Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmiyorum tam ama bir yerde okudum FPS oyunlarda Vsync açılınca bu sorun oluşuyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGh0uLI

Bu sorun bende de oluyordu VSYNC özelliğini kapatınca oluyor. Kusura bakma oyunu yeni keşfettim geç oldu biraz :D

blur motion hocam galiba onu kapatmayı deneyin
  • Arkadaşlar 64 bit işletim sistemim var loading eranında donuyor oyun neden ?
  • Beyler böyle önerisi olan iki gün la rekor bende :D Ya ne yapsam bana mısın demiyor geliyorlar hemen. Öldürüyorum bana mısın demiyor. Totem kuruyorum başından kolundan yok. Ateş yakıyorum sönüyor. Sur yapana kadar aklımı alıyorlar 3-5 kişi gelip.
    Edit: Ya bir de uyuyorum ama her uyandığımda yine akşam deliricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IGh0uLI -- 3 Temmuz 2014; 23:01:57 >
  • save sorunu düzeldi mi acaba?
  • Adam öküz gibi acıkıyor iyi olmamış bu ya 10 gündür tavşan avlıyorum başka bir işim yok yamyam bug'u hala devam ediyor
    mesela bazen geri çekilip zıplayarak üstümüzea atlıyorlar ya beyler orda arkanıza bakmadan kaçın tek atıyorlar ve sizi anlamsız şekilde 30 kilometre öteye fırlatıyorlar
    iyişallah bu lanet buglar düzelir
  • oyun erken erişim ve alpha buglar kesin düzelicektir, yeni şeyler gelecektir ki kapalı bölümler var, oyunda hemen ölüyorsanız sahile inin, sahilde karaya vurnuş ölmüş bir köpekbalığı var onun tam karşısında 2 adacık var, o adacığa ateş ve save noktanızı kurun, güneş doğduğu gibi sahile gidin balıklar çıkmış oluyor onları tutun, daha sonra odunlardan duvar yaparak kendinize yeni alan oluşturun tuzaklar yapın, öyle neyin ne olduğunu iyice öğrenin, oyuna alıştıktan sonra 20 tane ağaç kesip ev yapın rahat oluyor, sonra zaten iş kolaylaşıyor, o adacığın olduğu yerde tekne var ama bende oyunu açtığım zaman bazen oluyor bazen olmuyor.
  • tekne hep var bug dan dolayi gorunmez oluyor yuzerseniz geri gorunuyor tekneye gitmeyin teknenin ustundeyken kopek baliklari yiyebiliyor bug var orda bide 6 tanemi ne mutlaka yicekler botun en ustunde. bi sefer yazmistim gene yazayim once ates kurun en iyisinden sonra etrafina ucgene benzer 3 tane duvar yapin girisinde o ates olsun atesi yakarsaniz tek giris oldugundan hepsi atese deyip yancak ve olcek ates 10 saniye dayaniyorsa yamurda 5 saniye dayaniyor sureklide yamur durmadan yaprak atin sonrara yaprak toplayin
  • Oyunda potansiyel var ama tamamen bitirilip yayınlanana kadar oynamamaya karar verdim. Sorunlar zaten can sıkıyor en azından gelecekteki zevkimizi baltalamayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomba yapıp elime alınca kayboluyor birşey gelmiyor 0.04'te sorunların bir kısmı gider umarım
  • Saveli oyunu Load edince oyundaki tüm NPC ler kayboldu? Sebebi nedir. Ne balık var ne küçük kuşlar ne martı ne yerliler ne kertenkele ne tavşan. Ben bile yokum sadece gölgem var Nasıl düzelteceğiz? Zaten günde 2 öğün yemek yemek zorunda kalıyorum yeni patch ile bir de gün boyu böğürtlen mi neyse ondan aramak zorunda kalıyorum.
  • ya arkadaş tam sürüm çıkmayacakmı bu oyun ne kadar saçma
  • Online olsa kesin alırdım.Co op da bir yere kadar.Amaçsız gibi geliyor bana şu haliyle.
  • bu oyunu almayi bekliyorum ama altından kalkamiycaklar sanırım.düzelicegi yok.ben vaz gectim.alanlarinda elinde patladi bence.sorunlu bir oyun.
  • ya arkadaşlar bende bugün başladım oyuna sevdim oyunu fakat kusursuz oynayamıyorum. yani çok ufak bir lag var fakat etkili. bilgisayarımın özellieri iyi yani bu oyun için bayağı fakat donmanın nedenini anlayamadım
  • Bir beta olsun da... Ben de epeydir oynamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Saveli oyunu Load edince oyundaki tüm NPC ler kayboldu? Sebebi nedir. Ne balık var ne küçük kuşlar ne martı ne yerliler ne kertenkele ne tavşan. Ben bile yokum sadece gölgem var Nasıl düzelteceğiz? Zaten günde 2 öğün yemek yemek zorunda kalıyorum yeni patch ile bir de gün boyu böğürtlen mi neyse ondan aramak zorunda kalıyorum.

Oyuna tekrar giriş yapınca düzeldiğini gördüm.
  • oyunda hala sıkıntılar mevcutmu arkadaslar ?acıkcası bu oyun yerine rust ve dayz yi dusunmeye basladım.bug lu oyun oynamayi sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

oyunda hala sıkıntılar mevcutmu arkadaslar ?acıkcası bu oyun yerine rust ve dayz yi dusunmeye basladım.bug lu oyun oynamayi sevmiyorum.

Arkadas oyun daha alpha asamasinda, henuz ikinci guncellemesini aldi, bu nasil bir hukum vermedir, nerden cikardiniz alanlarin elinde patladigini, bug vs elbette olacak bu oyunlarin tam surumu ciktigi zaman degerlendirin. Suan bir kac kez oynayip kenara kaldiracaginiz bir asamada.

Ben boyle alpha asamasinda , hic hazir olmayan oyunlarin satisina da karsiyim gerci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

oyunda hala sıkıntılar mevcutmu arkadaslar ?acıkcası bu oyun yerine rust ve dayz yi dusunmeye basladım.bug lu oyun oynamayi sevmiyorum.

Arkadas oyun daha alpha asamasinda, henuz ikinci guncellemesini aldi, bu nasil bir hukum vermedir, nerden cikardiniz alanlarin elinde patladigini, bug vs elbette olacak bu oyunlarin tam surumu ciktigi zaman degerlendirin. Suan bir kac kez oynayip kenara kaldiracaginiz bir asamada.

Ben boyle alpha asamasinda , hic hazir olmayan oyunlarin satisina da karsiyim gerci.

Valla sen Alpha deyince keşke almasaydım dedim hocam =( Az evvel aldım, hatta iniyor oyun şu an.

Anlayamadığım şey; oyunun tam sürümü çıktığında bir de tam sürüme mi para vereceğiz? Yoksa güncelleme ile tam sürüm mü olacak oyun?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.