Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bu oyunun Full sürümünü görebilecek miyiz acaba :)

Hep istediğim tarzda bir oyundu bu, Bir ormana düşüp yaşam mücadelesi vermek.. Çok umutluyum bu oyundan umarım bu umudum yersiz değildir. Yarım bırakılmadan full sürümünü görürüz inşallah bu oyunun.

o tarzda yaşam mucadelesi verecek bişey olmuycak galiba.cunku yiyecek bol.ben bu oyunun fos olacagini dusunuyorum.cunku cok monoton.yam yam geliyor.savasıyorsun.bu kadar.

Ona çeki düzen verilecektir bence, ben bu tavşanların ve kertenkelelerin çokluğunu alpha olmasına yorumluyorum.. İnsanlar facebook sayfasında coop coop diye tutturmuş durumda. Adamların düzenli bir sistemleri, planları varsa bu facebookda coop coop diyenlerden dolayı bozulacak gibi görünüyor.. Bir işte plan bozuldumu o iş bozulur gider vakti zamanında ceiron wars adlı online oyunda oyuncularını dikkate aldığı için devamlı oyunu değiştirdi ve battı gitti.. Hayır alphada ne diye coop istenir oda ayrı bir konu. Bekle arkadaş full sürümün çıkmasını işte adamları ne sıkıştırıp düzenini bozuyosun!

Mesela bu ok muhtemelen ileri ki güncellemelerde gelecekti ama oyuncuların bow bow diye tutturmasından dolayı erkene aldılar ve ortaya yarım yamalak birşey çıktı. Oyuncuların isteğini yerine getireceğiz diye buglardan arındıramıyorlar ki oyunu. Benim bildiğim bugların %80 ini temizlersin sonra yeni içerik getirirsin oyuna. Sen bugları temizlemeden yeni içerik getiriyorsun oda doğal olarak yeni buglar doğuruyor ve yığın oluşuyor..

Zaten almadım oyunu daha, full sürümü çıkmadanda almam.. Youtubeden güncellemeler geldikçe ne değişmiş ne olmuş gözlemliyorum sadece.. Şuan oyun oynanacak gibi değil, Meşale ve ok bile buglu geldi :)
    Keşke bu tarz oyunlara büyük firmalar yatırım yapsa ama nerdee

• quote:

quote:

quote:

Hep istediğim tarzda bir oyundu bu, Bir ormana düşüp yaşam mücadelesi vermek.. Çok umutluyum bu oyundan umarım bu umudum yersiz değildir. Yarım bırakılmadan full sürümünü görürüz inşallah bu oyunun.

o tarzda yaşam mucadelesi verecek bişey olmuycak galiba.cunku yiyecek bol.ben bu oyunun fos olacagini dusunuyorum.cunku cok monoton.yam yam geliyor.savasıyorsun.bu kadar.

Ona çeki düzen verilecektir bence, ben bu tavşanların ve kertenkelelerin çokluğunu alpha olmasına yorumluyorum.. İnsanlar facebook sayfasında coop coop diye tutturmuş durumda. Adamların düzenli bir sistemleri, planları varsa bu facebookda coop coop diyenlerden dolayı bozulacak gibi görünüyor.. Bir işte plan bozuldumu o iş bozulur gider vakti zamanında ceiron wars adlı online oyunda oyuncularını dikkate aldığı için devamlı oyunu değiştirdi ve battı gitti.. Hayır alphada ne diye coop istenir oda ayrı bir konu. Bekle arkadaş full sürümün çıkmasını işte adamları ne sıkıştırıp düzenini bozuyosun!

Mesela bu ok muhtemelen ileri ki güncellemelerde gelecekti ama oyuncuların bow bow diye tutturmasından dolayı erkene aldılar ve ortaya yarım yamalak birşey çıktı. Oyuncuların isteğini yerine getireceğiz diye buglardan arındıramıyorlar ki oyunu. Benim bildiğim bugların %80 ini temizlersin sonra yeni içerik getirirsin oyuna. Sen bugları temizlemeden yeni içerik getiriyorsun oda doğal olarak yeni buglar doğuruyor ve yığın oluşuyor..

Zaten almadım oyunu daha, full sürümü çıkmadanda almam.. Youtubeden güncellemeler geldikçe ne değişmiş ne olmuş gözlemliyorum sadece.. Şuan oyun oynanacak gibi değil, Meşale ve ok bile buglu geldi :)

ok ile şuan icin sadece hayvan avliya biliyorsun.yamyama attigin zaman havada asılı kaliyor.etrafında done biliyorsun:)ve bi hedef filan yok yani.karambole salliyorsun.

• quote:

Hey Everyone,
    Here’s our latest patch focusing on expanding crafting and improving our lighting and image effects. By popular request we have also added a bow and arrow! Check below for a full list of changes and additions.
    As always, please continue to post your bug reports and feedback in the Discussions area of the Community Hub or send them in to support@endnightgame.com.
    Version 0.05 Changelog:
    -New craftable item added: Bow (Stick plus cloth plus rope)
    -New craftable item added : Arrows (Stick plus 5 feathers)
    -New craftable item added: Fire torch (Cloth plus Stick)
    -New craftable item added : Medicine (Aloe plant plus Marigold flower)
    -Fixed staircase built scale being different from ghost scale
    -Fixed hunting shelter built scale being different from ghost scale
    -Fixed enemies not playing correct death animation
    -Enemies no longer get stuck jumping down from trees
    -Enemies will dodge around close trees more often, less instances of getting stuck on trunks
    -Fixed(removed) weirdly shaped weeds
    -Fixed rusty axe duplication bug
    -Fixed yellow axe not appearing in inventory
    -Lower sound effect tree breaking notification
    -Fixed bug where you could throw multiple tennis balls at once
    -Added support for more resolutions
    -Parry no longer affects burn/poison and other damage to player
    -Carry log animation added to player
    -Improved enemy collision detection with built walls and structures
    -Enemy vision is now properly blocked by player built structures
    -‘check bloody arms’ animation can be cancelled by other actions more reliably
    -Fixed enemies sometimes getting stuck and walking backwards forever
    -New 3d models added, first class passengers * 2
    -Fixed rope not appearing in inventory when collected
    -Added new female texture and hair variations
    -Fixed glitch in cave where players could fall through ground
    -New cave prop added : Mining hat with light
    -Fixed some pathfinding issues in animals and mutants
    -Fixed lit fires blocking enemy vision causing weird AI behaviour
    -Enemies should set themselves on fire less often
    -Fixed an issue where enemies would get stuck on spot while climbing trees
    -Fixed counter attacks of cannibals sometimes not registering
    -Fixed missing turtles on main beach
    -Fixed enemies getting stuck in trees
    -Fixed enemies freezing upright after being shot with flare gun or burnt
    -Batteries can now be used to restore charge in flashlight and lowered torch battery drain speed to half
    -Stick holder now holds 20 sticks!
    -New cannibal village art added: Blankets, drying racks
    -Rabbits and lizards will navigate around trees and rocks better
    -Distorted mutants can now be killed with flare gun/fire
    -Improved bloom
    -Adaptive photographic tonemapper added
    -Fires now drain slightly faster
    -Improved sunlight settings
    -Motion blur now takes into account HDR
    -Improved foliage lighting
    -Improved water shader, more refraction as depth increases, more accurate sky reflections
    -Raised player fire damage amount
    -Rope pick ups added to some cannibal villages
    -Pedometer now shows outside temperature
    -Logs should no longer fall through rocks
    -Fixed plane seats vanishing on loading save game
    -Made feathers brighter, made batteries brighter (easier to see in inventory)
    -You can now carry 3 dead rabbits and 3 dead lizards (instead of 1 each)
    -Fixed plane crash crazy motion blur bug
    -Marigold and Aloe Vera now get stored in backpack when picked up
    -Texture resolution option added to options menu (start screen options menu only) Try lowering this to improve memory on lower ram systems and improve performance on lower end cards.
    -Fixed issues with taking bombs from inventory
    -Birds now spawn feathers when killed
    -Day counter now starts at 0 from when you first wake up in plane
    -Improved cave items/layout and lighting
    -Fixed lizards & birds vanishing when close to edge of screen
    -Rainbow will be forced off now if night time
    -Enemies will now push past bloody table instead of getting stuck
    -Improved look of dead
    -Fixed some missing sound effects, improved night time sound effects
    Note: Some reported bugs may be due to old save games! To ensure your game is fully up to date start a new save game every couple versions.

Yay eklendi: Dal + kumaş + ip gerekiyor
    Ok eklendi: dal + 5 tüy gerekiyor
    Meşale eklendi: kumaş + dal gerekiyor
    İlaç eklendi: Aleovera bitkisi + Marigold denen çiçek gerekiyor
    Merdivenin yapılmış hali ile yapılmadan önceki o transparan halinin büyüklüğünün farklı olması durumu giderilmiş
    Hunting shelter denen save ettiğimiz barakanın büyüklüğü ile yapılmadan önceki transparan halinin büyüklüğünün farklı olması durumu giderilmiş
    Düşmanların ölüm animasyonuna düzgün girmemesi giderilmiş
    Düşmanlar ağaçtan atlarken takılıp kalmayacaklar
    Düşmanlar yakındaki ağaçları görüp onları daha sık şekilde atlatabilecekler, takılması için daha da yakın olması gerekiyor. (yürürken kaçarken önüne çıkan şeylere takılmak veya takılmadan geçmekten bahsediyor)
    Acayip, saçma şekillere sahip otlar kaldırıldı
    Rusty axe (paslanmış balta)nın kendi kendine kopyalanma olayı giderilmiş
    Sarı baltanın çantamızda belirmeme sorunu giderilmiş
    Tree break notify dan kastını tam olarak anlamadım ya ağaç keserken ki balta sesi ya ağacın düşme sesi ya da ağaç kesildikten sonraki o iğrenç trinkk sesinin seviyesi azaltılmış (umarım o iğrenç trinkk sesi azaltılmıştır)
    Tek seferde birden fazla tenis topu atma hatası giderilmiş
    Daha çok çözünürlük desteği eklenmiş
    Savuşturmaya çalışmak yanık, zehir veya benzeri diğer hasarları almamıza engel olmayacakmış. (yandığımızda 2 zıplar koşar falan düzelirdi iyiydi o be)
    Kütük taşıma animasyonu eklenmiş karakterimize
    -Improved enemy collision detection with built walls and structures (tam anlayamadım düşmanların yaptığımız duvar ve yapılara çarpma etkisiyle ilgili bir artış olmuş)---Bu adamların ingilizcesi beni öldürecek
    Yaptığımız yapılar durduğu yere göre düşmanların görüş açısını artık tamamen engelleyecek (şair burada eğer duvar arkasına saklanırsan seni göremeyeceklerini belirtmek istemiş)
    Başka bir animasyon veya bir aksiyon olduğunda "check bloody arms" denen adamımızın kolunu kaldırıp aha üstüm başım kan oldu hastalanmadan yıka beni hafız dediği animasyon daha düzgün ve duruma göre sonlanacak, iptal olacakmış.
    Düşmanların bazen takılıp kalması ve sonsuza kadar geri geri yürüme hatası giderilmiş
    Bazı yeni 3d modelleri eklenmiş, first class denen parası bol birinci sınıf yolcular eklenmiş
    İpin envanterde gözükmeme sorunu giderilmiş
    Kadın modelleri için yeni doku ve saç varyasyonları eklenmiş
    Mağarada oyuncunun yerin dibine girdiği, arafa düşme hatası giderilmiş
    Cave prop ? eklenmiş. Üzeri ışıldaklı madenci başlığıymış bu
    Hayvanların ve mutantların kendi gidecek yollarını bulmasında oluşan bazı sorunları gidermişler
    Lit?(esnek gevşek?)ateşin veya alevlerin düşmanın görüşünü engelleyip garip yapay zeka davranışlarına sebep olma sorunu giderildi
    Düşmanların kendilerini yakma olayı daha nadir olacak
    Düşmanlar ağaca tırmanırken bir noktada takılıp kalma sorunu giderildi (veya düşmanlar devriye halinde gezdiği sırada ağaca tırmanırken takılıp kalma sorunu giderildi)
    Yamyamların ani ataklarının işlememe yerini bulmama sorunu giderildi
    Kumsalda kaybolan kaplumbağa sorunu giderildi
    Düşmanların ağaçların içine takılıp kalma sorunu giderildi
    Düşmanların flare gun ile vurulduktan sonra veya yandıktan sonra donup kalma sorunu giderildi
    Bataryalar artık el feneri için kullanılabilecek ve torch battery dediği nedir anlamadım ama o bataryanın tüketim hızı yarıya indirildi yani daha yavaş bitecek
    Dalları stokladığımız stock holder yapısı 20 dal tutabilecek
    Yeni yamyam köylerine yeni şeyler eklenmiş battaniye ve çamaşır askıları gibi
    Tavşan ve sürüngenler ağaç ve taşların arasında yönlerini daha iyi bulacak
    Tipi kaymış şekilsiz korkunç mutantlar artık ateşle veya flare gun ile öldürülebilecek
    Bloom iyileştirilmiş. (bloom'dan kastım çiçekler ortam vs flora sanırım)
    adaptive photographic tonemapper eklenmiş (ne olduğunu zerre anlamadım)
    Ateş artık daha çok götürecek, emecek (ne olduğunu söylememiş sanırım ama can götürmesinden bahsediyor sanırım)
    Sunlight (gün ışığı-güneş ışığı) için daha çok ayar-seçenek
    Motion blur ile hdr efektleri artık ilişkili
    Yeşilliklerin aydınlatması iyileştirildi
    Su yapısı ile ilgili çeşitli iyileştirilmeler yapıldı. Derinlik arttığında daha çok yansıma efekti olacak, daha düzgün gökyüzü yansımaları olacak
    Oyuncunun ateş hasarı artırıldı (ateşten aldığı mı ateş ile verdiği zarar mı yazmamış)
    Bazı yamyam köylerine ip eklenmiş alıp kullanmamız için
    Adımımızı sayan zımbırtı artık hava sıcaklığını ölçecek
    Kütükler artık kayalardan düşmeyecek (içenden geçip düşüyordu sanırım önceden)
    Kayıtlı oyunu yüklediğinizde uçağın koltuklarının kaybolma sorunu giderildi
    Kuş tüyleri daha parlak, bataryalar daha parlak yapıldı. Envanterde daha kolay görülebilmesi için yapılmış
    Herbirinden birer tane taşımak yerine artık üçer tane tavşan ve sürüngen taşıyabileceğiz (nihayet)
    Uçak kazasındaki garip motion blur efekt hatası düzeltilmiş
    Marigold ve aleovera bitkisi artık envantere koyulabilecek aldığınızda
    Texture çözünürlüğü yani doku çözünürlüğü için ayar eklendi (sadece başlangıçtaki ayarlar menüsünde) Düşük ram sahibi sistemlerde ve düşük seviye ekran kartı olan sistemlerde performansı artırmak için bunu düşürebilirsiniz denmiş
    Envanterde elinize bomba aldığınızda olan hata giderildi
    Kuşlar öldürüldüğünde toplamanız için tüy bırakacak
    Uçakta ilk doğduğunuzda gün sayacı artık 0'dan başlayacak
    Mağara içindeki eşyalarda ve aydınlatmada iyileştirmeler var
    Sürüngen ve kuşların ekranın kenarlarına yaklaştığında ortadan kaybolma sorunu giderildi
    Geceleri gökkuşağı olmayacak
    Düşmanlar kanlı masada takılıp kalmak yerine itip geçecekler
    Ölülerin görünüşünde iyileştirilmeler yapıldı
    Bazı eksik ses efektleri eklendi, gece zamanındaki sesler iyileştirildi

Daha eski zamana ait kayıt dosyalarını oynarken hatalar olabilir, her düzeltme kayıtlı dosyayı etkilemeyebilir o yüzden oyununuzun güncel olduğundan emin olmak için güncellemeden sonra yeni oyuna başlamakta fayda var!

Tamam benim ingilizcem süper değil hatalarım olabilir fakat adamların ingilizcesi benden de kötü arkadaş abuk subuk manasız ifadeler, eksik cümleler, ortada bırakılan cümleler falan. Hatta birçok youtuber oyun başındaki alpha versiyon cümlesiyle dahi dalga geçiyor. Anlaşılmıyor adamların yazdıkları

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarınla birebir aynı fikirdeyim.Adamların sitelerini incelediğimde soru cevap kısmında bile ok ve yay olacak mı sorusunu eklemişler :) ve henüz olmayacak gibi bir yanıt vermişler.

Sanırım biz bir oyun yapımcısı neden oyunu erken erişime açar ve neden oyuncular o oyunu satın alır sorusuna tam yanıt verebilmiş değiliz.

Lakin benim açımdan şu anda oyunu kısa bir süre de olsa zevkli şekilde oynamak mümkün.Hatta ara sıra girip birşeyler yapmak hoşuma bile gidiyor diyebilirim.Gece ormanda gezmek bile birçok oyunda olmayan gerilimi bana verebiliyor :D Yeni güncellemeler geldiğinde ise daha bir heyecan oluyor tabiki.Bir oyunun alpha sürümünden full sürümüne kadar ki sürecinde ne gibi gelişmeler göstereceğini gözlemekte ayrı bir zevk yanı olabilir.

Yapımcı şirket oyunu erken erişime açıyorsa gelecek isteklerinde olabileceğini düşünmüş olmalılar mutlaka.Belkide oyuncuların istekleri doğrultusunda oyunu şekillendirmeye çalışacaklar.Aynı zamanda da kendilerine kaynak yaratmış olacaklar.

Oyunda potansiyel olduğunu düşünenlerdenim.Ama full sürüme kadar bunu ne kadar iyi kullanırlar ilerleyen zamanlarda göreceğiz.4 kişilik bir ekibin yaptığını düşünürsek ki sitelerinde gerekli olduğunda dışarıdan 5 10 kişinin daha eklendiği gibi birşey okumuştum.

Şu an harita çok çok küçük devasa büyüdüğünü düşünelim birde küçük adaların olduğu ve bizim yaptığımız sallarla oralara gittiğimizi düşünelim yada büyük dağların olduğunu bizim oralara çıkabilmemiz ki dağların olacağı söylenmiş.Ayrıca daha fazla mağara eklenecekmiş.Birçok craft seçeneği olabilir birçok yapı inşa edebiliriz ve her an ölümle hayat arasındaki çizgide oyun bizi tutabilir ve bu gerilimi iyi yansıtırsa oyun güzel olacaktır benim beklentilerime göre.Bu tarz oyunlara eklenecek özelliklerin sınırı yok gibi birşey zaten.Tek korkum ekibin küçük olması onun dışında birşey yok.

Youtube videolarını izlemek bile ayrı bir keyif olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

quote:

Yazdıklarınla birebir aynı fikirdeyim.Adamların sitelerini incelediğimde soru cevap kısmında bile ok ve yay olacak mı sorusunu eklemişler :) ve henüz olmayacak gibi bir yanıt vermişler.

Sanırım biz bir oyun yapımcısı neden oyunu erken erişime açar ve neden oyuncular o oyunu satın alır sorusuna tam yanıt verebilmiş değiliz.

Lakin benim açımdan şu anda oyunu kısa bir süre de olsa zevkli şekilde oynamak mümkün.Hatta ara sıra girip birşeyler yapmak hoşuma bile gidiyor diyebilirim.Gece ormanda gezmek bile birçok oyunda olmayan gerilimi bana verebiliyor :D Yeni güncellemeler geldiğinde ise daha bir heyecan oluyor tabiki.Bir oyunun alpha sürümünden full sürümüne kadar ki sürecinde ne gibi gelişmeler göstereceğini gözlemekte ayrı bir zevk yanı olabilir.

Yapımcı şirket oyunu erken erişime açıyorsa gelecek isteklerinde olabileceğini düşünmüş olmalılar mutlaka.Belkide oyuncuların istekleri doğrultusunda oyunu şekillendirmeye çalışacaklar.Aynı zamanda da kendilerine kaynak yaratmış olacaklar.

Oyunda potansiyel olduğunu düşünenlerdenim.Ama full sürüme kadar bunu ne kadar iyi kullanırlar ilerleyen zamanlarda göreceğiz.4 kişilik bir ekibin yaptığını düşünürsek ki sitelerinde gerekli olduğunda dışarıdan 5 10 kişinin daha eklendiği gibi birşey okumuştum.

