Büyük bir iştahla izliyorum bjk'nin transferlerini.Robinho'yuda alırlarsa diyecek birşey bulamıyorum.Helal olsun tek kelimeyle.En az gs maçları kadar bjk maçlarınıda büyük keyifle izleyeceğim.Gerçi bu sene gsnin oynadığı futboldan zevk alan varmı o da şüpheli..En azından ligin kalitesi ve yıldızları artıyor.Seyir zevki yükseliyor böyle transferlerle ve ilgiyi arttırıyor ister istemez.Hayırlısı olur inşallah bjk bitirir Robinho transferini.
Pazartesi bekleniyor tüm resmi gelişmelerin.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
renklilere fazla laf atmayın bence..hani belli olmaz açık cek macık cek verirler son anda maazallah ibre renkli tarafa sapabilir..bu iş paraya bakar..shustere değil..
MYNET "Beşiktaş'ın 16 milyon pound (performansa bağlı 10 milyon pound ekstra) karşılığında"...Gibi bi yazı yazmıs BU NEDEMEK LO..?? yani iyi cıktı 10 milyon STERLIN daah verın kotu cıkarsa 1 6milyon siz zarar edinmidir durum ???? Yanlız bahsettiğim STERLIN
quote:
quote:
renklilere fazla laf atmayın bence..hani belli olmaz açık cek macık cek verirler son anda maazallah ibre renkli tarafa sapabilir..bu iş paraya bakar..shustere değil..
Pazartesi resmi açıklama yapılır inşallah, canımı sıkıyor açıklama yapılmaması.
bir galatasaraylı olarak foruma girip beşiktaş ne yaptı diye meraklanıyorsam amacına ulaşmış demektir.helal olsun havaalanına takım ayrımı yapmadan karşılamaya gideriz artık
valla bu sene beşiktaşı izlicez başka çaresi yok.hayırlı olsun hepinize resmen imrendim
Resmi açıklmayı beklemeden hemen bjk hissesi almalı.
Robinho gelirse Bobo'nun hemen sözleşmesi yenilenmeli. İyi bir sezon geçirirse tekrar milli takıma çağrılması sürpriz olmaz.
yokmu bu işin gercek maliyetini duyan bilen...??
Dün Bjk hisseleri %16 değer kazandı
Bugün daha şu saatte %17
2 gün evvelde 10 12 olması lazım..
%50 değer kazandı hisseler.. Alamadık.
anlamıyorum size ne adam için harcanan paradan dünya yıldızı gelicek bırakında o kadar olsun şuana kadar benim bildğim bi q7 3 sene ödeme ile para verdik
biri buraya şu renklilerin şu 5 kapağa harcadığı paraları yazabilir mi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: REM1903
Dün Bjk hisseleri %16 değer kazandı
Bugün daha şu saatte %17
2 gün evvelde 10 12 olması lazım..
%50 değer kazandı hisseler.. Alamadık.
salı günü alıp bugün satmak lazımmış.kaçırdık sağlık olsun.daha bunu şampiyonluğu var