Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş eğer o imdb puanı 6 7 olsa kimse böyle konuşmayacaktı. eleştri yapmak için bahane arayan bir sürü kişi var. bu film 4lük bir filmde değil. avengers 2 rezaleti 7.9 8 puan alıyorsa bu film 6 7 civarını hek eden bir filmdir. ön yargılı eleştri ve değerlendirme yapmayın

adamlar zaten tek film çekmeyi düşünmüyoruz dediler nasıl bir filmde hem savaş sahnesi hem karakter ilişkisi hem güçlerini nasıl kazandıkları hem düşmanın gücünü nasıl kazandıgı hem düşmanla olan olaylar hem aradaki zaman geçirme sahneleri olsun . zaten filmin süresi çok aşırı uzun değildi. 0dan karakterleri oluşturmak ekibin toplanması güçlerin kazanılması derekn epeyi güzel vakit geçti ilk yarıda. 2. yarı ona göre kötüydü son savaş sahnesi azdı ama en azından düzgün bir şekilde yendiler adamı kalkıpta kaptan amerika gibi ultron ile kalkansız dövüşmedi burada gelip buna saçma sapan sahne demeyin o filmi savunup.

film 6 7 likti. 3d değildi göz baş ağrıtmadı. karakterlerin oluşum süreci ben richards dostluğu victorun oluşumu karakteri çok güzel işlenmişti. yerinde güzel espriler vardı. oyuncuların amatörlüğü tecrübesizliği çok sırıtıyordu . thingin görünümü ve seslendirmesi kötüydü. susan storm role çok yakışmıştı. benin insan halini oynayan adam uymuştu role. johnny storm oyuncu seçimi ve gösterdiği performans berbattı.
    dr.doom gayet başarılı gösterildi sadece efekti kötüydü . güçleriyle hastaneden çıkması falan gayet güzel sahneydi. savaştada ultra mantıksız (kalkansız cap vs ultron gibi ) sahne yoktu sadece richardın türk filmi gibi bir anda ayaga kalkıp karşısına dikilmesi biraz saçmaydı. portalın açılış sahnesi doomun düzeneği kurması güzeldi.

çoğu zaten bu filme ön yargılıydı. buradaki arkadaşların bir çoğuda eleştirecek yer aramış. yazık valla şu film 3 4 lük puanı hak ediyor diyen var. avengers 2 de o kadar klas oyuncu o kadar beklenti o kadar ön puanlama o kadar zahmete reklama ragmen facia çıktı ortaya. marvel fanlarından olmasa şuan puanı 6 7 lerde sürünüyordu belkide filmin.

ilk seri bence daha başarılıydı. ama bence bu filmde amatör kadrosuna yanlış oyuncu seçimlerine rağmen fena iş çıkarmadı. sinemada kesinlikle izlenir ön yargısız her şeyi kurcalamadan filmi izleyin gayette zevk alırsınız. ilk yarısı gayet basarılı 2. yarıda çok fazla oldu bitti oldugu icin biraz sıkılıyor ama fena değil.

after credits hiçbir yerde yok bosuna izlemeyin en sona kadar kaldım

• Digiturk sahipleri bu film için bedava bilet alabilir.
    Geçen ayda Ant-Man için vermişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    İzlemeden tam yorum yapamam fakat çok çok çok aceleye gelmiş bir film gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende aceleye getirildi diye duydum, filmi izlemek için istekliydim ancak 4 puanı görünce ve burdaki yorumlarla ekşideki yorumları görünce heves gitti cidden izlenmez mi? En iyisi düşmesini beklemek
  • Muhtelelen zamanı gelince zorrentliyip 10dk izler kaparım

• bigbangem kullanıcısına yanıt
    Avengers 2 7.9-8 abartı ama 7.0 civarını da hakediyor.

Ve şunu farkettim ki marvel şunu anlayın c.america insan seviyesinde değil diyor.

Winter soldier da olanlar(paraşütsüz 100m den atlamalar,60 m den kalkanla yere atlamalar,asansör ve uçak sahnesi vb daha çok var), ultronla kavgası,iron manın ateşinden yara almadan kurtulması,thorun çekicinden etkilenmemesi vb ...

• İstediği kadar güçlü olsun cap ultron ile vs atamaz.

Edit:O sahnedeki ultron tam gelişmemişti.En güçlü hali olsa dövüşemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricky Gervais -- 8 Ağustos 2015; 11:24:30 >
  • bu film neyse zaten sallamıyordum da deadpool'u da fox yapıyor. onu da beceremeyecekler kesin, keşke sony veya marvel da olsaydı deadpool.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

İzlemeden tam yorum yapamam fakat çok çok çok aceleye gelmiş bir film gibi...

Evet hocam sure sıkıntısı ve her seyi anlatmak istemeleri tum Gelişimi göstermeleri falan sıkıntı yaratmış.
    Eski seri kesinlikle daha guzel ama bence bu kadar kotu seye ragmen izlenebilir bi filmdi. Su film herseyi aynı şeylerle sadece Yapımcı olarak Marvel cikarsa 6.5 üstüydu puanı

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

bu film neyse zaten sallamıyordum da deadpool'u da fox yapıyor. onu da beceremeyecekler kesin, keşke sony veya marvel da olsaydı deadpool.

Saçmalamayın.

DOTFP ve First Class da Fox tarafından yapıldı. Deadpool da en az 8 olacaktır.

Deadpool marvel'in olsaydı zaten o küfürleri göremezsiniz çocuk oyuncağına çevirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

bu film neyse zaten sallamıyordum da deadpool'u da fox yapıyor. onu da beceremeyecekler kesin, keşke sony veya marvel da olsaydı deadpool.

Saçmalamayın.

DOTFP ve First Class da Fox tarafından yapıldı. Deadpool da en az 8 olacaktır.

Deadpool marvel'in olsaydı zaten o küfürleri göremezsiniz çocuk oyuncağına çevirirler.

DOTFP nedir acaba?
  • LKLC kullanıcısına yanıt
    X-Men Days of the Future Past

• Deadpoolu Marvel almasın zaten Marvel espirileriyle hiç çekilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

X-Men Days of the Future Past

Ironi olsun diye yazdim sen de aynisini yapmissin. "The" yok hocam orda.

Ayrica FOX'un yaptigi tek guzel film First Class. Diger tum X-Men Fantastic Four Wolverine filmleri berbat.

• X men Dofp filmide çok iyiydi bana göre son iki seri gayet güzel disney marvel filmlerindeki ciddiyetsizliği düzeltmeli gog serisinde sululuk olur ama gidip thor içinde aynısını yapmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi sen Deadpool'u ciddi bir suikastçi olarak düşündüysen çok yanlış geldin zaten Deadpool'u Deadpool yapan şey komik bir karakter olmasıdır:(. Gene esprili olsun bir şey demiyorum ama Marvel espri işini iyi yapamıyor diyorsan bir şey diyemem tabi. Bence filmlerine koydukları espiriler gayet hoş ama kişisiel görüştür tabi bir şey diyemem.
  • marvel etiketli filmler hiç eskisi gibi değil şu anki kaptan amerika oyuncusunun alev adam olduğu film heralde bundan kat kat iyidir imdb puanı da 4 ...
  • Paranıza yazık. Bedava diye gittimde film değildi la bu uyuyordum az daha. Belgesel gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski filmleri izlemedim gitsem konuyu anlarmıyım, bağlantısı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyHack

eski filmleri izlemedim gitsem konuyu anlarmıyım, bağlantısı varmı acaba

Gitme evde eski filmleri izle.Film patladı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.