Şu an harita çok çok küçük devasa büyüdüğünü düşünelim birde küçük adaların olduğu ve bizim yaptığımız sallarla oralara gittiğimizi düşünelim yada büyük dağların olduğunu bizim oralara çıkabilmemiz ki dağların olacağı söylenmiş.Ayrıca daha fazla mağara eklenecekmiş.Birçok craft seçeneği olabilir birçok yapı inşa edebiliriz ve her an ölümle hayat arasındaki çizgide oyun bizi tutabilir ve bu gerilimi iyi yansıtırsa oyun güzel olacaktır benim beklentilerime göre.Bu tarz oyunlara eklenecek özelliklerin sınırı yok gibi birşey zaten.Tek korkum ekibin küçük olması onun dışında birşey yok.

Youtube videolarını izlemek bile ayrı bir keyif olabiliyor.

Ok ve Yay yeni güncelleme yani v0.05 güncellemesi ile eklendi ;)

• oyunda gamepad i gösteremedim ya bilen varmı ?
  • Arkadaşın yazdıklarını karşı cevabım o şekilde oldu yoksa biliyorum eklendiğini.Hatta birkaç adım yukarıdaki yazımda neler eklendiğini yazmaya çalışmıştım.
  • cantamdaki magzemelerim gozukmuyor.aliyorum ama envanterde gozukmuyor.oyuna uzun bi sure elimi sürmem.zırh yapamiyorum kendime ya.
  • Oyunu herkes rafa kaldirdi galiba.yorum yazan veya ilgilenen yok.oyunda duzelttik dedikleri bircok hata devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyunu herkes rafa kaldirdi galiba.yorum yazan veya ilgilenen yok.oyunda duzelttik dedikleri bircok hata devam ediyor.

Kardeş artık yorum yazmayalım bence herkes kaldırdı raflara ve alanların elinde patladı
    Herkes 2-3 ay bekleyecek öyle girecekki oyuna birşeyler eklensin zaten optimizasyonu feci kötü
    Kastırıyor pcyi oyunu en azından beta olarak sürselerdi piyasaya aşırı buglu çinkü oynanmıyor şuanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende rahatsız edecek kadar kasmıyor e8400 işlemci 460 ekran kartı 4 gb ram var.Oyuna girmeden önce grafik ayarlarını düşürmeye çalışın belki bir etkisi olur.Elde patlayan birşey yok alpha sürümden full oyun keyfi beklendiyse burada bir hata var demektir.Tam tersi oyuna ilk girenler alpha bir oyuna göre oldukça oynanabilir olduğunu söylüyorlar.

Oyun yapımcısına bir eleştiri yapmak gerekirse oyunu normal bir alpha gibi değil de erken erişime sunulan bir oyun gibi geliştirmeleri gerekiyor.Oyuna artık para verip kısıtlı da olsa oynamak isteyenler var.Mesela ortalıkta sürekli kertenkele tavşan dolaşmasın yiyecek bulmak daha zor olsun ve yerliler daha güçlü olsunlar bunu yapmaları zor olmasa gerek böylece survivor hayatta kalma zorluğu bugları da olsa oyuna biraz daha hareket getirecektir.

Kısacası oyuna yeni craft seçenekleri eklemelerine bile gerek yok şu anda.Survivor dengesini iyi kursunlar yine daha fazla oynanır.Bunu da daha zor yiyecek bularak ve yerlilerin daha güçlü olmasıyla beraber sürekli tehdit altında olmamızı sağlayarak yapabilirler.

hsngencer arkadaşımızın dediğine göre yamyamlar bu kadar çoğalıp güçlendilerse bu iyiye işaret :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bende rahatsız edecek kadar kasmıyor e8400 işlemci 460 ekran kartı 4 gb ram var.Oyuna girmeden önce grafik ayarlarını düşürmeye çalışın belki bir etkisi olur.Elde patlayan birşey yok alpha sürümden full oyun keyfi beklendiyse burada bir hata var demektir.Tam tersi oyuna ilk girenler alpha bir oyuna göre oldukça oynanabilir olduğunu söylüyorlar.

Oyun yapımcısına bir eleştiri yapmak gerekirse oyunu normal bir alpha gibi değil de erken erişime sunulan bir oyun gibi geliştirmeleri gerekiyor.Oyuna artık para verip kısıtlı da olsa oynamak isteyenler var.Mesela ortalıkta sürekli kertenkele tavşan dolaşmasın yiyecek bulmak daha zor olsun ve yerliler daha güçlü olsunlar bunu yapmaları zor olmasa gerek böylece survivor hayatta kalma zorluğu bugları da olsa oyuna biraz daha hareket getirecektir.

Kısacası oyuna yeni craft seçenekleri eklemelerine bile gerek yok şu anda.Survivor dengesini iyi kursunlar yine daha fazla oynanır.Bunu da daha zor yiyecek bularak ve yerlilerin daha güçlü olmasıyla beraber sürekli tehdit altında olmamızı sağlayarak yapabilirler.

hsngencer arkadaşımızın dediğine göre yamyamlar bu kadar çoğalıp güçlendilerse bu iyiye işaret :)

Kesinlikle katılıyorum. En önce el atmaları gereken şey bu aslında. Şuan ortalıkta tavşan, kertenkeleler fink atıyor. Bunları bulmayı geçtim yakalamakta zor olmalı.

Mesela benim gözüme batan en önemli şey baltayla kuş öldürmek.. Kuşların çevrende uçması vs. Oyuna kapı gibi ok ekledin kuşları tavşanları bu okla yakalayalım ya da tuzaklarla yakalayalım işte daha ne.. Hem oyun sadece survivor değil aynı zamanda avcılık kategorisinede girer. Bir baltayla 2 kuş vurmuş olursun :D Kesinlikle Crafttan önce bu dediklerine el atılmalı

Umutluyum bu oyundan dediğin, dediğimiz şeyler olursa tadından yenmez.. Umarım oyunu kolaylaştırma gibi bir hata yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 12 Ağustos 2014; 18:47:13 >

• Haklısın ben o açıdan bakmamıştım.Gerçekten düşünülünce yapılabilecek çok şey var aslında.Avcılık olayı iyiymiş cidden.

Baltayla kuş öldürmek :D hakikaten öyle.

Eğer dediğin gibi oyun kolaylaşırsa (ki bir oyunun oyun olması için zor olması lazım yada zorluk seçenekleri olması lazım ) adventure macera türüne girer artık robinson crusoe gibi ada da yaşamaya başlarız.Gerçi vegan mod barışçıl mod seçenekleri duyuyorum zira.Yerliler bana dokunmasın hiçbir hayvanı öldürmeyeyim ve adada yaşama mücadelesi vereyim şeklinde oyunu oynamak isteyenlere ekstra seçenekler eklenecektir kanımca.Ama alternatif seçmeli olmalı bunlar tabiki.
  • bugun yama geliyor.kimseden ses seda yok:)
  • Version 0.06 Changelog:
    -A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    -A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other
    -Shadows Improved! Fisheye shadow distortion gives higher resolution shadow up close and now uses a single cascade (experimental, maybe cause some glitches)
    -2 New cave systems added near geese lake
    -Fixed missing light on crafted torch
    -Real caustics added to water
    -Lighting effigies uses the lighter correctly now
    -Fixed issue where cannibals could get stuck after being knocked down
    -Creepy mutants and animals no longer get stuck in noose trap spinning forever
    -Improved look of noose trap when sprung but empty
    -All traps can be reset
    -Player will set off traps if he touches trigger
    -5x new plant types added
    -Fixed (Unity fix) issue where grass would cause slight framerate hicks
    -Hint to NVIDIA driver that it should use the discrete GPU in
    Optimus chipsets. (Unity fix - should help laptop performance)
    -Added press space to skip tutorial to opening plane crash
    -Fixed bug where arrows could get stuck in sky above fires
    -Fixed rockpit floating slightly above terrain
    -Moving forward, crouching, jumping or pressing e will make player stand up if sitting on bench
    -Better bench model
    -Fresnel effect applied to specular and fixed specular leak around backside of objects
    -New props added: washed up packages and shipping containers
    -New prop added : Orange tent
    -New improved opening plane crash sound effects
    -Fixed marigold and dead rabbits overlapping in inventory
    -Improved plane interior textures and resolution
    -Added icon to remove ghost structures, fixed issue where add icon could sometimes stay on screen after removing ghost. Limited ghost removal to only if no resources have been added. New crunch sound effect for when removing ghost structures
    wall built can now be destroyed by hitting it with axe, giving you back resources
    -Musical sting added to player waking up on plane
    -Improved terrain spec and (finally) fixed water accumulation when raining, added new sharp rock terrain texture to under lakes
    Improved pond water distance settings
    -Crafting: Fixed issue where you could remove feathers before crafting arrows and still craft the arrows. Fixed issue where you could sometimes not craft items depending on order of items placed. Adding an item to a craft that isn’t needed will stop you from crafting until it’s removed again. Fixed bug where you could lose medicine by crafting the same item multiple times
    -Lots of collision issues fixed in caves
    -Improved cave lighting! Better looking settings for skull lights and less light popping on/off
    -Sped up rabbits
    -Lowered brightness of click to place buttons in survival book
    -You can now save your game at a shelter without sleeping
    -Fixed bug where coins could vanish after adding them to a craftable item
    -Fixed bug where day counter wouldn’t increase correctly
    -Fixed bug where crickets would continue to play during the day
    -Fixed issue where cave sounds would sometimes vanish when walking between connecting caves
    -More combat balance and a tweak on weapon settings
    -Performance and memory improvements
    Note: Some reported bugs may be due to old save games! To ensure your game is fully up to date start a new save game every couple versions.

