Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki film daha fantastik gelmişti bana bu daha fazla bilimkurgu olmuş.

Konuyu da değiştirmişler çabuk bitti sanki.
  • Aldırmayın on yargılı yorumlara . Ultrona cok iyi düşüncelerle gidip hatalarını görmemeye çalışanlar burada resmen filmde kusur arar olmus

film cok mu iyiydi degildi ama yerden yere vurulacak bir filmde degildi. Sure sıkıntısı kesilen sahneler ve yanlis oyuncu seçimi kurbanı olmus. Seneryo bana kalirsa cok sağlamdı olusum ve ilerleme acısından .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Men ile kalite ve senaryo bakımından (X-Men 3 belki biraz Origins : Wolverine hariç)Marvel'de yarışabilecek sadece Captain America : The Winter Soldier var benim gözümde.

X-Men'in kadrosuna bile selam çakılır. Marvel 2000 yılında ortalıklarda yokken X-Men ortalığı kasıp kavuruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Katılıyorum. Şu Reboot olayına bir son vermeleri lazım artık. Ama onlar da kendilerince haklı. Ne kadar görsel efekt o kadar masraf. O efektlerden kısmak için de reboot filmler yapıyorlar. Çünkü bu filmlerde olayın başlangıcı anlatıldığı için efekt olayı filmin sonlarına kalıyor. Ama reboot olayını atlarlarsa bu sefer de izleyicilerde görsel efekt beklentisi oluşuyor. Bütçeden kısmak için görsel efektler azaltılınca da beklenti konusunda hayal kırıklığı oluyor ve iki tarafta kaybediyor. Ya izleyiciler beklentileri yüksek tutmayacak ya da yapımcılar riske girip görsel efekti dayayacak

Reed Richards'ı oynayan eleman da çok itici. Divergent ya da Insurgent filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Whiplash'de iyiydi ama hocam hakkını yemeyelim.Önü açık bir oyuncu bana göre.Yenilere de şans vermek lazım sonuçta

Whiplashda da cok iyi degildi adamin mimikler ve oyunculuk iyi degil daha cok torpili var gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmde oyunculuk, müzik, efekler vs. herşey güzel. Kötü olan tek bir şey var. O da senaryo. Filmin tek aksiyon sahnesi son sahnesi. Koca bir film boyunca karakterlerin 20 dk ya sığdırılabilecek hikayesi filmin %75 ini kapsamış. Zaten geçmişte 2 film çekilmiş hikayelerini neden uzun uzun anlatıyorsun ? İnsanlar ÇR filmlerinden aksiyon beklerler bundada olmadığı için film kötü oluyor. Ama "REd" karakteri iyi işlenmiş. Eski kadro ne kadar güzeldi halbuki, ufaktanda yaşlanmışlardır. Devam filmi için süper olurlardı. Zenci abi hariç hepsini yakıştırdım. Sue bence çok yakışmış.

Şu filmin tek eksik yanı aksiyon sahnesinin olmayışı. Başka eksiğide yok.
  • Orijinal senaryoda Galactus da varmış.

Negative Zone'da

Grup gezegene indiği zaman indikleri yer bomboş değilmiş, her yerde iskeletler varmış ve gezegende gördükleri tek canlı şey Galactus'muş. Galacatus bizim tayfayı görünce ellerinden karanlık madde atıyormuş ve Doom'a çarpıyormuş. Doom daha sonra Latveria'da ortaya çıkıyor ve orada hüküm sürmeye başlıyormuş. Filmin sonunda 2. filme hazırlık olarak Galactus geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 20 Ağustos 2015; 0:16:24 >
  • Hocam peki Galactus'u niye çıkarmışlar? Harika bir villain olabilirdi belki de.
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Fox, bütçeyi kısmak için çıkarmış sanırım.
  • Fox daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu

• Filmi merak ettim şimdi. Eskiden Show tv'nin yayınladığı 2.-3. sınıf filmler gibi sanırım.
  • Filmin kötü olmasının nedeni Fox aslında yönetmenin, yapımcıların falan suçu yok. Orjinal senaryo olsaydı çok ilginç ve güzel bir film çıkabilirdi. Ama film 2015'in en kötü filmi oldu şu anda.
  • 100 milyon dolar gelir elde etmiş.BLURAY ilede gelir elde etse masrafını çıkarır.Çok kötü oldu. 100 milyon gelir yerine şuan 20-30 milyon gelir elde etmesi gerekti.Ayrıca filmi çekerek yayın haklarını elde tutmaları ise bizim adımıza kötü.Çekmeseler yayın hakları marvele geçecekti.
  • Dövüş sahnesi çok azdı.

Ben açıkçası hepsinin tek tek vurup başarısız olmalarını sonra da grup olmaları gerektiğini farkedip hep beraber dalmalari tarzında klişe bir şey bekliyordum ama bu çok daha klişe oldu. Direkt grup olarakdan daldılar adama.

• mgsfanboy kullanıcısına yanıt
    Zaten filmin ne yönetmeni kötü bir işçilik çıkartmış nede oyuncuları. Senaryo hariç herşey gayet güzel. Ama senaryo kötü.
  • Okuduğum yorumlara göre kısacası sinemada izlemeye değecek bir film değil.

• Margot Robbie, zamanında Sue Storm rolü için yönetmen Josh Trank ile görüşme yapmış.
  • Film nete düşmüş dün seyrettim gerçekten izlediğim en berbat süper kahraman filmiydi.
  • 17dk önce bluray düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Youtuba da izlediğim yorumlarda hep yönetmenin çekyiği filmin tam olarak bu olmadığından bahsedilmiş yani directors cut falan çıkarsa muhtemelen 2:30 saat civarı olacak ve bundan çok daha iyi olacak filmin aslında idaha iyi çekildiği fakat editleme kısmında yapımcı şirketin içine ettiğinden bahsediliyor... Umarım directors cut bluray falan çıkarda belki filmin biraz daha iyi halde izleyebiliri, bukadar iyi bir kadro ve atmosferin mahfolmasını gerçekten istemem...

yorum için teşekkürler kafamdaki sorun işaretleri biraz olsun azaldı, umarım ilerde director's cut şeklinde bluray görürüz
  • Rezalet bir film Fantastic Garbage olur bundan anca.. Koca film oldu bittiye geldi umarım DC olayı gerçektir de filmin asıl halini (güya) görebiliriz..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.