Bunun Beşiktaş formalı, yanlış anons diyeni yokmu abi?
Arkadaşım adebayor ne oldu hem defansta ferdinand niye yok kaç defa dedim şu gutiye iniestayı yedek alın adam yaşlı ilerde sakatlanır mazallah die... ULAN GALİBA BEN İYİ DEĞİLİM YA ŞU HUNİLER NERDEYDİ...
konuda mesajlarmı azaldı bana mı öyle geliyor?
Gelirse helal ne diyim Fenerli olarak.ama biz tecrubeliyiz bu konuda her ne kadar gelen en parlak yıldız olsa da robinho, belli olmuyor malesef nasıl oynayacakları.inşallah iyi isler yapar sonuçta bu ülkenin parası..
Mete Düren : Messi gündemimizden düşmüştür
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Mete Düren : Messi gündemimizden düşmüştür
quote:
Orijinalden alıntı: _asparagas_
Gelirse helal ne diyim Fenerli olarak.ama biz tecrubeliyiz bu konuda her ne kadar gelen en parlak yıldız olsa da robinho, belli olmuyor malesef nasıl oynayacakları.inşallah iyi isler yapar sonuçta bu ülkenin parası..
Gören de Ronaldolar ,Messiler Fenerbahçe'de top koşturmuş sanacak
eğer bu haber doğruysa bu sezon bjk kimse tutamaz yani bunu bi Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum
oha artık o da nesi gelsin artık lionel messi
Gerçekten helal olsun, hayırlı olsun. Hala inanamıyorum Demirören'in bu kadar değiştiğine
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid
Gerçekten helal olsun, hayırlı olsun. Hala inanamıyorum Demirören'in bu kadar değiştiğine
Değişti mi sanıyorsun?
gelirse 3, gelmezse 2 forma aliriz.. sorun mu yani :D bunu diyebilmek bile cok guzel bir his bana kalirsa..
quote:
Orijinalden alıntı: Manero
quote:
Orijinalden alıntı: Voleci Şeref
Bunun Beşiktaş formalı, yanlış anons diyeni yokmu abi?
bende yok
ama koyarlar sabah
hadi bu konu yüzünden oturdum
zabağnan işten kovulacağım
krasici de alıp fenere kiralayalım yazıktır beyLer
quote:
Orijinalden alıntı: hmac
quote:
Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid