Bir sitede Robinhonun Beşiktaşla anlaşmasıyla ilgili yapılan haberde yazılan yorumu paylaşıyorum.
q7 beşiktaşa gelmez diyen, guti beşiktaşa gelmez diyen, robinho'yu ancak biz alırız diyen fenerlilere sesleniyorum. 3 kapak toplayana 1 çakma türkiye kupası bedava promosyonundan faydalanın :d kapaklarınızı çöpe atmayın
daha 2 3 sene transfer yapmaz artık beşiktaş
quote:
Orijinalden alıntı: Dream_Child
Bir sitede Robinhonun Beşiktaşla anlaşmasıyla ilgili yapılan haberde yazılan yorumu paylaşıyorum.
q7 beşiktaşa gelmez diyen, guti beşiktaşa gelmez diyen, robinho'yu ancak biz alırız diyen fenerlilere sesleniyorum. 3 kapak toplayana 1 çakma türkiye kupası bedava promosyonundan faydalanın :d kapaklarınızı çöpe atmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Paysage
quote:
O Koca kafa asla değişmez ama "USLANDI" verdi tüm ipleri serdar adalıya eh gördük işte nooldu ZINCI FORVET İSTİYORUM LAAAANNNNN!!!!
haydi emanuel sende gel.. emanuel ve süt kardeşi simon
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: Paysage
quote:
resmi acıklama geldigi anda face yazıcam bunu....
Benim hunim hazır. Bu sene 3 forma satın alacağım galiba. Robinho'nun da geleceğini varsayarak (bundan sonra gelmez ise büyük hayal kırıklığı olur) ile birlikte ortasaha ve forvet hattı bildiğiniz daş gibi oldu. Ortanın göbeği hele bence Türkiye'nin en iyisi. Necip (Bu cocuk sımarmaz ise efsane olabilir. O kadar geleceğini açık görüyorum)- Ernst-Guti. Kanatlar Hilbert-Q7 üzerine Nihat-Holosko-Ekrem kullanılabilir. Forvet Robinho-Bobo. Keşke şu Batuhan denen veledi zina aklına başına toplayabilseydi de takımda kalıp gercek potansiyelini sergileseydi.
Kısacası bekler haric cok sağlam bir kadromuz oldu. Bu sene olmasa bile seneye cok ciddi beklentilerim var.
bjk hissesi tavan olur şimdi tüh kaçırdık
Forza çöktü gitti
Yalnız Adebayor'u unutun arkadaşlar, akşamki maçta oynamış.
quote:
Orijinalden alıntı: hmac
Yalnız Adebayor'u unutun arkadaşlar, akşamki maçta oynamış.
Evet adebayor gelmez ama robinho ilk 18'de bile yer almamış.Neden acaba ?
Gercekten geliyor galiba beyler. Brezilya basininda da haberler cikmaya basladi
bu kalitede bir oyuncuya 16 M €uro bence güzel fiyat. fakat 16 M Sterlin ise çok uçuk bir fiyat oluyor. yinede tebrik ederim bjkli arkadaşları. yıllar sonra ilk defa böyle kaliteli bir takım görmelerinin hırsı taş atmaya çalışan bazı beşiktaşlılara ramen yinede tebrik ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
bu kalitede bir oyuncuya 16 M €uro bence güzel fiyat. fakat 16 M Sterlin ise çok uçuk bir fiyat oluyor. yinede tebrik ederim bjkli arkadaşları. yıllar sonra ilk defa böyle kaliteli bir takım görmelerinin hırsı taş atmaya çalışan bazı beşiktaşlılara ramen yinede tebrik ediyorum.
Sterlin olsa da çok değil be hocam :)
16 milyon sterlin = 19 milyon euro / 25 milyon dolar.
dolar olunca 25 sayısı biraz fazla oluyor ama avro ve sterlin arasında çok fark yok.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
Sterlin olsa da çok değil be hocam :)
16 milyon sterlin = 19 milyon euro / 25 milyon dolar.
dolar olunca 25 sayısı biraz fazla oluyor ama avro ve sterlin arasında çok fark yok.
doğruymuş hocam. şimdi baktımda. euro 2 tl, sterlin 2.3 tl.. fark yok denecek kadar az. iyi fiyat ne diyelim artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Voleci Şeref
Robinho da tamam. Sırada kim var :)
antudan
quote:
Böyle bir transfer durumu varsa Aziz başkan alıverir Robinho yu onlardan evvel‚böylesi daha tatlı oluyor.