Şimdi Ara

The Great Gatsby (2012) | Leonardo DiCaprio - Tobey Maguire - Carey Mulligan (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leonardo hakettiği Oscar'ı alabilir bu film ile.

Çok erken tabi film yeteri kadar başarılı olabilecek mi bilmiyoruz ama keza Leo'ya Oscar'ı aldırabilecek bir film gibi gözüküyor.
  • Yahu bu filmde mi 3d?...şöyle ağız tadıyla bir film izleyemeyecek miyiz biz sinema da?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Bu kadar muhteşem görsellliğe sahip bir fragman daha önce hiç izlememiştim.Tek kelimeyle mükemmel.

DiCaprio rüzgar gibi esiyor.Yine iddalı bir yapımla karşımıza çıkacak.

Müzikleri de çok iyiymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 12 Nisan 2013; 15:46:30 >
  • Bu da 3. fragman.Harika olmuş...

• Soundtrack'e bak... Florence + The Machine - Over the Love & Lana Del Rey - Young and Beautiful...
    Mutlaka sinemada izlemeliyim bu filmi.
  • Böyle bol keseden bu kadar güzel fragmanlar çıkıyorsa, film boş değildir. Kitabı da çok başarılıymış... Ben beklentilerimi had safhaya çıkardım...
  • Young and Beautiful'u filmde full olarak çalarlarsa birkaç kez gidebilirim bu filme
  • kadro süper
  • Film imax değil di mi arkadaşlar...
  • Mükemmel olmuş.

The Great Gatsby (2012) | Leonardo DiCaprio - Tobey Maguire - Carey Mulligan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 18 Nisan 2013; 18:37:18 >
  • Yahu bu Leonardo'nun bi filmi vardı ama hangisi derken derken şu en alttaki fragmanı izleyince bu film olduğunu gördüm.Beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacağı belli bir an önce çıksa da izlesek.
  • Kesin olan bir şey var, müzikleri harikulade olacak.
  • Çavdar Tarlasında Çocuklar'da geçiyordu bu kitap, meraklandım ama keşke Leonardo yerine başka adam bulsalarmış
  • Di Caprio varsa bu film harika olur, kesinlikle film piyasasında Bale ile beraber en sevdiğim oyuncuların başında geliyor.
  • Afişleri bile kaliteli hazırlamışlar.Kostümler de konuşuyor bu arada...

The Great Gatsby (2012) | Leonardo DiCaprio - Tobey Maguire - Carey Mulligan
  • Müzikleri çok fena saklı tutuyorlar, 50 tane video sildiler youtube'dan... Bunun da yakındır silinmesi.

• Şunu IMAX kalitesinde full olarak dinlesem daha da birşey istemem. Umarım çalarlar
  • Bu film çok beğenilecek diye düşünüyorum.

IMAX'e gelicek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 27 Nisan 2013; 23:05:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.