Şimdi Ara

The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
0
Favori
13.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük bir iştahla izliyorum bjk'nin transferlerini.Robinho'yuda alırlarsa diyecek birşey bulamıyorum.Helal olsun tek kelimeyle.En az gs maçları kadar bjk maçlarınıda büyük keyifle izleyeceğim.Gerçi bu sene gsnin oynadığı futboldan zevk alan varmı o da şüpheli..En azından ligin kalitesi ve yıldızları artıyor.Seyir zevki yükseliyor böyle transferlerle ve ilgiyi arttırıyor ister istemez.Hayırlısı olur inşallah bjk bitirir Robinho transferini.
  • Pazartesi bekleniyor tüm resmi gelişmelerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

renklilere fazla laf atmayın bence..hani belli olmaz açık cek macık cek verirler son anda maazallah ibre renkli tarafa sapabilir..bu iş paraya bakar..shustere değil..

http://www.tumspor.com/haber/20100820/FB-VE-BJKNIN-ROBINHO-SAVASI.php
  • ROBINHO

• MYNET "Beşiktaş'ın 16 milyon pound (performansa bağlı 10 milyon pound ekstra) karşılığında"...Gibi bi yazı yazmıs BU NEDEMEK LO..?? yani iyi cıktı 10 milyon STERLIN daah verın kotu cıkarsa 1 6milyon siz zarar edinmidir durum ???? Yanlız bahsettiğim STERLIN
  • quote:

quote:

renklilere fazla laf atmayın bence..hani belli olmaz açık cek macık cek verirler son anda maazallah ibre renkli tarafa sapabilir..bu iş paraya bakar..shustere değil..

http://www.tumspor.com/haber/20100820/FB-VE-BJKNIN-ROBINHO-SAVASI.php

The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika

• Pazartesi resmi açıklama yapılır inşallah, canımı sıkıyor açıklama yapılmaması.
  • bir galatasaraylı olarak foruma girip beşiktaş ne yaptı diye meraklanıyorsam amacına ulaşmış demektir.helal olsun havaalanına takım ayrımı yapmadan karşılamaya gideriz artık
  • valla bu sene beşiktaşı izlicez başka çaresi yok.hayırlı olsun hepinize resmen imrendim
  • Resmi açıklmayı beklemeden hemen bjk hissesi almalı.
  • Robinho gelirse Bobo'nun hemen sözleşmesi yenilenmeli. İyi bir sezon geçirirse tekrar milli takıma çağrılması sürpriz olmaz.
  • yokmu bu işin gercek maliyetini duyan bilen...??
  • Dün Bjk hisseleri %16 değer kazandı

Bugün daha şu saatte %17

2 gün evvelde 10 12 olması lazım..

%50 değer kazandı hisseler.. Alamadık.
  • anlamıyorum size ne adam için harcanan paradan dünya yıldızı gelicek bırakında o kadar olsun şuana kadar benim bildğim bi q7 3 sene ödeme ile para verdik

biri buraya şu renklilerin şu 5 kapağa harcadığı paraları yazabilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Dün Bjk hisseleri %16 değer kazandı

Bugün daha şu saatte %17

2 gün evvelde 10 12 olması lazım..

%50 değer kazandı hisseler.. Alamadık.

salı günü alıp bugün satmak lazımmış.kaçırdık sağlık olsun.daha bunu şampiyonluğu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

gelseydi bana haber verirdi

konu ile alakasız olacak ama ben hala emektar g80 8800 gts ile yola devam ederken sen milyon tane kart değişmişsin.

g80 8800gts ile 2007de güzel anılaırm vardı taki yıl 2010dayız zaman ilerliyor şuan gtx 470 yada 5970 ile devam

nerde geldimi

demirören ürünleri almayın fiyatlar 2katına çıkmıştır

• Neyse hep beşiktaşlı olmak istemiştim olayım bari Bi taraftar daha kazandınız hayırlı olsun
  • Huniiiim nerdee
  • Forması çıksın !!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.