Merakla beklenen The Great Gatsby projesinden ilk set fotoğrafları yayınlandı. F. Scott Fitzgerald'ın dünya edebiyatına yön veren The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby) romanından sinema uyarlanan proje özellikle kostüm ve dönem atmosferiyle öne çıkıyor.
Fotoğraflarda Jay Gatsby'yi canlandıran Leonardo DiCaprio'yu, Daisy Buchanan'ı canlandıran Carey Mulligan'ı ve Nick Carraway'ı canlandıran Tobey Maguire'ı görüyoruz.
Çekimleri Avustralya'nın Sydney şehrinde devam eden filmin yönetmeni edebiyat uyarlamalarıyla tanıdığımız Baz Luhrmann. Film ABD'de 25 Aralık 2012'de 3D olarak vizyona girecek.
Beyazperde.com
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
of of..kadro şahane.
quote:
Orijinalden alıntı: thomas_anderson
of of..kadro şahane.
Kesinlikle.Carey Mulligan'a ayrı bir sempatim var.Diğer ikilinin yanında gayet iyi durmuş.Di Caprio'nun eski zaman uyarlama filmleri çok başarılı.Bekliyorum merakla.
Merakla beklediğim filmlerden.Benim en çok merak ettiğim Leanardo Di Caprio'nun ve Amitabh Bachchan'ın performansları.
Leanardo Di Caprio hayranı olarak merakla bekliyorum.
Carey Mulligan
Gerçekten kadro güzel Leonardo DiCaprio tam uymuş role.
Carey Mulligan için bile izlenir aşığım bu kızın gülümsemesine.
trailer güzel Leonardo Di Caprio herzamanki gibi karizma
Abi bu Di Caprio'da şarap gibi.Yıllar geçtikçe insan daha bir hayran kalıyor. :)
fragmanı pek beğenmedim. müzikal de olacak gibi film. kırmızı değirmen filminin yönetmeniymiş zaten çeken.
bütçesi de fazla bence filmin türüne göre. vizyona girdiği dönem the hobbit, django unchained, sefiller ve jack reacher gibi iddialı filmler de olacak. çok fazla izleneceğini düşünmüyorum.
özellikle django unchained filmiyle aynı gün vizyona giriyor ki ikisinde de dicaprio var zaten ve çoğu kişi dicaprio'yu kötü rolde görmeyi isteyeceğinden dolayı django'yu tercih edecektir. vizyona giriş tarihini kim belirlediyse gözlerinden öpüyorum.
Spider reyizi özlemiştik iyi oldu bu...
Çıktığı yılın en iddalı yapımı olacak, bundan 10-20 yıl sonra bu filme kült gözüyle bakılacak
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Çıktığı yılın en iddalı yapımı olacak, bundan 10-20 yıl sonra bu filme kült gözüyle bakılacak
Fazla abarttık galiba.
rezerved.
Di Caprio = Kült Film
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Fazla abarttık galiba.
Bundan 10-20 yıl sonra bu filmi İMDB top250 de gözüne çarptığımda DHsinema bölümünde bi eleman demişti diyeceksin