Şimdi Ara

The Forest [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.029
Cevap
29
Favori
104.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K

A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other

Sonunda

HOCAM TURKCESİ NEDİR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other

Sonunda

HOCAM TURKCESİ NEDİR?

Yeni kabile türü eklenmiş. Starving(çok aç) yamyamlar. Ölmüş arkadaşlarını yiyecekler.
    Farklı kabiledekiler birbirlerini avlayabilir, takip edebilir, öldürüp yiyebilirlermiş.
  • save ledigim oyun save den baslamiyor.donup kaliyor.ben siliyorum oyunu bu nedir ya.
  • Öldürüp kasıtlı parçalamadım gelen cesetleri yemeye çalışıyor onuda öldürüyorum En son biri yerken başkası geldi onun yediğini gördü izleyip kaçtı.
  • quote:

Öldürüp kasıtlı parçalamadım gelen cesetleri yemeye çalışıyor onuda öldürüyorum En son biri yerken başkası geldi onun yediğini gördü izleyip kaçtı.

hocam save yapip oyundan tamamen cıkın yeniden girmeyi deneyin load dan.giricekmi?bi denermisimiz?
  • quote:

quote:

Öldürüp kasıtlı parçalamadım gelen cesetleri yemeye çalışıyor onuda öldürüyorum En son biri yerken başkası geldi onun yediğini gördü izleyip kaçtı.

hocam save yapip oyundan tamamen cıkın yeniden girmeyi deneyin load dan.giricekmi?bi denermisimiz?

Güncelleme yaptıkları için yeni oyun başlatmanız gerekiyor. Yeni sürümde oyun oluşturduğum için kaydedip tekrar girebiliyorum alpha olduğu için yapıyorlardır normal yayınlandığında güncellemelerde böyle şeyler olmaması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Güncelleme yaptıkları için yeni oyun başlatmanız gerekiyor. Yeni sürümde oyun oluşturduğum için kaydedip tekrar girebiliyorum alpha olduğu için yapıyorlardır normal yayınlandığında güncellemelerde böyle şeyler olmaması lazım.

hocam yeni oyun acip yaptim.cok guzel bi yerde doğmuştum.barakamı yaptim save ledim girdim.acılmıyor.ekran sabit kaliyor.bu oyun save dosyasını nereye atıyor acaba?belgelerimde bişey yok.

• Co-op gelmedikçe oynanmaz, oynasa da 1-2 saat.
  • Geçen gün dokunaçlı insanımsılar gördüm biri bana bunların ne olduğunu açıklayabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

Geçen gün dokunaçlı insanımsılar gördüm biri bana bunların ne olduğunu açıklayabilirmi?

görmedim ama yeni kabile eklenmiş.
  • birbirleriyle kavga ediyolar.bi gucsuz kabile var.kadinlardan olusuyor genelde.birde kafasında ısıldakla kuru kafayla ateşle gezen ekip var.onlar tek atiyor.hic bulaşmayin onlara.cok gucluler.diger kadınsı grup gucsuz.2 vurusta oluyorlar.ayrıca su maytap tabancasi artık oldurmuyor.bugu gitmiş.baltanıza kuvvet versin bundan sonra.bolca tuzak ve bonba yapın.
  • Bana güncelleme gelmedi daha yüklediniz mi siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

Geçen gün dokunaçlı insanımsılar gördüm biri bana bunların ne olduğunu açıklayabilirmi?

görmedim ama yeni kabile eklenmiş.

hocam benim gördüklerim insan değildi bakın olayı geniş anlatıyorum!herkes okusun!yerliler beni bayıltıp kendi yuvalarına çektiler bende uyanınca etraf karanlık olduğundan kör tavuk gibi dolanmaya başladım sonra meşaleli biyere geldim bi ses duydum baktım yerli geliyor dedim koş ordan yukarı koştum sonra geri baktığımda yerli bana bağırıyordu sanki"gitme oraya seni ben bile alamam" der gibiydi.ben yukarı yürüdüm 3-5 dakka yürüdükten sonra yer çamurlandı sonra tüm duvarlar çamurlandı allah allah dedim daha önce hiç görmedim dedim neyse hayrolsun dedim bir genişliğe çıktım bir baktım iki tane aylak geziyor şunlar geçsin öyle gidiyim dedim.bunlar gidiyolardı birden buga girdiler.ben gidip bakıyım dedim bide ne gördüm!heriflerden haboyuna dokunaç,saçak fışkırmış,adamlar bildiğin ağaç gibi dallı budaklı bişey olmuşlar ben bunların yanına gittim dikkatlerini çektim bakmadılar dedim bunlar tam buga girmiş.sonra birine çok yaklaştım herif döndü bi koydu ben yığıldım...CSB DEĞİLDİR!İNANMAYANLAR DENEYEBİLİR!

