Şimdi Ara

The Girl On The Train (????) | Emily Blunt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Beyazperde
    The Girl On The Train'in Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Paula Hawkings'in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanacak The Girl On The Train'in başrol oyuncusu başarılı oyuncu Emily Blunt oldu. Kitap sadece ilk haftasında Amerika'da 2 milyon adetten fazla sattı, kitabın sinemaya uyarlanması beklenildiği gibi kaçınılmazdı. Dreamworks'ün yapımını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda The Help'in yönetmeni Tate Taylor oturacak, senaryo ise Erin Cressida'ya ait. Kadroda ismi kesinleşmiş bir diğer isim ise Kate Mara.

Boşanmış bir kadın olan Rachel her gün bindiği trende mükemmel çift olarak adlandırdığı bir kadın ve bir erkeği izler. Bir gün bu mükemmel çiftin aslında düşündüğü kadar mükemmel olmadıklarını anlayacaktır ve kendini gizemli bir olayın içinde bulacaktır. Filmin çekimlerine yakında başlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 11 Haziran 2015; 20:34:10 >

• Henüz okuya bilmiş değilim. Çok övülüyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emily Blunt Her türlü izlenir.
  • Kitabı yeni bitirdim, leşti, film de sadece Emily Blunt için izlenir. Gerçi filmin IMDB sayfasında söylenti olarak Chris Evans ve Jared Leto isimleri geçiyor ama onlar bile kurtarmaz. Dediğim gibi kurtarırsa Emily Blunt kurtarır .
  •  The Girl On The Train (????) | Emily Blunt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu köşe mindere geçeyiim. Yerimizi alalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın vizyon..

• Çok ağır bir film. Sıkılmadım değil ama merak ettirdi. Sonu ise tahmin edilebilir.
  • Emily blunt var ve dh den kimse takip etmemis mi? Shkld

Fena degildi bence.. Tam olarak uyumadan once izlenebilecek bi film, emily b. her zaman oldu gibi :L
  • Filmin başlamasından 25 dk sonra aksiyon başlayınca hızlı bir giriş oldu diyebilirim. Sonrası ters köşeden ters köşeye yatırıyor. Merak uyandırıcı, acıma, üzülme duyguları arasında gidip geliyor insan. Ben beğenwrwk izledim.

• Güzel bir film benim de hoşuma gitti.Kitabını okuyanlar pek beğenmemişler ama.
  • Emily blunt için izlemiştim. İyi bir film sayılabilir. ters koşeler filmi kurtarıyor.
  • Kitabi Hayatimda okudugum en Kotu 3-5 kitaptan biridir
    Goodreads uyeligimi bu kitapla Beraber sildim
    Suc ve cezanin 10 Kati kadar yorum 2 Kati kadar begeni aldi bu kitap
    Son yillarin en Cok Satan kitabi rekorunu Kirmak uzere
    Sanirim 2 yildir bestseller 180milyon dolar gelir elde etti yazar

Bu kitabi okumak 1 ayimi aldi hayatimdan
    Filmi cekilirse Izlemiyecegim diye soz Verdim kendime ama biliyordum kapitalist sistem atlamaz bu olAyi
    Ama iyi patladilar

Emily blunt icin bile izlemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence guzel fılmdı
  • Kitabı fena satış yaptı ama filmi gişede çakıldı. O kadar da kötü bir film değil ama 6 puan alır en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 7 Mart 2018; 8:28:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.