• Her güncellemeden sonra giresim geliyor ama sonradan yine hayal kırıklığı bu sefer girmeyi düşünmüyorum 0.1 falan olsun bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Version 0.06 Changelog:
    -A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    -A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other
    -Shadows Improved! Fisheye shadow distortion gives higher resolution shadow up close and now uses a single cascade (experimental, maybe cause some glitches)
    -2 New cave systems added near geese lake
    -Fixed missing light on crafted torch
    -Real caustics added to water
    -Lighting effigies uses the lighter correctly now
    -Fixed issue where cannibals could get stuck after being knocked down
    -Creepy mutants and animals no longer get stuck in noose trap spinning forever
    -Improved look of noose trap when sprung but empty
    -All traps can be reset
    -Player will set off traps if he touches trigger
    -5x new plant types added
    -Fixed (Unity fix) issue where grass would cause slight framerate hicks
    -Hint to NVIDIA driver that it should use the discrete GPU in
    Optimus chipsets. (Unity fix - should help laptop performance)
    -Added press space to skip tutorial to opening plane crash
    -Fixed bug where arrows could get stuck in sky above fires
    -Fixed rockpit floating slightly above terrain
    -Moving forward, crouching, jumping or pressing e will make player stand up if sitting on bench
    -Better bench model
    -Fresnel effect applied to specular and fixed specular leak around backside of objects
    -New props added: washed up packages and shipping containers
    -New prop added : Orange tent
    -New improved opening plane crash sound effects
    -Fixed marigold and dead rabbits overlapping in inventory
    -Improved plane interior textures and resolution
    -Added icon to remove ghost structures, fixed issue where add icon could sometimes stay on screen after removing ghost. Limited ghost removal to only if no resources have been added. New crunch sound effect for when removing ghost structures
    wall built can now be destroyed by hitting it with axe, giving you back resources
    -Musical sting added to player waking up on plane
    -Improved terrain spec and (finally) fixed water accumulation when raining, added new sharp rock terrain texture to under lakes
    Improved pond water distance settings
    -Crafting: Fixed issue where you could remove feathers before crafting arrows and still craft the arrows. Fixed issue where you could sometimes not craft items depending on order of items placed. Adding an item to a craft that isn’t needed will stop you from crafting until it’s removed again. Fixed bug where you could lose medicine by crafting the same item multiple times
    -Lots of collision issues fixed in caves
    -Improved cave lighting! Better looking settings for skull lights and less light popping on/off
    -Sped up rabbits
    -Lowered brightness of click to place buttons in survival book
    -You can now save your game at a shelter without sleeping
    -Fixed bug where coins could vanish after adding them to a craftable item
    -Fixed bug where day counter wouldn’t increase correctly
    -Fixed bug where crickets would continue to play during the day
    -Fixed issue where cave sounds would sometimes vanish when walking between connecting caves
    -More combat balance and a tweak on weapon settings
    -Performance and memory improvements

cevirebilecek varmı?

• oyun cok zorlasmis ya.yeni bişeyde yok hic.
  • Beyler oyun güzel mi oynayanların yoruları neler, birde ne zaman adam gibi bi oyun haline gelir?
  • A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other

Sonunda
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.