Şimdi Ara

The Greatest Showman on Earth (2017) - Hugh Jackman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Greatest Showman on Earth (2017) - Hugh Jackman

Gösteri dünyasının ünlü ismi, P.T. Barnum'un hayat hikayesinden uyarlanan film, Barnum'un kurucusu olduğu Ringling Bros. ve Barnum & Bailey Circus sirklerinin turneleri ve gösteri dünyasındaki yerini beyazperdeye taşıyan bir yapım. Filmin yönetmenliğini Michael Gracey üstlenirken, senaristleri ise Jenny Bicks ve Bill Condon. Filmin başrolünde Hugh Jackman'ı izleyeceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 4 Ocak 2018; 21:31:50 >

• Hiç yorum yok konuda, ilginç. Vizyondan kalkmadan son seansa yetiştim bakalım film nasıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi diyebilirim. IMDB deki puanını sonuna kadar hakediyor. Mükemmel oyunculuk. Hugh jackman sadece Wolverine oynamadığını bir kez daha kanıtlamış. Saçma sapan overrated filmler milletin dilinde dolanırken bunun gibi kaliteli ve emek harcanmış bir yapımın konuluşulmaması ülkemizdeki sinema sektörünün ne kadar acınası durumda olduğunu gösteriyor.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Ben de beğendim filmi. Akşam eve geldiğimden beri şarkılarını dinliyorum. Diğer adayları bilmiyorum ama "This is me" altın kureyı de alır bence.

Hugh Jackman Les Miserables'da sonra yine güzel bir müzikal filmde oynadı. Keşke bu tarz filmler daha çok çekilse.

Son dediğinize de katılıyorum. Koca salonda 3 kişiydik sadece. Yarın Arif v 216 çıkacağı için gösterimden de kalkıyor

• İzleyenler zahmet edip iki yorum yazmadığı için de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/4E5Sc0G7w90

• yorumlar olumlu. izlemek gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamı wolverine dışında bir karakterde görmek üzüyor yav beni niyeyse. Normal karakteri eğlenceli espirili bir adam zaten filme uyumlu showmen kendiside ama despot ve sert karakterlerle çok seviyorum bu adamı. Yorumlar iyi izlemek lazım yinede filmi.
  • Film gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi film, çok sürükleyici ve akıcı, vakit nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Müzikleri gerçekten muhteşem, gerek film ile uyumu gerekse müzik olarak çok iyi. Bu aralar zaten filmin müziklerini dinliyorum . Kesinlikle gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşemdi. Müzikal filmmiş ben böyle beklemiyordum. Hugh Jackman harika iş çıkarmış. Zac Efron'u da HSM'den sonra müzikal filmde görmek güzeldi. This Is Me şarkısı her türlü ödülü hak ediyor bence. MTV Müzik Ödüllerinde alsa bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.