< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 3 Ekim 2017; 14:38:46 > |
The Final Station Türkçe Yama Çalışması(İPTAL)
-
-
Merakla bekliyorum. Kolay gelsin. -
Kolay Gelsin. -
Teşekkürler arkadaşlar. -
Hocam kolay gelsin şimdiden emeğine sağlık bekliyoruz :) Resmileştirmeyi düşünüyor musunuz yapımcıyla görüşüp :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrongday -- 13 Eylül 2017; 14:21:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wrongday
Hocam kolay gelsin şimdiden emeğine sağlık bekliyoruz :) Resmileştirmeyi düşünüyor musunuz yapımcıyla görüşüp :)
Teşekkürler, yapımcıya mesaj attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel -
şuan link kırık fakat tekrardan atabilirmisin birde mümkünse hangi tool ile yaptıysan yardımcı olursan geri kalan türkçe yamayıda ben devam etireceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibomen123şuan link kırık fakat tekrardan atabilirmisin birde mümkünse hangi tool ile yaptıysan yardımcı olursan geri kalan türkçe yamayıda ben devam etireceğim
Unity Ex ile açıyordum. Unity asset file extract diye arama yapın.
mevcut haliyle bi oynasaydık reup yapsan
-
linki yenilerseniz çok iyi olur en azından yarısını türkçe oynayalım yeter
-
@requizm sen nasıl çeviriyordun bilmiyorum sanırım elinde tool vardı yada eski sürümlerde dil dosyaları metin şeklindeydi.
şuan 1.5.2 sürümün dil dosyasını inceledim.
dil dosyaları direk metin olarak yok. dosyayı düzenleyebiliyoruz ama hex mantığıyla yani fazla karakter giremiyorsunuz satıra.
buda bir hayli iş yükü. ama imkansız değil.
-
Kardeşim bende dil dosyasi vardı eski sürüm normal csv şeklindeydi sanırım değişmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 1 Aralık 2021; 23:1:34 >
kesinlikle değişmiş başkan. bununla kimse uğraşmaz ama eski sürüm çevirisi yapılabilir.
-
Ben yapımcıya mail atmıştım konuyla ilgili fakat bana da konuyu açan arkadaşa verdiği cevaba benzer bir cevap verdi. Fan çeviri istemiyormuş. Profesyonel çeviri yaptırmak için de bütçesi yokmuş.
-
ben çeviriye tekrar başladım ilk başta oyunu bitirip auto translate ile tekrardan çevirideki hataları düzeltip yayınlayacağım dlc beraber
-
-
Türkçe yama sinnerclown sitesinde yayınlandı.
-
keşke devam etseydi :(
-
DLC dahil mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X