izlerken iyi duruyor da oynarken iyi olduğunu söyleyemem. bir tık boş duruyor şu anda. |
The Finals PC [ANA KONU] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vuruş hissi iyimi hocam ?
-
Şeçilmedim, Steelseries'e baktım ama beta yok :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açık beta bugün kaçta açılacak bilgisi olan varmı?
Herkes girebiliyor mu?
Ben de The Finals çıkacaktı nerede kaldı diye düşünüyordum.
-
Evet açık beta herkese açık ama download başlamadı sanırım. Bugün beta başlaması gerekiyor 😇
Steam'den indirmeyi beceremedim. Çıkmıyor ya da ben bulamadım.
-
Oyun birkaç ay önce beta yaptı sadece. Hala geliştirme aşamasında olduğu için çıkmaması normal.
-
Açık betayı kastetmiştim aslında ama belirtmeyi unutmuşum :D
-
olur böyle şeyler. Ek olarak çok sağ olun. Sayenizde açık betaya gireceğini de öğrenmiş oldum
-
Beta bende Steam'da açılmış. Oyun PS5'de 6.5GB iken PC'de 13Gb
Oynayanların deneyimleri nasıl ? Oyun muhteşem gözüküyor.
-
Dün PS5'de yayınlandı ama oyun açılışta çöküyordu bu sabah 15dk kadar oynadım çok eğlenceli görünüyor. 😇
-
PC için optimizasyonu iyi çözerlerse muhteşem gözüküyor. ilk fırsatta deneyeceğim
-
Ben beğendim. Optimizasyon da güzel
THE FINALS 2023 OPEN BETA (HP Victus 16 - Ryzen 5 7640hs - Rtx 4060 - ULTRA) - YouTube
-
Gayet eğlenceliydi. Yeni bir soluk. Yıkılabilir çevre, kaos bazlı combat çok iyiydi. Steamda bugün 267.874 kişi oynamış.
-
Kaos fazla gelenler, normal oyun modlari yerine turnuva modundan sirali girebilir. Daha taktiksel ve diger modlara gore nispeten yavas bir oynanisa sahip.
Rastgele hesap kisitlama hatasi 403 yemeseydim , bugun de oynamaya devam edecektim...
Sahsi fikrim, cok basarili bir yapim olabilecegi yonunde.
-
Beyler oynayan arkadaş arıyorum, tek başına oynanmıyor oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X