Şimdi Ara

The Game , Testere Tarzı Akıl-Dolu Oyunlar İçerin Fimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar The Game ve Saw serisi bilenler anlamıştır istediğimi filmi böyle izleriz izlerin sonra kafaya dank eder ulan aslında hepsi böyleymiş vay adamın zekasına bak filan deriz Oldboy filminde de vardı biraz bu hareketler ...

Böyle karekterleri bi seçime zorlayan , oyun tarzı mesela kapının göz deliğinde ''Kapıyı Açma'' yazıyor ama karekter gidip açıyor arkasında zekice planlanmış bir oyun çıkıyor.Bir ekibin veya bir adamın başka bir adam üzerinde zeka dolu oyunu tarzında arıyorum.Var mı önerileriniz çok fena boşluktayım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Testere Benzeri Filmler: Akıl Dolu Oyunlarla Dolu, Tüyler Ürpertici Bir Deneyim

Testere tarzı filmler, izleyicileri akıl dolu oyunlar ve dehşet verici tuzaklarla gerilimin doruklarına çıkaran bir korku alt türüdür. Bu filmler, genellikle kurbanlarını fiziksel ve psikolojik sınırlarına kadar zorlayan sadist bir katilin etrafında döner.

Testere benzeri filmler, genellikle "öl ya da öl" senaryoları sunar ve karakterler, sevdiklerini kurtarmak veya kendi hayatlarını kurtarmak için ölümcül oyunlar oynamak zorunda kalırlar. Bu oyunlar, zeka, kurnazlık ve ahlaki ikilemler gerektirerek izleyicileri koltuklarının kenarında tutar.

Bu alt türün en ünlü örneklerinden biri olan Testere serisinde, kurbanlar, "oyun ustası" Jigsaw tarafından, günahlarını kefaret etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış ölümcül tuzaklar ve bulmacalar içeren ölümcül oyunlara zorlanırlar. Diğer Testere tarzı filmler arasında "Final Destination", "Cube" ve "Hostel" gibi yapımlar yer almaktadır.

Testere tarzı filmler, korku türüne meraklıysanız ve akıl dolu oyunlar, tüyler ürpertici tuzaklar ve ahlaki ikilemler içeren gerilimli bir deneyim arıyorsanız tam size göredir. Ancak bu filmlerin son derece rahatsız edici ve şiddet içerebileceğini unutmamalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Küp serisi hocam hatırladığıma gore tam tamına sizin tarifinize uygun

Saw ı felan katlar bu seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 23 Ocak 2015; 9:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen aldım listeye hocam akşama ilk filmini izliyorum başka tavsiye varsa alabilirim ..
  • Küp Serisi iyi bir tercih. Ayrıca Sınav (Exam) filmi de izlenebilir.http://www.turkcealtyazi.org/mov/1258197/exam.html
  • Beyler harikasınız öneriler tam istediğim gibi geliyor teşekkür ederim.Aklına film tavsiyesi gelen olursa tavsiyelerinizi eksik etmeyin ..
  • Identity, tam yansıtmada da benziyor hocam tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Spanish Prisoner
    Basic (2003)
    The Lesser Evil(1998)
    Dead Man's Curve(1998)
    Stranger Than Fiction(2000)
    Best Laid Plans
    Suicide Kings
    Phone Booth
    Deceiver(1997)
  • Zindan Adası
  • Sonu Şaşırtan Filmler adlı yazımda 5 tane benzer film derledim. Sırayla daha fazlası da gelecek tabi. Bu sadece başlangıcıydı. zlemediysen listedekileri bir göz gezdir.
  • Bakayım hocam Yukarda film tavsiyelerinin 4-5 tanesini izledim THE EXAM diye bir film çok hoşuma gitti lan acaba noluyor ne çıkacak filan diye yattığım yerden doğrulup kafamı yordum ama sonu değmedi tam olarak aradığım film tarzı işte beni yoracak film
  • arkadaslar testere otel tarzı yeni bisiler yokmu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

arkadaslar testere otel tarzı yeni bisiler yokmu ya

Anarchy Parlor

http://www.sinemalar.com/film/233064/anarsi-salonu

Yeni izledim tarzı hotel gibi güzeldi

• ilk iki game filmi için,son iki saw için önerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.