Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

bu oyun bende aşırı kasıyor...!

bi türlü oynayamadım..
    8 gb ram gt 620 ekran kartı i3 3.2 işlemci ve 120 gb ssd var....

en son alpha sürümü mevcut ama aşırı kasıyor low da bile..!

O GPU ile kasması normal.

Gerçi, oyunda stabilite problemleri zaten mevcut. Fakat bu son update'ten sonra kare oranı iyice düştü. Var olan sorun, update ile daha beter oldu.

Çare yok, güncelleme bekleyeceğiz. Tam sürümün bu optimizasyon ile çıkacağını zannetmiyorum ama.

Bugun butun gun oynadim.sabahtan aksama kadar.zerre kadar kasmadi.aksine son patch le biraz daha stabil oldu.suan gayet iyi durumda oyun.save dosyasinida kaydediyor artik.

Doğrudur ama şaşırdım açıkçası. Demek ki oyun muadil de olsa farklı sistemlerde farklı çalışabiliyor.

• 50 taneden fazla tuzak yaptim.sadece bellkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayaktan yakalanan tuzaga yakalaniyorlar.oyun suan cok monoton.yapılcak hic bişey yok.cok sey eklenmeli.akıllarına ne gelirse.
  • Kanlı olan sayfaları nasıl açabiliriz acaba ? Bir yerde tecrübe ederek açabilirsiniz yazıyor ama tecrübe edilecek bir şey yok ki.

Beklemekten başka çare yok. Çünkü çok sayıda bug var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğukan Bayrak

Kanlı olan sayfaları nasıl açabiliriz acaba ? Bir yerde tecrübe ederek açabilirsiniz yazıyor ama tecrübe edilecek bir şey yok ki.

Beklemekten başka çare yok. Çünkü çok sayıda bug var.

Bugun ilk defa 6 7 kisinin ayni anda saldirisina ugradim.hemde 2 kez. (Sanirim buda bug) daha once hic kaybetmedigim darbe bile almadigim dogusleri kaybettim ve oldurduler.uyari fisegi tabancasini cekmedim cunku bug lu silah.yamyara deger degmez donuyorlar.ilerde bu bug muhakkak duzeltilicek.ozaman baltamla kalicam.
    Ilerde boyle cok kisiyle saldirinca ne yapacagini bilemiyor insan.50 tane de tuzagim vardi.hic biri calismiyor.tam tuzagin arkasinda duruyorum.normalde duz gelip saldirsa tuzaga yakalancak.ancak yanindan dolasip geliyor.
    Trail 3 de ki video yu izledinizmi bilmiyorum.buyuk mutantlar duvarlari ve evi yikiyor.muhakkak denizin ortasindaki kucuk adaciklara ev kurmamiz ve sandalla kacis yolu hazirlamamiz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrica tavsan ve kertenkele sayasi ckk ciddi oranda azaltilmali.yerde zilyon tane tavsan ve kertenkele varken gidipde cibikla balik pesindemi kosucam? Ustelik kertenkele ve tavsanin enerjisi balikdan daha cok veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WATCH DOGS u daha az kasıntı ile oynamıstım bu sistemle...!

oyun bazen akıcı bazende oynatmayacak sekılde sıkıntılı...

forestten uzak duralım bakalım bır muddet..!
  • grafikleri korku oyununa göre muhteşem duruyor denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

grafikleri korku oyununa göre muhteşem duruyor denemek lazım

bu korku oyunu degilki.korkulcak hic bişi yok.
  • Oyunu geçen gün satın aldım şimdi oynamaya değer mi yoksa çıktığında mı oynamak daha iyi olur?
  • Sizin sistem nasıl hocam? Bir anormallik var. Oyun 1080p ve tam detay seviyesinde bir önceki update'te 45 karenin altına inmezken şimdi max. 30 kareyi görüyorum. Düşmüş hocam bu performans. Arkadaşta da denedik, onda daha beter oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K

Oyunu geçen gün satın aldım şimdi oynamaya değer mi yoksa çıktığında mı oynamak daha iyi olur?

hergun girip 3 5 tuzak ve duvar yapabilirsin.beta veya tam sürüm cıktıgında cok isine yarıycak.buyuk mutantlarda saldırcak.bolca tuzak kur.
  • quote:

Sizin sistem nasıl hocam? Bir anormallik var. Oyun 1080p ve tam detay seviyesinde bir önceki update'te 45 karenin altına inmezken şimdi max. 30 kareyi görüyorum. Düşmüş hocam bu performans. Arkadaşta da denedik, onda daha beter oldu.

bi sıkıntı yok bende.gayet rahat oynuyorum.
  • quote:

quote:

Sizin sistem nasıl hocam? Bir anormallik var. Oyun 1080p ve tam detay seviyesinde bir önceki update'te 45 karenin altına inmezken şimdi max. 30 kareyi görüyorum. Düşmüş hocam bu performans. Arkadaşta da denedik, onda daha beter oldu.

bi sıkıntı yok bende.gayet rahat oynuyorum.

Sistem nedir?
  • i7
    gtx 870
    16 gb ram
    super raid ssd (3 tane ssd )
  • quote:

i7
    gtx 870
    16 gb ram

Hocam insaf

-FX 8150
    -HD 7870
    -8 GB Ram
    -128 GB SSD

Dikey senkronizasyon açıksa, bir de kapatıp öyle deneyin, fraps de açık olsun. Gerçi siz önceki kare oranını bilmediğinizden farkı bilmeyeceksiniz. Kafadan 15 kare düştü performans. Tabi sizin o sistemle farketmeniz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 31 Temmuz 2014; 14:24:11 >
  • quote:

i7
    gtx 870
    16 gb ram

Çüş! o nasıl sistemdir benim sistemin 50.000 katı resmen gerçi benim sistemde 2005'in en iyi pcsi artık kaldırmıyor çoğu şeyi :P hocam sizin villa varmı
    aylık kaç para geliyor eve :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

quote:

i7
    gtx 870
    16 gb ram

Çüş! o nasıl sistemdir benim sistemin 50.000 katı resmen gerçi benim sistemde 2005'in en iyi pcsi artık kaldırmıyor çoğu şeyi :P hocam sizin villa varmı

notebook ya.monster notebook.
  • 6 li 7 li saldirmaya basladilar arkadaslar.baska bu şekilde saldırı alan varmi?iple ayapından baglanan tuzagim olmasa nanayi yemiştim.3 tanesini tuzak yakaladi.baş edemedim evin icine girdim.sağli sollu saldiraya gecmeye basladilar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

quote:

i7
    gtx 870
    16 gb ram

notebook ya.monster notebook.

Hocam şimdi bal kaymak gibi oynuyorum, hiç kasmıyor demekten kasıt nedir?

Kaç kare alıyorsunuz ortalama? Muhtemelen sizinki de 30 karenin altında fakat siz farkedemiyorsunuz. SS alabilir miyiz şöyle bol poligonlu bol shader'lı bir kaç sahneden?

• quote:

6 li 7 li saldirmaya basladilar arkadaslar.baska bu şekilde saldırı alan varmi?iple ayapından baglanan tuzagim olmasa nanayi yemiştim.3 tanesini tuzak yakaladi.baş edemedim evin icine girdim.sağli sollu saldiraya gecmeye basladilar.

Evde kapının önünde bir kaç ateş koyun ve kapının hemen önünde bekleyin. Yanmalarını izlerken dersin

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.