Şimdi Ara

The Godfather Help Me!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar The Godfather Oyununda Hangi Tuşla Arabadan İniyoruz Bilen Varsa Yazabilirmi....??

• Space olması lazım.
  • Space İle Biniliyorda Space İle İnilmiyor Lütfe Yardım :(:(:(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriuysal -- 14 Eylül 2007; 3:15:49 >
  • Arkadaşım oyunda crack yaparsan böyle bir sorun oluyor,arabadan inemiyorsun.
    Korsan oyun için çözüm sahte image dosyasını indirip sıkıştırılmış dosyayı açıp,Deamon gibi bir programa sanal sürücü olarak takacaksın ve crack yapmadan oynayacaksın
  • Sahte İmage Dosyasını Nereden Bulabilirim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagriuysal -- 14 Eylül 2007; 3:34:29 >
  • ewt oyunun sahte ise arabadan inilmiyor
    gerisi çok uzun iş en iyisi başka oyuna geç sen
  • o sitenin ismini verebilirmiyiz?
  • www.gamecopyworld.com dan uygun patchi indir...ben bunu yapalı yıllar oluo bende de vardı o sorun..
  • Ben sırf arabadan inmiyo diye soğuyup silmiştim oyunu (tabi böyle bişey olduğundan haberim yoktu)
  • crack li bir oyunda hayatta aklıma gelmezdi başka bir crack yönteminin denenmesi gerektiği.

ancak mouse ile de ilgili bir sorun var sanırım. y ekseni ile ilgili bir problem yok ama x ekseninde ısrarla ters yönde hareket ediyor. bununla ilgili olarak herhengibir öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.