Arkadaşlar bugun dreamtvde 22:00 da the garbage konseri full verilcek rock istanbulldaki.. isterseniz tv kartindan cekip paylasayim sizlerle.. daha once hic the garbage dinlemedim.. eger cok kisi isterse cekerim sizin icin
OKEY
kimse istemiyosa arsiv e atayim dursun bari.. topicde silinsin bari
hacı kimse istemesede arşivle bence. ama Megadethi full verirlerse kaçırma topic iş yapar ha
quote:
Orjinalden alıntı: spotlightkid
hacı kimse istemesede arşivle bence. ama Megadethi full verirlerse kaçırma topic iş yapar ha
megadeath kim nezaman cıkıyor o bidahaki pazartesimi acaba?
yaaa nasıl istemem kaç gündürr bu konseri bekliom.aksi gibi u akşam işim çıktı ve seyredemicem ve tv kartımda yok.süperrdir garbage,kaydedersin umarım...
aaa gönder baba bekliyoruz
beyler konseri tamamen çektim hatta 3dk reklamları bile.. 1saat 1dakka....... 2gb MPEG2(DVD KALITESI) olarak çektim.. ses ve goruntu kalitesi harika... bunu XviD olarak 700mb ye kadar sikistiracam.. peki size nasil verecem bunu? trabzonda olanlar gelsin cd cekerim baska ne yapabliriz harbi guzel muzik yapiyolar cok sevdim
The Garbage - Rock Istanbul'un bi 15saniyesini gosterim. MPEG2 den XviD h.263 e ordanda 400kpbs XviD yaptım.. sesde 3kez donusturuldu.. cok dusuk kaliteli bi 15saniyelik klip altta linki var.. ama bi bakin.. the garbage budur..!! hayran kaldım valla
küçük bi ayarlama sayesinde konseri seyredebildim.gerçektende güzel konserdi.ama bi push it,cup of coffee, special,son albümdeki sevdiğim bi kaç şarkı söylenmedi.keşke onlarda söylenseydi ilk albüm ağırlıktaydı sanki. vallaa bu konserin arşivimde olmasını cok istiyorum;dc plus programını kullanıyorum ben sende kullanıyorsan ordan indirebilirim.
ben de tesadüfen gördüm yarısından itibaren izlediğim kadarıyla süperdi.
harikaydı ewt.. 2gb 1saat1dakka super kalite var bende. divx/xvid e ceviriyim desem kalite düşüyor baya. onun için harddiskte orjinal formatında saklıyacağım. bunu paylaşmam dc++ da ömür sürer zati felaket hat var. konserden sevdiginiz istediginiz 1sarkiyi derseniz onu 20-25mb gibi yapar rapidshare atarim.. sadece 1sarki
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
harikaydı ewt.. 2gb 1saat1dakka super kalite var bende. divx/xvid e ceviriyim desem kalite düşüyor baya. onun için harddiskte orjinal formatında saklıyacağım. bunu paylaşmam dc++ da ömür sürer zati felaket hat var. konserden sevdiginiz istediginiz 1sarkiyi derseniz onu 20-25mb gibi yapar rapidshare atarim.. sadece 1sarki
ilk once verileri kurtar da sonra alim allah alırım full senden
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
Orjinalden alıntı: helloween
valla 10dakkada 2mpg buldu inşallah kurtulur garbage
valla 10dakkada 2mpg buldu inşallah kurtulur garbage
adile naşit gibi sabahtan beri pc açık bakalım bulabılecekmiiii
evt çektigim 2gblik super kalite the garbage rock istanbul konseri'ni yanlışlıkla sildim ve tüm uraşlara sonucunda geri alamadım. deil 1şarkı 1dakkasını bıle veremem artık sizlere konserin. çok özür dilerim. kendimi hiç affetmiyecem gitti güzelim garbage konseri.
ağlama ciğerim sakin ol ben seni garbage konserine götürürüm
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
ağlama ciğerim sakin ol ben seni garbage konserine götürürüm
tamam geliyorum yanına hadi gidiyoz the garbage tekrarini vermezmi bu dream tv.! verirse.. çekersem söz 700mb encode yapip rapidshareye uploadliyacam.!! ama vermezki..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme