Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyim full olsada gece çakmakla yada fenerle ormanda dolaşmak bile insanı müthiş geriyor.

Survivor oyununda save olayı ters değil mi ? Herşeyimizi kaybetmek kötü oluyor ama oyun zaten kısıtlı ve bu şekilde çok kolaylaşmış oluyor kanımca.Mesela oyundan çıkıp geri geldiğimizde kaldığımız yerden devam etmeli ama ölünce kayıtlı yerden değil sıfırdan başlamalı bence.Tabi isteyen böyle oynar da diyebilirsiniz ama kayıt olunca herkes bunu tercih edecektir.

Bir ev yapacak kadar ağaçlardan sahilde bir yer çevirdim.Balık bol tavşan kertentele bir arkadaşın dediği gibi çok çıkıyor.

Uzun bir geziden sonra eve döndüğümde bir baktım ki yamyamlar sarmış eve girmişler falan.Oyun bir anda buga girdi ve kendiliğinden karakter ilerlemeye başladı durmuyor envanter falan açılmıyor.Daha önceki sürümlerde de birkaç kere yapmıştı bunu.

Sal yaptım ama üzerinde durup ilerlemek mümkün değil öyle suyun üzerinde hafif yana yatmış şekilde duruyor :)

Birkaç effigy ile birlikte en büyük effigy'den de yaptım bana mısın demiyorlar.Bunların hiçbir işlevi yok gibi görünüyor.

Envanter dolu uyarısı vermeden bazen sanki çok yük yüklenmişiz gibi aşırı yavaşlıyor.

Örümcek var mıydı önceden ama son sürümde örümcek gördüm.

Yetiştireceğimiz bitkilerden bulmak çok zor gibi.

Halen tavşanlar kertenkeleler ruh gibi herşeyin içinden geçebiliyorlar.

Her yeri gezdim yatı bulamadım görünmez bir yerde ama nerde bakalım.Ordan silahı alıp mağaraya inmek istiyorum tek heyecanlı ve araştırılması gereken orası kaldı gibi :)

Birkaç tuşa kısayol atansa güzel olurdu.Bazen elimizdeki silah başka birşeyle yer değiştiricen tekrar envantere girip seçmek gerekiyor.Bunun yerine tuş atansa iyi olurmuş.

Son güncellemeden sonra bomba bazen envanterde kayboluyor ve elime almaya çalışıyorken alıyormuş gibi yapıp yok oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Herşeyim full olsada gece çakmakla yada fenerle ormanda dolaşmak bile insanı müthiş geriyor.

Survivor oyununda save olayı ters değil mi ? Herşeyimizi kaybetmek kötü oluyor ama oyun zaten kısıtlı ve bu şekilde çok kolaylaşmış oluyor kanımca.Mesela oyundan çıkıp geri geldiğimizde kaldığımız yerden devam etmeli ama ölünce kayıtlı yerden değil sıfırdan başlamalı bence.Tabi isteyen böyle oynar da diyebilirsiniz ama kayıt olunca herkes bunu tercih edecektir.

Bir ev yapacak kadar ağaçlardan sahilde bir yer çevirdim.Balık bol tavşan kertentele bir arkadaşın dediği gibi çok çıkıyor.

Uzun bir geziden sonra eve döndüğümde bir baktım ki yamyamlar sarmış eve girmişler falan.Oyun bir anda buga girdi ve kendiliğinden karakter ilerlemeye başladı durmuyor envanter falan açılmıyor.Daha önceki sürümlerde de birkaç kere yapmıştı bunu.

Sal yaptım ama üzerinde durup ilerlemek mümkün değil öyle suyun üzerinde hafif yana yatmış şekilde duruyor :)

Birkaç effigy ile birlikte en büyük effigy'den de yaptım bana mısın demiyorlar.Bunların hiçbir işlevi yok gibi görünüyor.

Envanter dolu uyarısı vermeden bazen sanki çok yük yüklenmişiz gibi aşırı yavaşlıyor.

Örümcek var mıydı önceden ama son sürümde örümcek gördüm.

Yetiştireceğimiz bitkilerden bulmak çok zor gibi.

Halen tavşanlar kertenkeleler ruh gibi herşeyin içinden geçebiliyorlar.

Her yeri gezdim yatı bulamadım görünmez bir yerde ama nerde bakalım.Ordan silahı alıp mağaraya inmek istiyorum tek heyecanlı ve araştırılması gereken orası kaldı gibi :)

Birkaç tuşa kısayol atansa güzel olurdu.Bazen elimizdeki silah başka birşeyle yer değiştiricen tekrar envantere girip seçmek gerekiyor.Bunun yerine tuş atansa iyi olurmuş.

Son güncellemeden sonra bomba bazen envanterde kayboluyor ve elime almaya çalışıyorken alıyormuş gibi yapıp yok oluyor.

yat sahilde denizin birazcik ilerisinde.tabanca var.ama buglu tabanca.kullanmak istemiyorum.mesala yamyama sıkıyorsun yam yam donuyor.ve oluyor.boyle bi sacmalik yok.ben co-op u bekliyorum.ozman isterse t-rex dinazor gelsin.ortak yapilan seyler cok zevkli olur.ve yıyınla envanter eklenmeli.mesala cukur tuzak yapmaliyiz.yeri kazmaliyiz.yay ok yapmaliyiz.bitki sebze ekmeliyiz.aklına ne geliyorsa iste:)

• Yatın yeri sürekli değişiyor o yüzden hep aynı yerde yok zaten oyunu birkaç kez baştan oynadığım için biliyorum.Şu şekilde co op olsa sırf uğraşalım diye evlerden site yapmak dışında pek zaman geçirtecek bir durum yok gibime geliyor.Yada bütün ormanı dümdüz etmeye çalışmak gibi :)

Oyunun alpha olması sebebiyle zaten her türlü hatayı kabul etmiş oluyoruz zaten.Sadece ne gibi sıkıntıları var ve ne eklense iyi olur yazılabilir.
  • quote:

Yatın yeri sürekli değişiyor o yüzden hep aynı yerde yok zaten oyunu birkaç kez baştan oynadığım için biliyorum.Şu şekilde co op olsa sırf uğraşalım diye evlerden site yapmak dışında pek zaman geçirtecek bir durum yok gibime geliyor.Yada bütün ormanı dümdüz etmeye çalışmak gibi :)

Oyunun alpha olması sebebiyle zaten her türlü hatayı kabul etmiş oluyoruz zaten.Sadece ne gibi sıkıntıları var ve ne eklense iyi olur yazılabilir.

ben oyunun full ude cıksa gene monoton olucagını dusunuyorum.biz defans yapicaz.buyuk mutand lar yıkıcak.(trailler 3 u seyredin)oyun bundan ibaret olucak.tuzaklarla hayatta kalmaya calısıcaz.simdilik gozuken o.
  • Trailer videolarını izlememiştim oyun orada güzel görünüyor.

Oyunun artı yönleri iyi bir atmosferi var grafikler çok hoş yaratıklar animasyonlar, inventory ve survivor kitabı güzel dizayn edilmiş, gece ormanda gezmek bile gerilmeye yetiyor.Hele mağaralar çok daha fena.Devasa bir haritası olmalı, craft seçenekleri çok bol olmalı, survivor dengesini çok iyi kurmaları lazım yoksa dediğiniz gibi monotonlaşır.Örneğin ne yaparsak yapalım hiçbir zaman kendimizi yüzde yüz güvende hissetmememiz gerekiyor.Ölme riski ve evlerimizin yıkılma riski olmalı.İşte bu dengeyi çok iyi kurmaları lazım.

Tek korkum oyunu 4 kişinin hazırladığı söyleniyor ve böyle alpha 001 002 diye giderlerse ne zaman beta yada full oyun haline gelir bilemiyorum.Ama geleceği olan bir oyun gibime geliyor.

Peki sizin önerileriniz nelerdir.Monoton olmaması için neler olmalı oyunda.İlerde co-op olacağı söyleniyor belki gelirse bahsettiğiniz sıkıcılığı giderebilir.

• Sanırım yakaladıklarında öldürmüyorlar mağaraya götürüyorlar. Oradan kaçamazsanız öldürüyorlar. Az önce bir mağara bulup girdim uyuyorlardı mışıl mışıl bomba hazırladım aralarına attım ama patlamadı süresi falan mı var acaba Zaten bombayı atmadan uyandılar yakalandım başka bir mağarada uyandım biraz dolaştım tekrar uyuyan zebaniler buldum molotof atayım dedim hazırladım attım ama 4 taneydiler alanda kısıtlıydı yine yakalandım bu sefer öldüm kırmızı ekran çıktı 5 gün hayatta kalabildin dedi

The Forest [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: K

Sanırım yakaladıklarında öldürmüyorlar mağaraya götürüyorlar. Oradan kaçamazsanız öldürüyorlar. Az önce bir mağara bulup girdim uyuyorlardı mışıl mışıl bomba hazırladım aralarına attım ama patlamadı süresi falan mı var acaba Zaten bombayı atmadan uyandılar yakalandım başka bir mağarada uyandım biraz dolaştım tekrar uyuyan zebaniler buldum molotof atayım dedim hazırladım attım ama 4 taneydiler alanda kısıtlıydı yine yakalandım bu sefer öldüm kırmızı ekran çıktı 5 gün hayatta kalabildin dedi

