O değilde bir de ekonomik açıdan yok 50 milyon euro yok 25 euro çok para diyenler var robinho geldi diyoruz robi
ya bırakın bu işleri kulup batacak,demiroren arap seyhi gibi satın alacak.siz halen robi geldi diyin
o iş yapamaz ki hem
baksanıza boyu da kısaymış
Milli takımda da oynamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
Aziz Başkan Helsinki oyuncusu Kansikas var ya onu alır bu saatten sonra
Hocam fenerle ilgili komik videolar var mı ?
Var hocam pmden atiyim ben sana koparsın. Buraya koymayalım baksana çoluk çocuk dökülmeye başladı, teneffüste ip atlayacak çocuk foruma giriyor artık
Öğretmeninin laptopunu çalan geliyo
Geçen sezon 2 tane forma almıştım, bu sezon her birinden birer tane alıcam :)
Almalıyızda bence !
Beyler harbiden Robinho geldimi ya
Goal. com'dan alıntılar:
AriGold23 cali 6:15 AM Aug 20, 2010
wow can you imagine the skill on this team now with Quaresma, Robinho and Guti? Check out what Quaresma has been doing to the competition thus far in Turkey, it's tooo easy for him! Should be a very fun team to watch!
wow, besiktas is already a great team with hilbert, bobo, nihat, rustu, guti, quarisma, and ROBiHo! schuster fantastic coach. sign more wantaway real madrid players and should make this top CL squad next season, Europa Champions this season.
Robinho had so much potential. It should never have come to this but al least it should be fun to watch Besiktas with Robinho on one wing and Quaresma on the other.
ÇOk para yaaa.. yani içimden gelsin ulan bu adamı inönüde izlemek ne keyif olur diyorum bir yandan bir yandan da bu kadar para verilirmi diyorum.. bonserviste sorun ama bence eğer doğruysa alacağı 6M euro daha büyük sorun takım içinde sorun çıkarabilir bence maks. 4 m almalıydı ki bu sorun yaşanmasın sonuçta Q7, robinho bunlar biraz da kompleksli adamlar yarın öbür gün Q7 ben 10 gol 10 asist yapışım bu adam sadece 4 gol atmış ben 3.5 alıyorum o 6 m diyebilir bunlarıda düşünmek gerek bence.. ama gerek 26 yaşı gerek onunda avrupa patlaması yapmak istemesi beni sevindiriyor. inşallah sorunsuz olur da bu buyuk oyuncuları (guti-Q7,robinho,ibrahim üzülmez ) bir arada oynatabilir ve maksimum verimi alırız.
böyle insanın içinde büyük heycanla karışık bir korku yaratmıyor değil..
saygılarımla..
Arkadaş Herkes Haddini bilecek, Robinho geçmişi başarılarla dolu birisi..Aç wikipediayı kaç gol atmış kaç asist yapmış.. Q7 nin daha 10 fırın ekmek yemesi lazım.. O yüzden Robinho şu kadar para alıyomuş diyemez dememeli.. Nasılki CR7 Real Madridde 12 milyon euro alıyor diğerleri ses çıkartamıyorsa, Beşiktaştada Robinho olayındada öyle.. Sonuçta Robinho Brezilya milli takımının değişmez oyuncusu ve Ün, Nam olarak Q7 den 10 gömlek olmasada 5 gömlek fazla.. Robinho bu boru değil..Ben Galatasarlıyım ama Robinho gelirse şunu açık söyleyim Türk Futbol TARİHİN en BÜYÜK transferi olur.. Hem parasal açıdan hemde bu kadar genç yaşta (26), bu kadar ünlü futbolcuyu getirmek her yiğidin harcı değil..
quote:
Orijinalden alıntı: azazel61
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
Yorumsuz
ordan çek bir soda
soda kesmez soda kasası getirin
quote:
Wow guti, quaresma and robinho on the same team, that doesn't look bad... for a turkish team.
Guti, Quaresma ve Robinho aynı kadroda. Bir Türk takımı için hiçte kötü görünmüyor
Daha ne olsun lan
Geçen sene R.Madrid'in topladığı Benzema-Kaka-Ronaldo üçlüsü gibi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: El_domingo
quote:
quote:
quote:
isim olarak ROBERTO CARLOS tan sonra TR'ye gelecek en büyük dünya yildizi iste simdi gercek dünya yildizi aliyorsunuz yönetimin uyduruk sahte dünya yildizlari diye lanse ettigi guti ve yeri mekani olmayan queresma ya benzemez neyse HAYIRLI olsun bence imza törenini ISTANBUL OLIMPIYAT STADYUMUNDA YAPIn inönü ta$abilir bjk yönetimini tebrik ederim TR ye bir dünya yildizi getirdikleri için acikacasi MAN CITY 'de neden gönderdigini anlamaiyorum böyle bir oyuncuya ihtiyaclari olacak bence keske FB alabilseydi
Yorumsuz
ordan çek bir soda
Direk tuz ruhu keser bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
quote:
quote:
quote:
quote:
Yorumsuz
ordan çek bir soda
son çare prozak
quote:
Orijinalden alıntı: ImperioN
resmi açıklamayı beklemek lazım bence.
Aynen
Kulüp bir açıklama yapsa yahu yeter, vallahi şiştim
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
quote:
quote:
quote:
quote:
Yorumsuz
ordan çek bir soda
Arkadaş bunlarda tutturmuş 35 yaşında TR ye gelen Roberto CARLOSu konulara dahil ediyorlar.. O zaman verir 200 bin euro Buca yada kasımpaşa.. 50 lik Maradonaya, johan cruyf yada 70lik peleye gelin abi bizde iki-üç maç yapın der. Daha sonra bu takımlar dünyanın en kariyerli futbolcularını TR de bizim takımda oynatdık derler.. Yani anlamıyorum 35-36 yaşında TR ye gelmiş artık bir yerleri ağarmış, TR den daha sonra Fener tarafından bir nevi kovulmuş Roberto Carlosla, 26 lık Brezilya milli takımında bu yaşta 80 maçta 30 gol atmış üstelik forvet Fabianonun arkasında oynamasına yani asıl forvet olmamasına rağmen bu adamı 36 yaşında trye gelmiş carlosla bir tutuyorsunuz.. Bu tür düşünceli adama hakikaten soda moda fayda etmez..
quote:
Orijinalden alıntı: isk0rpit
Fenerbahçeliler gene çamur yüzünü gösterdi kısakançlıktan çatlıcaklar :Sabahtan beri bjk ve gs li arkadaşlarım arıyor robinho çılgınlığını konuşuyoruz ama fb lilerden çıt yok kontörleri bitti sanırım yada mide spazmı geçiriyorlar hastanede.
hastaneler doldu taştı bu aralar,ama en çok deli departmanıyla ,mide departmanı çalşıyo galiba
Forza'da admin "Robinho Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun" diye konu açtı
2 sene pahalı transfer yapmayız Robinho gelirse genç ve ucuz oyuncular alırız Şampiyon olursak sıkıntı olmaz zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Sonra konu kapanmış galiba
Hayır konu açık hala...
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Sonra konu kapanmış galiba
Tekrar açıldı