Şimdi Ara

The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
501
Cevap
9
Favori
14.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BangFish

filme yarın gidecektim şöyle bir görüşleri okuyum dedim imdb ye bir girdim 4 puan yazıyor şok oldum resmen 4-5 kez yeniledim sayfayı yanlışlık vardır belki diye anlaşılan 4 e bile zar zor çıkmış olması fantastic 4 e olan saygı gerçekten bu kadar kötü mü ya film

Hocam siz gidin kendiniz görün herkes vurun daha ölmedi modunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Filme gittim ve rezaletti. Efektler kötüydü, Senaryo bomboş, Oyunculuğu hiç tatmin edici bulmadım sırf Fantastic Four'a saygı duyduğum için puanım :

4,5/10

hep yeniden başlayan senaryolara uyuz oluyorum. yahu bu filme giden zaten bunların ne olduğunu biliyor devamlı yeniden başlayan senaryolar. kahraman filmlerinde artık bu iyiden iyiye sıktı. spiderman superman şimdide ff katıldı bu kervana. sırf bu nedenle gitmedim iyikide gitmemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Filmi henüz izlemedim, ancak Sue rolündeki Kate Mara'ya çok gıcık oluyorum. İnanılmaz itici geliyor kadının bakışları, hain hain sırıtışı. American Horror Story'de de nefret etmiştim, Nip Tuck'da öyle. Bu kızın oynayabileceği roller sadece kötü karakterler olabilir bana göre.

sokağa çıksam bu role bundan daha fazla yakışacak 100 tane kadın bulurum oda en az.

aslında oyuncuların hepsine ayar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brolaf

X-men ? Xmen bütün Avengers evrenini tokatlar kalite bakımından,Fox gayet güzel Xmen filmleri çekiyor Wolverine Japonyadaki solo hariç o da öyle kötü değildi gerçi Thorla falan kapisir rahat

Kalite bakımından tokatlıyor mu
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 10 Ağustos 2015; 16:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmden yeni geldim 10\9 imdb puanını Marvelciler dusurmus gidin izleyin muazzam film Batman serisinden sonra en iyi superkahraman filmi

• Filmi yeni izledim. Hemen ardından ilk Fantastic Four'u izledim. Cast olarak kesinlikle ilk film çok çok daha iyi. Özellikle Julian McMahon, Doom olarak mükemmeldi. Chris Evans da Michael B. Jordan'a bin basar, hem oyunculuk hem Johnny olarak.

Benim anlamadığım film 2007'de başlıyor, Reed ve Ben'in çocukluğunu gösteriyor ardından 7 yıl sonra diyor. Çocuklar 10-12 yaşlarında gözüküyor, hadi maksimum 15 olsunlar, biz F4'ün 20'li yaşlarındaki halini mi izledik yani?

Ayrıca film biraz amatör gibi durmuş, koca film 3-4 mekanda geçiyor. Doom'un tipi rezalet zaten, Thing'in donunu çıkarmak kimin aklına geldi çok merak ediyorum. Genel olarak film, çok kötü değil ama iyi de değil. 6-6,5 puan idealdir. Biraz daha düzgün cast ve biraz daha uzun süreli olsaydı iyi bir F4 filmi görebilirdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Katılıyorum. Şu Reboot olayına bir son vermeleri lazım artık. Ama onlar da kendilerince haklı. Ne kadar görsel efekt o kadar masraf. O efektlerden kısmak için de reboot filmler yapıyorlar. Çünkü bu filmlerde olayın başlangıcı anlatıldığı için efekt olayı filmin sonlarına kalıyor. Ama reboot olayını atlarlarsa bu sefer de izleyicilerde görsel efekt beklentisi oluşuyor. Bütçeden kısmak için görsel efektler azaltılınca da beklenti konusunda hayal kırıklığı oluyor ve iki tarafta kaybediyor. Ya izleyiciler beklentileri yüksek tutmayacak ya da yapımcılar riske girip görsel efekti dayayacak