The Forest [ANA KONU]

bomba dediginiz sey molotof mu?yoksa başka bişeymi hocam?başka bişeyse nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Sanırım yakaladıklarında öldürmüyorlar mağaraya götürüyorlar. Oradan kaçamazsanız öldürüyorlar. Az önce bir mağara bulup girdim uyuyorlardı mışıl mışıl bomba hazırladım aralarına attım ama patlamadı süresi falan mı var acaba Zaten bombayı atmadan uyandılar yakalandım başka bir mağarada uyandım biraz dolaştım tekrar uyuyan zebaniler buldum molotof atayım dedim hazırladım attım ama 4 taneydiler alanda kısıtlıydı yine yakalandım bu sefer öldüm kırmızı ekran çıktı 5 gün hayatta kalabildin dedi

The Forest [ANA KONU]

bomba dediginiz sey molotof mu?yoksa başka bişeymi hocam?başka bişeyse nasıl yaptınız?

Yok bomba patlayıcı diye geçiyor oyunda zaten koyduğum resimde elimde o var.
    Burada anlatıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=vLkGDpkaz-8

• Ne zaman çıkacak artık tam sürümü
  • quote:

quote:

quote:

The Forest [ANA KONU]

hocam cok tsk ederim sayende bonbam da oldu:))baska yapılabilecekleri anlatan bi video varmı? 2 3 parcadan olusan bileşenlerden bahsediyorum!

• quote:

Trailer videolarını izlememiştim oyun orada güzel görünüyor.

Oyunun artı yönleri iyi bir atmosferi var grafikler çok hoş yaratıklar animasyonlar, inventory ve survivor kitabı güzel dizayn edilmiş, gece ormanda gezmek bile gerilmeye yetiyor.Hele mağaralar çok daha fena.Devasa bir haritası olmalı, craft seçenekleri çok bol olmalı, survivor dengesini çok iyi kurmaları lazım yoksa dediğiniz gibi monotonlaşır.Örneğin ne yaparsak yapalım hiçbir zaman kendimizi yüzde yüz güvende hissetmememiz gerekiyor.Ölme riski ve evlerimizin yıkılma riski olmalı.İşte bu dengeyi çok iyi kurmaları lazım.

Tek korkum oyunu 4 kişinin hazırladığı söyleniyor ve böyle alpha 001 002 diye giderlerse ne zaman beta yada full oyun haline gelir bilemiyorum.Ama geleceği olan bir oyun gibime geliyor.

Peki sizin önerileriniz nelerdir.Monoton olmaması için neler olmalı oyunda.İlerde co-op olacağı söyleniyor belki gelirse bahsettiğiniz sıkıcılığı giderebilir.

Bence alanların elinde kaldı 4 kişilik bir ekiple yaparlar tabiki ama çok uzun sürer resmen ellerinde kaldı alanların
    oyunun 1 sürümü 1 aya anca çıkıyor ve fazla yeniliklerde gelmedi tabiki güzel bir oyun olacak ama artık ne zaman 2 sene sonramı 4 sene sonramı alanlar
    eğer oyunu sevdiyseniz birkaç sene sabır edin sabır taşı olmanız lazım anca oyun oynanabilir hale gelecek

• quote:

quote:

quote:

quote:

The Forest [ANA KONU]

hocam cok tsk ederim sayende bonbam da oldu:))baska yapılabilecekleri anlatan bi video varmı? 2 3 parcadan olusan bileşenlerden bahsediyorum!

Molotov
    Bomba
    Taş Balta

Bunlar yapılabiliyor taş balta sopayla taşı birleştirince oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

The Forest [ANA KONU]

Molotov
    Bomba
    Taş Balta

Bunlar yapılabiliyor taş balta sopayla taşı birleştirince oluyor.

onlar var zaten. 3 cesit baltam var.bi ucak dan kadının ustunden aldıgım.bi magarada paslı balta bide taş balta.hangisi en etkili bilemiyorum.

• Yerlilerle kapışırken taş balta ile koruma yapılmıyor bu arada.Paslı balta pek hoşuma gitmedi nedense.Genelde ağaç kesmek için taş balta kullanıyorum.Yerlilerle kapışırken de diğer baltayı kullanıyorum.

Önceki sürümde bomba yapıp atarak patlatabiliyordum.004b sürümünde ise bomba yapıyorum ama elime almak için tıklayınca inventory'den kayboluyor ama elime gelmiyor.

Yatı bütün sahili taradığım halde bulamadım görünmezdir diyerek suya giripte iyicene taradığım halde yok.Daha sonra mağaraya girdim orda flare silahını buldum.Belkide yat olmadan başka bir alternatif sunmuş olabilirler.

Mağaraları keşfetmek dışında pek bir eğlencesi kalmadı.

