Şimdi Ara

The Game Awards 2024 | ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ŞahinAbi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
7
Favori
8.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Al benden de o kadar, umarım kursağımızda kalmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sifu'nun arkasındaki geliştirici #TheGameAwards da duyuruyu ima ediyor. Bakalım bir ne gibi bir şey göreceğiz.

The Game Awards 2024 | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2024; 20:48:54 >
  • "Etkinlikte göreceğimiz oyunlardan biri de sevilen bir Japon oyun serisinin geri dönüşü olacak ve açıkçası geri dönmesini beklemiyordum.

2026'da piyasaya sürülmesinin neye benzeyeceğini görmek beni çok heyecanlandırıyor."

• O kadar güzel sızıntılar var ki.. İnsan izleyesi geliyor, sonra hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum ama sanki bu sefer harbi muazzam bir etkinlik geliyor gibi de hissediyorum. 10.yıl şerefine bombardıman yapacaklar. The Game Awards 2024 | ANA KONU 

• Çok geçmiş ya 03 nedir ben daha erken zannediyordum sabah bakarım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifu 2 mi gelecek yoksa Yeni bir oyunları mı bilinmiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 12 Aralık 2024; 21:38:5 >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Sifu 2 ya da hikayeli Ip Man oyunu çok iyi olur, beklemedeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Sifu 2 güzel gider ama bu mekaniklerin üzerine koyarak da farklı bir yapıda oyun yapmışlardır belki de. :)

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Şaka bir yana artık bazı bombaları patlatmanin zamanı geldide geçiyor

• Nereden izleyeceksiniz bakalım?

• Last of us part 3 duyuruluyormuş birde ters köşe yapıp

• gamer-x kullanıcısına yanıt

Biraz zor gibi hocam daha Şubat ayında "The Last of Us'ın yaratıcısı, Part III için bir 'konsept' olduğunu doğruladı" Büyük ihtimal 2026 - 2027 gibi duyurusu olur 2028 gibi çıkış yapar diye düşünüyorum. :) Öncesinde Yeni oyunlarını piyasaya süreceklerdir. Ama bu duyuru TGA'da mı olur yoksa 2025 yılı içerisinde mi olur bilinmiyor.

The Game Awards 2024 | ANA KONUew.com
    'The Last of Us Part 3' concept confirmed by Neil Druckmann
    https://ew.com/the-last-of-us-part-3-concept-confirmed-by-neil-druckmann-8558178
  • Erken saatlerde olaydı iyiydi şu sunum ama neyse artık.Sabaha güzel duyurular okurum inşallah

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

Sabah'a güzel liste çıkacaktır hocam. Sevindirici duyurular bekliyorum bende. :)

• Şöyle bir yazı yazıp arkasından bir Logo belirecek olsa hangisi olurdu acaba. :)

God of War Remake

Yahu 3 saattir uyumaya çalışıp uyuyamadım, mecbur biraz bakacağım canlı yayına.

• Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

Hocam bende uyuyacaktım ama baktım olacak gibi değil 10. Yıl, Birde Jason Scherier'de gaza getirdi. Kahvemi aldım biraz gözler aralandı. :))

God of War Remake,

God of War Trilogy Remastered,

God of War Atreus Standole

God of War Egypt

Farketmez bir görelim derim ama öncesinde Cory Barlog'un Yeni IP'si var. En çok merak ettiğim bu uzun zamandır. :)

• The Game Awards 2024 | ANA KONU
    Bari kahveye değsin hocam, sana uyku yok bu gece :)

God of war Remastered olacak yüksek ihtimalle. Yine Atreus Standalone gelebilir. Ama Cory'nin oyunu da uzun zamandır geliştiriliyor, belki ufaktan gözükebilir.

Aslında Sony bu etkinlikte oyun gösterir mi, böyle bir adetleri var mı onu da pek takip edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 13 Aralık 2024; 2:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.