Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Bütçesini çıkarabilir mi sence?

Bütçesi ne kadardı?

122m dolar'mış.

O zaman battı film.

Çıkarır bütçesini rahat.Puanlara bakıp gidip izleyecek çok kişi var.Marvelin reklamındanda yararlanıyor.Adamlar marveli kullanarak para kazanıyor zaten.Bluray satışı felan derken bütçe çıkarda Foxun elinden alınmalı FF ve Xmen

•  The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda
  • Az önce filmden geldim.hayatımda ilk defa filmde uyumak istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayınlanmış şu trailer'a baktım şimdi de bi ton sahne yoktu filmde , tamam arada biraz geç kaldım o da karşı gezegene gittikleri sahneydi ama Thing'in gökyüzünden şehre düşüşü veya şehir merkezi gibi bi yerde yaptığı savaş olsun bazı diğer ara sahneler olsun filmde yoktu, gerçekten niye böyle kesme gereği duydular anlamıyorum,

https://www.youtube.com/watch?v=LNXSyq2E25I

Ayrıca filmden önce face sayfası bolca trailer paylaşmıştı bi noktadan sonra dedim izlemiyim neredeyse bütün herşeyi gösterdiler falan ama bu verdiğim link filmin rahat bi özeti olmuş

• az önce çıktım ve sıcağı sıcağına bir yorum atacağım.
    öncelikle film çöp değil. ama iyi de değil. orta

artıları

yeni ve genç bir kadro. bence kadro o kadar da kötü değildi. hele sue ve victor rollerindekileri beğendim.
    orjinalden kopuk bir senaryo. orjinal seride anlamadığım şey; nasıl olur da hepsi aynı deneyden geçip victor daha daha güçlü olabilir?di. ama yeni senaryo bunu çözümlüyor. victorun enerji ile birleşip diğerlerinin sadece maruz kalması ile.
    21. yüzyıl temaları. mantıklı olarak abd hükümeti olayı kendi çıkarı için kullanıp bunları özel asker yapmaya çalışıyor. yani hemen 'işte kahramanlar yehooo' modunda değiller.
    fantastik dörtlü olsun taştan olsun diyorsanız idare eder sizi gayette.

kötü yanları

maalesef ki bir sürü var.
    en dikkat çekenleri;
    vasat efekler
    genç olması ile övdüğüm ama deneyimsiz oyuncular.
    gereksiz yerlerin uzatılıp bazı güzel yerlerin kısılması. özellikle benim en sevdiğim kısım yeni güçlerini aldıkları kısımdı ve bu filmde o kısımları '1 year later' ile geçiştirdiler
    richard nasıl area 57den kaçabildi bu kadar kolay? Ben niye aniden richarda düşman oldu? doom niye aniden kavgalı oldu? sue richarda niye nerdeyse ilk görüşte tutuldu gibi gibi bir sürü absürd gelişmeler.

aklıma gelenler bunlar.

edit: arkadaşlar fox yeni birşeyler deniyor. bence ikinci filme kadar kredi vermeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 9 Ağustos 2015; 17:08:59 >

• Youtuba da izlediğim yorumlarda hep yönetmenin çekyiği filmin tam olarak bu olmadığından bahsedilmiş yani directors cut falan çıkarsa muhtemelen 2:30 saat civarı olacak ve bundan çok daha iyi olacak filmin aslında idaha iyi çekildiği fakat editleme kısmında yapımcı şirketin içine ettiğinden bahsediliyor... Umarım directors cut bluray falan çıkarda belki filmin biraz daha iyi halde izleyebiliri, bukadar iyi bir kadro ve atmosferin mahfolmasını gerçekten istemem...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josh Trank'in attığı tweete göre elinde farklı bi film varmış sanırım fox böyle olmasini istemiş . Şahsen Miles teller dışında diğer oyuncular pek olmamış yani iyi kötü genç bi Reed Richards olmuş fakatfakat esas sorun bu değildi bence herbir karakter olsa bile bi türlü fantastic four olamadilar . Film boyunca ya 10 dakika beraner ya durdular ya da durmadılar . Bunun dışında da çok eksik vardı hele ki Thing'le ilgili veya Doom'un tanrısal güçleri ama en çok gözüme batani buydu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkers yerden eyre vurmuş çokmu kötü şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Herkers yerden eyre vurmuş çokmu kötü şimdi ?

Gidip izleyebilirsin ama FF'in bu hale geldiğine üzülürsün
  • Filme gittim ve rezaletti. Efektler kötüydü, Senaryo bomboş, Oyunculuğu hiç tatmin edici bulmadım sırf Fantastic Four'a saygı duyduğum için puanım :

4,5/10
  • Bende suan gidiyorum11seansina gircez 5.5tl ye 2d bilet aldk beklentm yok zaten kardesim istiyor ondan gidiyorum yoksa bluray cikinca izlerdik

• Malesef oyuncu kadrosu açıklandıktan sonra saçmalık olacağını biliyordum allahım inşallah spider'man böyle olmaz
  • Aboooov, bu kadar kötü mü ya

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda

• şöyle bir okudum da ant man'e gidemediğime üzülmüştüm buna da uzuleyim diyordum artık demiyorum
  • Fox'a pek güvenmiyorum sadece Deadpool'dan ümitliyim Apocalypse'de felaket olacak gibi görünüyor.

• Eski filmler başyapıt bunun yanında
  • 2012'den beri çıkan tüm Marvel filmlerine ilk 2 gün içersinde gitme serimi bozmuş bulunuyorum
  • Filmi henüz izlemedim, ancak Sue rolündeki Kate Mara'ya çok gıcık oluyorum. İnanılmaz itici geliyor kadının bakışları, hain hain sırıtışı. American Horror Story'de de nefret etmiştim, Nip Tuck'da öyle. Bu kızın oynayabileceği roller sadece kötü karakterler olabilir bana göre.
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    X-men ? Xmen bütün Avengers evrenini tokatlar kalite bakımından,Fox gayet güzel Xmen filmleri çekiyor Wolverine Japonyadaki solo hariç o da öyle kötü değildi gerçi Thorla falan kapisir rahat

• filme yarın gidecektim şöyle bir görüşleri okuyum dedim imdb ye bir girdim 4 puan yazıyor şok oldum resmen 4-5 kez yeniledim sayfayı yanlışlık vardır belki diye anlaşılan 4 e bile zar zor çıkmış olması fantastic 4 e olan saygı gerçekten bu kadar kötü mü ya film
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.