Bu arada topladığımız tavşan yada kertenkele etlerini bir yere bırakabiliyorsunuz mesela ben evin içine bıraktım.Biraz fazla hareket ediyorlar ama :)
  • quote:

Yerlilerle kapışırken taş balta ile koruma yapılmıyor bu arada.Paslı balta pek hoşuma gitmedi nedense.Genelde ağaç kesmek için taş balta kullanıyorum.Yerlilerle kapışırken de diğer baltayı kullanıyorum.

Önceki sürümde bomba yapıp atarak patlatabiliyordum.004b sürümünde ise bomba yapıyorum ama elime almak için tıklayınca inventory'den kayboluyor ama elime gelmiyor.

Yatı bütün sahili taradığım halde bulamadım görünmezdir diyerek suya giripte iyicene taradığım halde yok.Daha sonra mağaraya girdim orda flare silahını buldum.Belkide yat olmadan başka bir alternatif sunmuş olabilirler.

Mağaraları keşfetmek dışında pek bir eğlencesi kalmadı.

Bu arada topladığımız tavşan yada kertenkele etlerini bir yere bırakabiliyorsunuz mesela ben evin içine bıraktım.Biraz fazla hareket ediyorlar ama :)

Oldurdugunuz tavsan ve kertenkele etlerini nasil evin icine birakiyorsunuz? Olu degilmi onlar.nasil hareket ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G tuşu ile bırakabiliyorsunuz. Ölüler ama gıdım gıdım hareket ediyorlar sanırım uzak bir geziden sonra gelince epey evin içinde yol alıp dağılmışlardı :) Bu arada oyuna girdiğimde hepsi yok olmuş.Uyuduktan sonra gitmiyorlar ama oyundan çıkıp tekrar girince demek birşey kalmıyor.Zaten kayıttan girince birçok şey yeniden ekleniyor bavullar taşlar küçük fidan ağaçlar.

Bu arada oyunda kesilmeyen bazı büyük ağaçlar ve küçük dallı ağaçlar mevcut.Bu küçük dallı ağaçlara vurarak sürekli yaprak ekleyebiliyorsunuz.Özel olarak yapmadım ama gezerken vura vura 600 tane yaprak olmuş :) Yaprakta sınır yok demekki.

Harita olsa güzel olabilir.

Mağara girişlerini belirlemek için işaretler koydum.Aynı gezerken ev işareti olduğu gibi onunda işareti çıkıyor.Şu ana kadar 3 tane buldum.Oldukça yakın mesafedeler.Ne işe yarayacak bilmem :)

Bazen oyuna girdiğimde büyük taşlardan bulamıyorum.Küçükleri de işe yaramıyor zaten.

Sonraki güncelleme de neler eklenecek merak ediyorum.

• quote:

G tuşu ile bırakabiliyorsunuz. Ölüler ama gıdım gıdım hareket ediyorlar sanırım uzak bir geziden sonra gelince epey evin içinde yol alıp dağılmışlardı :) Bu arada oyuna girdiğimde hepsi yok olmuş.Uyuduktan sonra gitmiyorlar ama oyundan çıkıp tekrar girince demek birşey kalmıyor.Zaten kayıttan girince birçok şey yeniden ekleniyor bavullar taşlar küçük fidan ağaçlar.

Bu arada oyunda kesilmeyen bazı büyük ağaçlar ve küçük dallı ağaçlar mevcut.Bu küçük dallı ağaçlara vurarak sürekli yaprak ekleyebiliyorsunuz.Özel olarak yapmadım ama gezerken vura vura 600 tane yaprak olmuş :) Yaprakta sınır yok demekki.

Harita olsa güzel olabilir.

Mağara girişlerini belirlemek için işaretler koydum.Aynı gezerken ev işareti olduğu gibi onunda işareti çıkıyor.Şu ana kadar 3 tane buldum.Oldukça yakın mesafedeler.Ne işe yarayacak bilmem :)

Bazen oyuna girdiğimde büyük taşlardan bulamıyorum.Küçükleri de işe yaramıyor zaten.

Sonraki güncelleme de neler eklenecek merak ediyorum.

bakalım 4 gun sonraki guncellemede neler gelicek.oyuna degişik yenilikler gelmezse uzun sure oynamam oyunu.

• Aynı fikirdeyim.Ama nedense oyuna ara ara girip ağaç kesip birşeyler yapasım geliyor :))

Peki yeni güncelleme ile ne gelirse oyuna devam edersin.
  • quote:

Aynı fikirdeyim.Ama nedense oyuna ara ara girip ağaç kesip birşeyler yapasım geliyor :))

Peki yeni güncelleme ile ne gelirse oyuna devam edersin.

tuzakların duzgun calısması bir suru yeni envanterin eklenmesi.yiyecek ekip bicmek gibi(domates salatalık)ve hic umidim yok ama co op.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.