• Yok mu changd log' u cevirecek birisi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    mutasyona uğramış insan onlar, fil gibi olanlar, kafasından ayak çıkmış örümceğe benzeyen acayip şeyler var, eğer oyunda çok ilerleyip yerlileri kızdırırsan onları çağrıyorlar, yaptığın duvarları yıkabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

mutasyona uğramış insan onlar, fil gibi olanlar, kafasından ayak çıkmış örümceğe benzeyen acayip şeyler var, eğer oyunda çok ilerleyip yerlileri kızdırırsan onları çağrıyorlar, yaptığın duvarları yıkabiliyorlar.

Aman yarabbi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu save leyip oyunu kapatip tekrar girebilen varmı arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Version 0.06 Changelog:
    -A.I. - New tribe type added - starving cannibal! Will eat fallen comrades
    -A.I. - Different tribes will now interact with each other, hunting, stalking, killing and eating each other
    -Shadows Improved! Fisheye shadow distortion gives higher resolution shadow up close and now uses a single cascade (experimental, maybe cause some glitches)
    -2 New cave systems added near geese lake
    -Fixed missing light on crafted torch
    -Real caustics added to water
    -Lighting effigies uses the lighter correctly now
    -Fixed issue where cannibals could get stuck after being knocked down
    -Creepy mutants and animals no longer get stuck in noose trap spinning forever
    -Improved look of noose trap when sprung but empty
    -All traps can be reset
    -Player will set off traps if he touches trigger
    -5x new plant types added
    -Fixed (Unity fix) issue where grass would cause slight framerate hicks
    -Hint to NVIDIA driver that it should use the discrete GPU in
    Optimus chipsets. (Unity fix - should help laptop performance)
    -Added press space to skip tutorial to opening plane crash
    -Fixed bug where arrows could get stuck in sky above fires
    -Fixed rockpit floating slightly above terrain
    -Moving forward, crouching, jumping or pressing e will make player stand up if sitting on bench
    -Better bench model
    -Fresnel effect applied to specular and fixed specular leak around backside of objects
    -New props added: washed up packages and shipping containers
    -New prop added : Orange tent
    -New improved opening plane crash sound effects
    -Fixed marigold and dead rabbits overlapping in inventory
    -Improved plane interior textures and resolution
    -Added icon to remove ghost structures, fixed issue where add icon could sometimes stay on screen after removing ghost. Limited ghost removal to only if no resources have been added. New crunch sound effect for when removing ghost structures
    wall built can now be destroyed by hitting it with axe, giving you back resources
    -Musical sting added to player waking up on plane
    -Improved terrain spec and (finally) fixed water accumulation when raining, added new sharp rock terrain texture to under lakes
    Improved pond water distance settings
    -Crafting: Fixed issue where you could remove feathers before crafting arrows and still craft the arrows. Fixed issue where you could sometimes not craft items depending on order of items placed. Adding an item to a craft that isn’t needed will stop you from crafting until it’s removed again. Fixed bug where you could lose medicine by crafting the same item multiple times
    -Lots of collision issues fixed in caves
    -Improved cave lighting! Better looking settings for skull lights and less light popping on/off
    -Sped up rabbits
    -Lowered brightness of click to place buttons in survival book
    -You can now save your game at a shelter without sleeping
    -Fixed bug where coins could vanish after adding them to a craftable item
    -Fixed bug where day counter wouldn’t increase correctly
    -Fixed bug where crickets would continue to play during the day
    -Fixed issue where cave sounds would sometimes vanish when walking between connecting caves
    -More combat balance and a tweak on weapon settings
    -Performance and memory improvements
    Note: Some reported bugs may be due to old save games! To ensure your game is fully up to date start a new save game every couple versions.

Yapay zeka ile ilgili- Yeni yabani tipi eklendi. Aç yamyamlar! Ölen arkadaşlarını yiyecekler
    - Farklı tipteki yabaniler birbirleriyle iletişime geçmeye başlayacak örneğin avcılık peşine takılıp takip etme öldürme ve birbirlerini yeme gibi.

