link isime yaradı fakat bu film icin degil:)benim filimde konu yolda arabayla kediye carpıyolar ve ardından kaza oluyor hayalet falan cıkıyor ve ing alt yazılı.az bisey ing anlarım.fakat bu linkteki altyazılar baska bi konudan bahsediyo hicbirinin alakası bile yok.izleyemiyecem galiba bu filmi:(((
Senin dediğin filmin garez 2 olduğuna emin misin? Garez'e gittim ama konusu kedili köpekli değildi. Kedi muhabbeti Garez(1)'de vardı.
garez 1 bende izledim bu film garez 1 degil ama 2 oldugundan emin degilim.kısaca kadın kocasıyla arabada giderken baslıyor ardından biseye carpıyolar sonra duruyolar adam arabadan iniyor sonra bisey göruyor arabaya kosuyor ve gazlıyılar sonrada arabada adamın bacaklarının altında direksiyono tutulmıus olu renklı bi cocuk goruyolar kaza geciriyolar.kazadan sonr kadın arabada kendine geliyor.vede camda birbir el izleri cıkıyor ....sonra hastane sahnesi basliyor.acaba garezmı:))))????
yok senin izlediğinin garezle alakası yok
garez diye indirdik aresten filmde fenadegil hani.bosunA ALT YAZI ARIYORUZ DEMEK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme