşkı sinir bozmaya başladı. Wally'i de siyahi yaptılar zaten fena takık durumdayım. Yanlış anlaşılmasın ırkçı değilim ama bir karakter beyaz ise beyaz kalmalıdır siyahi ise siyahi. Michelle Rodriguez abimizin dediği gibi beyaz karakterleri siyahi yapmak saçmalık, bir karakter nasılsa öyle kalmalıdır.

Konuyla alakasız ama wally nerde siyahi oldu?
    Dizi veya film evrenindeyse dc fanları isyan çıkarır

New 52 ile beraber siyahi olmuştu, yapılan açıklamaya göre dizi evreninde 2.sezonda yer alacak ve Wally'i, Keiynan Lonsdale canlandıracak. Anlayacağın yine siyahi, zaten Iris West siyahiydi Wally'nin beyaz olması pek mümkün değildi.

• Kate mara da azalarak biter umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 :)
  • ikinci şahan gökbakar vakası olacak
    haftasonu gidip bir izleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb 4.8 ve dahada düşmeye devam ediyor. Haydi marvel al şu isim haklarını da bir oh çekelim.

Xmen ve bu filmin isim hakları marvele dönmeyecek en azından önümüzdeki 10 yıllık süreçte böyle bir ihtimal yok

• yazılardan sonra sahne varmıymış ? bide seven olduysa filmi ne için sevmiş ?
  • 4.4 olmuş giderek düşüyor bu gidişle 1'e filan inecek

• Daha izlemedim ama sanırım son yıllardaki en kötü kahramanlık filmi olacak.İnşallah şu filmi marvel alır artık.Avengers'ta görelim bu dörtlüyü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Film patlarsa işimize gelir Sırf hakları kaybetmemek için çektiler heralde bu filmi, iyi bir hasılat tahmini yapmıştım ama yanılacağım gibi.

Hasılat yapmaması çok umurlarında olmayacaktır.Haklarını kaybetmemek için bu filme harcadıkları filmin 3-5 katını daha harcarlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Film patlarsa işimize gelir Sırf hakları kaybetmemek için çektiler heralde bu filmi, iyi bir hasılat tahmini yapmıştım ama yanılacağım gibi.

Hasılat yapmaması çok umurlarında olmayacaktır.Haklarını kaybetmemek için bu filme harcadıkları filmin 3-5 katını daha harcarlardı.

Neden umurlarında olmasın herşey hasılat için isterse Avengers ellerinde olsun hasılat yapmadıktan sonra ne bir devam filmi gelir nede haklarını ellerinde tutmaları için bir sebep olur.

• 4.3
  • Bu kadro seçimi 4.3 sonuna kadar hakkediyor bence hatta çok bile rating almış imdb'de. Belliki senaryo ve kurguyu da batırmış Fox.Belli olmaz bu fox'un sağı solu bakarsın seneye bi reboot daha yaparlar
  • Diğer izleyeciler de benim gibi düşünmüşler sanırım bize saygı göstermeyeni bizde göstermeyiz diye.
    Yönetmen fena patlamıştır şimdi.
    İyi oldu ama haketti.Düzgün oyuncu seçseydiniz.
  • Bugün itibariyle vizyonda. o değil de Miles Teller ne alaka
  • Film, Türk Lirasından daha hızlı değer kaybediyor 4.2 olmuş
  • 2 ye kadar yolu var bunun 4.2 ne la.Büyük ihtimalle evde sinema çekimi izlerim.
  • Yorumlar da puanlar da gerçekten çok kötü. Herşeyi geçtim o Doom tasarımı nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Imdb 4.8 ve dahada düşmeye devam ediyor. Haydi marvel al şu isim haklarını da bir oh çekelim.

Xmen ve bu filmin isim hakları marvele dönmeyecek en azından önümüzdeki 10 yıllık süreçte böyle bir ihtimal yok

Nasıl böyle kesin konuşabiliyorsun acaba?

• X-Men için de aynı yorumların yapılacağını hissediyorum
  • Filme giden var mı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.