Reed Richards'ı oynayan eleman da çok itici. Divergent ya da Insurgent filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

izledim zaten oradan gıcığım

• İlk olarak gerçekten kötü bir film olmuş. Hikaye kurgusu filmin evreni güzel düşünülmüş aslında ama oyuncu seçimi konusunda çok büyük yanlışlıklar var, Mr. fantastic için Whiplash'deki aktör gitmemiş sue storm ve johhny için de aynı şey geçerli Ben'i görmüyoruz zaten doğru düzgün. Filmin kötü olmasının en büyük sebeplerinden biri yönetmen çok karanlık bir film istemiş ve marvel studios'un filmlerine alıştığımız için bu film herkese çok eksik gelecektir, film boyunca fantastik dörtlüyü bir arada konuşurken bile bir kere görmüyoruz filmin sonunda 2 dakika bir süre konuşuyorlar sanırım zaten filmin yarısı hepsi kilit altında kapalı alanlardalar dışarı çıkmıyorlar bile film boyunca hep bir şey olsun diye bekliyoruz ama hiçbir şey olmuyor, doom karakteri de komik olmuş bence o tiple spoiler vermeyeyim yine de ama gerçekten para verip izlenmeye değmez bence

• Filmden şimdi geldim.

Giderken beklentim o kadar düşüktü ki sırf 2012'den beri tüm Marvel filmlerine gitme serimi bozmamak için gittim ve bence film kötü değildi. Eğer gelirse devam filmi daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Filmden şimdi geldim.

Giderken beklentim o kadar düşüktü ki sırf 2012'den beri tüm Marvel filmlerine gitme serimi bozmamak için gittim ve bence film kötü değildi. Eğer gelirse devam filmi daha iyi olacaktır.

3,9 a dusmus puan, mission impossible mi bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Filmden şimdi geldim.

3,9 a dusmus puan, mission impossible mi bu mu?

Bu filmde fazla birşey yoktu, Mission Impossible ilk 4 filmi izleyip beğendiysen onu tavsiye ederim.
  • 2.film iptal olur herhalde bu başarısızlıktan sonra
  • quote:

Filmden şimdi geldim.

Benim gibi düşünen biri var demek sağol Marvel abi

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Katılıyorum. Şu Reboot olayına bir son vermeleri lazım artık. Ama onlar da kendilerince haklı. Ne kadar görsel efekt o kadar masraf. O efektlerden kısmak için de reboot filmler yapıyorlar. Çünkü bu filmlerde olayın başlangıcı anlatıldığı için efekt olayı filmin sonlarına kalıyor. Ama reboot olayını atlarlarsa bu sefer de izleyicilerde görsel efekt beklentisi oluşuyor. Bütçeden kısmak için görsel efektler azaltılınca da beklenti konusunda hayal kırıklığı oluyor ve iki tarafta kaybediyor. Ya izleyiciler beklentileri yüksek tutmayacak ya da yapımcılar riske girip görsel efekti dayayacak

Reed Richards'ı oynayan eleman da çok itici. Divergent ya da Insurgent filmlerini izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Whiplash'de iyiydi ama hocam hakkını yemeyelim.Önü açık bir oyuncu bana göre.Yenilere de şans vermek lazım sonuçta

• quote:

Filmden şimdi geldim.

Thingin sesi düzeltsinler 2.de başka bisey istemiyorum
     The Fantastic Four (2015)| Josh Trank | Vizyonda

• O işlemci resmi nerden cikti

• filme gidilmez mi diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

https://www.change.org/p/everybody-group-people-make-fox-sell-the-rights-to-fantastic-four-back-to-marvel-studios

Beyler imzanızı atın. Belki bir faydası olur

Dünya çapında katılım olsa belki olur bir şeyler

• Filmi batıran tamamiyle Fox studios. Yönetmeni öyle bir bezdirmişler ki adam son zamanlarda sete uğramamaya, geldiğinde kafası kıyak gelmeye falan başlamış. Yönetmenin istediği sonu ve 3 tane aksiyon sahnesini falan çıkarmışlar. Kafalarına göre bir sürü değişiklik yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.