-Gölgeler iyileştirildi. (gölgelendirme teknolojisi ve çözünürlüğüyle ilgili bazı teknik şeyler)
    - 2 yeni mağara tipi geese denen gölün yakınına eklenmiş
    - Bizim yaptığımız meşaledeki eksik ışıklandırma sorunu giderilmiş
    - Suya gerçekçi caustics (aşındırma ?) eklenmiş
    - Korkuluklardan o ışıklı gibi olanda çakmağı düzgün kullanıyormuş hata düzeltilmiş (bu nasıl cümle Allah sizi kahretmesin)
    - Daha güçlü ve korkunç ile hayvanlar olan yaratıklar artık tuzakta takılıp kalıp sonsuza kadar dönme hatasına yakalanmayacak
    - Bütün tuzaklar yeniden kurulabiliyor
    - Oyuncular tuzakları tetikleyebilecek eğer tuzağın tetiğine dokunursa
    - 5 tane veya kat (?) daha fazla bitki çeşidi eklendi
    - Çimlerin bazen kare/saniye sorununa yol açma durumu giderildi
    - Nvidia kartlarıyla ilgi bir ayarlama yapılmış, laptop performasını artırması bekleniyormuş
    - Uçak kazasında "space" boşluk tuşuna basarak o sahneyi atlayabileceğiz
    - Atılan okların ateş üzerinde havada asılı kalma sorunu giderilmiş
    - Rockpit (taşlar ile yapılan kalıcı ateş sanırım)'in zemin üzerinde hafifçe havada kalıp süzülme durumu düzeltilmiş
    - Eğer oyuncu oturakta oturuyorken ileri geri zıplama tuşlarına basarsa artık ayağa kalkacak
    - Daha güzel oturak modellemesi
    - Obje yerleştirme ile ilgili sıklık sıklaştırma hesaplaması gibi şeyler uygulanmış, teknik detaylar
    - Bazı yeni ufak eşyalar eklenmiş bir önemi yok görüntü olarak
    - Turuncu çadır eklenmiş görüntü açısından
    - Uçak kazasının ses efektleriyle ilgili iyileştirme yapılmış özellikle açılış kısmında
    - Marigold ve tavşanların envanterde meydana getirdiği hata düzeltilmiş
    - Uçağın iç kısmında kaplama ve çözünürlükte iyileştirmeler yapıldı
    - Hayalet yapıları iptal edebileceğimiz bir ikon eklendi, hayalet yapıyı kaldırdıktan sonra bazen o ikonun ortada kalma sorunu giderildi. Hayalet yapıyı iptal etme sadece eğer o yapıya hiç başlamamışsak mümkün olacak. Duvarları tamamlamadan önce eğer baltayla vurursak bize harcadığımız kaynakları geri verecekmiş ve iptal olduğunda da yeni bir ses çıkaracakmış (hay sizin cümle yapınıza emi)
    - Melodik bir vızıldama olacakmış karakterimiz uçakta uyandığında (musical sting mi denir lan ona dengesiz herifler)
    - Arazi yapısı ve su ile ilgili iyileştirmeler yapılmış, göl altındaki keskin ve sivri taşlar için kaplamalar eklenmiş
    - Ufak gölcüklerle ilgili ayarlamalar yapılmış
    - Fixed issue where you could remove feathers before crafting arrows and still craft the arrows (bir bok anlamadım bu cümleden, anlayan beri gelsin) Zaman zaman eşyaların eklenme sırasına göre craft edememe sorunu giderilmiş. Aynı eşyayı birden fazla kez craft ettiğinizde ilacınızın ortadan kalkma sorunu giderilmiş
    - Birçok çarpma-dökülme hatası giderilmiş mağaralarda bulunan
    - Mağaralarda ışıklandırma iyileştirilmiş.
    - Tavşanlar daha hızlı olmuş
    - Survival book içindeki "click to place" butonunun parlaklığı düşürülmüş
    - Shelter denen ufak barakalarda artık uyumadan da oyunu kaydedebileceğiz
    - Bir eşyayı craft etmek için eklediğinizde bozuk paraların kaybolma durumu giderilmiş
    - Günlerin doğru şekilde artmaması ilerlememesi sorunu giderilmiş
    - Cırcırböceğinin gün boyunca ötüp durma sorunu giderilmiş
    - Mağaralar arasında geçiş yapılan yerlerde yüründüğünde mağaraya ait seslerin kaybolması düzeltilmiş
    - Dövüş sistemi ve silahlar ile ilgili bazı ayarlamalar yapılıp dengelemeler yapılmış
    - Performans ve hafıza kullanımı ile ilgili iylleştirmeler olmuş

• Helal hocam, teşekkürler, eline sağlık.
  • Arkadaşlar tavsiye;

İlk oynarken vejan mod ile oynayın, etrafı keşfedin, kendinize barınak yapın hiç olmazsa oyunu bir kere "save edin". Toplayacaklarınızı toplayın. Ondan sonra normal modda oynamaya devam edin. Daha güzel oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.