Şimdi Ara

THE GARBAGE FULL KONSER BIR GOZ ATIN ISTERSENIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun dreamtvde 22:00 da the garbage konseri full verilcek rock istanbulldaki.. isterseniz tv kartindan cekip paylasayim sizlerle.. daha once hic the garbage dinlemedim.. eger cok kisi isterse cekerim sizin icin

OKEY

• kimse istemiyosa arsiv e atayim dursun bari.. topicde silinsin bari
  • hacı kimse istemesede arşivle bence. ama Megadethi full verirlerse kaçırma topic iş yapar ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

hacı kimse istemesede arşivle bence. ama Megadethi full verirlerse kaçırma topic iş yapar ha

megadeath kim nezaman cıkıyor o bidahaki pazartesimi acaba?
  • yaaa nasıl istemem kaç gündürr bu konseri bekliom.aksi gibi u akşam işim çıktı ve seyredemicem ve tv kartımda yok.süperrdir garbage,kaydedersin umarım...
  • aaa gönder baba bekliyoruz
  • beyler konseri tamamen çektim hatta 3dk reklamları bile.. 1saat 1dakka....... 2gb MPEG2(DVD KALITESI) olarak çektim.. ses ve goruntu kalitesi harika... bunu XviD olarak 700mb ye kadar sikistiracam.. peki size nasil verecem bunu? trabzonda olanlar gelsin cd cekerim baska ne yapabliriz harbi guzel muzik yapiyolar cok sevdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Garbage - Rock Istanbul'un bi 15saniyesini gosterim. MPEG2 den XviD h.263 e ordanda 400kpbs XviD yaptım.. sesde 3kez donusturuldu.. cok dusuk kaliteli bi 15saniyelik klip altta linki var.. ama bi bakin.. the garbage budur..!! hayran kaldım valla

http://rapidshare.de/files/2643125/The_Garbage_Rock_Istanbul_Performance_15saniye_400kpbs_XviD.avi.html

• küçük bi ayarlama sayesinde konseri seyredebildim.gerçektende güzel konserdi.ama bi push it,cup of coffee, special,son albümdeki sevdiğim bi kaç şarkı söylenmedi.keşke onlarda söylenseydi ilk albüm ağırlıktaydı sanki.
    vallaa bu konserin arşivimde olmasını cok istiyorum;dc plus programını kullanıyorum ben sende kullanıyorsan ordan indirebilirim.
  • ben de tesadüfen gördüm yarısından itibaren izlediğim kadarıyla süperdi.
  • harikaydı ewt.. 2gb 1saat1dakka super kalite var bende. divx/xvid e ceviriyim desem kalite düşüyor baya. onun için harddiskte orjinal formatında saklıyacağım. bunu paylaşmam dc++ da ömür sürer zati felaket hat var. konserden sevdiginiz istediginiz 1sarkiyi derseniz onu 20-25mb gibi yapar rapidshare atarim.. sadece 1sarki
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

harikaydı ewt.. 2gb 1saat1dakka super kalite var bende. divx/xvid e ceviriyim desem kalite düşüyor baya. onun için harddiskte orjinal formatında saklıyacağım. bunu paylaşmam dc++ da ömür sürer zati felaket hat var. konserden sevdiginiz istediginiz 1sarkiyi derseniz onu 20-25mb gibi yapar rapidshare atarim.. sadece 1sarki

ilk once verileri kurtar da sonra alim allah alırım full senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

harikaydı ewt.. 2gb 1saat1dakka super kalite var bende. divx/xvid e ceviriyim desem kalite düşüyor baya. onun için harddiskte orjinal formatında saklıyacağım. bunu paylaşmam dc++ da ömür sürer zati felaket hat var. konserden sevdiginiz istediginiz 1sarkiyi derseniz onu 20-25mb gibi yapar rapidshare atarim.. sadece 1sarki

valla 10dakkada 2mpg buldu inşallah kurtulur garbage

kafayı yıyecem gitti garbage yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

valla 10dakkada 2mpg buldu inşallah kurtulur garbage

kafayı yıyecem gitti garbage yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anlaşıldı sende sıyırdın :)

• yok olm ya gittiiiii gitttttttti gitiii

adile naşit gibi sabahtan beri pc açık bakalım bulabılecekmiiii

• evt çektigim 2gblik super kalite the garbage rock istanbul konseri'ni yanlışlıkla sildim ve tüm uraşlara sonucunda geri alamadım. deil 1şarkı 1dakkasını bıle veremem artık sizlere konserin. çok özür dilerim. kendimi hiç affetmiyecem gitti güzelim garbage konseri.
  • ağlama ciğerim sakin ol ben seni garbage konserine götürürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

ağlama ciğerim sakin ol ben seni garbage konserine götürürüm

tamam geliyorum yanına hadi gidiyoz the garbage tekrarini vermezmi bu dream tv.! verirse.. çekersem söz 700mb encode yapip rapidshareye uploadliyacam.!! ama vermezki..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.