Şimdi Ara

The Guardian: Robinha 16 Milyon Sterline Beşiktaşta NTV Son Dakika (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
0
Favori
13.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DHA haberine göre

M.City 24 m euro karşılığında Robinho yu bjk ile anlaştı.
    Robinho bjk den yıllık 4.7 m.euro alacak.

Bu rakamlar ne ya, dogruysa şaka gibi resmen...Kafayı yemiş Demirören...

Oyuncu iyi oyuncu, büyük süksede yapar dünyada ama bu rakamlar korkutucu.
  • Hunim masamda , resmi site hazırda , parmaklar f5 tuşunda nerdesin Robson De Souza
  • alemin gözü yaşlı arkadaşlar ama robinho nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

DHA haberine göre

Korkutucumu?

Guiza+Topuz : 25 milyon euro Bonservis.

Guiza Senelik aldığı ücret 3-3.5 milyon euro..
  • İyi iyi beşiktaşın takım oyunundan korkardım , Quaresma ve Robinho gibi iki bireysel adam aldıkları iyi oldu.. İkisi de tutmayacak. Görün bakın..
  • quote:

DHA haberine göre

Neresi korkutucu? Guiza 14 milyon Euro, Tabata 8 milyon Euro, genç İsmail 7 milyonlara gelirken Robinho 24 milyon diye mi korktun?
    Yıllık 4.7 m ise o da fena değil, 4 civarına inecektir ayrıca, Nobre'nin Delgado'nun yıllardır bir şey yapmadan bu takımda kaptanlık ve üstüne 3.5 milyon Euro almalarından korkmuyorsanız bundan hiç korkmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

DHA haberine göre

Neresi korkutucu? Guiza 14 milyon Euro, Tabata 8 milyon Euro, genç İsmail 7 milyonlara gelirken Robinho 24 milyon diye mi korktun?
    Yıllık 4.7 m ise o da fena değil, 4 civarına inecektir ayrıca, Nobre'nin Delgado'nun yıllardır bir şey yapmadan bu takımda kaptanlık ve üstüne 3.5 milyon Euro almalarından korkmuyorsanız bundan hiç korkmayın.

Ben cevap vermeden yazmışın eline sağlık dostum. Üzerine eklemek istediklerim var. Bu adam Brezilya Milli Takımında banko oynayan Dünya'da coğu kişinin tanıdığı epey kalbürüstü ve 26 yaşında bir forvet. Kariyerini bilmeyen gitsin biraz araştırsın. Bu adam oldu ki elimizde patladı, iyi oynamadı.(Pek ihtimal vermiyorum ama) Bu adamın satışı Guiza gibi olmaz, olmayacaktır. Guiza sadece 1 kere patlama yapmış sonrada yavaş yavaş havası sönmüş bir oyuncu. Robinho'nun kariyeri belli. Milli Takımda kim gelirse gelsin banko. Beyler bu adam Brezilya Milli Takımın forvetinde banko oynuyor. Brezilya'nın ne kadar iyi forvet oyuncuları yetiştirdiğini ve kac tane üst düzey oyuncusu olduğunu hatırlatırım. Kısacası bu adam bizde 1 sene top oynamasın ölüsü 15 Milyon edecektir. Ayrıca tersini düşünürsek bizde deli top oynar, Milli takımda da aynı istikrarı yakalarsa 40 Milyon Euro'lara vurabilir fiyatı. Robben bile ( Bu arada oyununa laf etmem, severim de kendisini) bir sene mükemmel top oynadı fiyatı nerelere vurdu. Sakın olmaz demeyin onun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

İyi iyi beşiktaşın takım oyunundan korkardım , Quaresma ve Robinho gibi iki bireysel adam aldıkları iyi oldu.. İkisi de tutmayacak. Görün bakın..

/>
  • quote:

İyi iyi beşiktaşın takım oyunundan korkardım , Quaresma ve Robinho gibi iki bireysel adam aldıkları iyi oldu.. İkisi de tutmayacak. Görün bakın..

• quote:

klasik antu mantığı
  • quote:

bi tanesi tuttu birader.hayırdır sen takip etmiyosun galiba.digeri de gelirse tutacak.

bu arada aşagıdaki linke tıklayın arkadaşlar

http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=262152.0

• Bjk site giitimi bana mı öyle geliyor
    Bu arada gslıyım eğer gelirse bjk ve türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum
  • Beşiktaş resmi sitesi ve bilinen tüm bjk forumları yoğunluk nedeniyle erişim sorunları yaşıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

bi tanesi tuttu birader.hayırdır sen takip etmiyosun galiba.digeri de gelirse tutacak.

Biri Beşiktaş'ın sahibi kim diye sormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Birisi yazmış "Who owns Beşiktaş"

• quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)

bla bla bla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Perfect

quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

Yaklaşık 19.5 Milyon Euro yapıyor.Çok gereksiz bir transfer.Beşiktaş bu borcun altından kolay kolay kalkamaz.Çünkü anladığım kadarıyla oyuncunun aldığı yıllık ücret ve diğer yan giderleriyle birlikte bu transfer 50 Milyon Euro'ya denk geliyor.Çok Fahiş bir para hakikaten.Ha şunu diyecekler şimdi.Klübün muhasebesini yapmak bize düşmez.Eee haklısınız haklısınız da 50 Milyon Euro be abicim boru değil yani.Daha bunun q7's, Guti'si var onları da hesap etmedik :)

bla bla bla...

Şimdi şöyle düşün..

Guizanın + Topuzun bonservisi 25 milyon euro..
    Ne etti? Robinho+1 ml Euro fazla.

Robinho Gelirse Takımdan gidecek en az 3 adam olacak.. Ortalama 1.5 milyondan..

4.5 milyon euro.

Tabi ki Nobre,Delgado vs giderse.. Senelik kazanç 5 milyon euroya çıkıyor.. Buda zaten robinin ücretini karşılıyor.. Endişe yok.. Herşey yolunda..

• quote:

Arkadaşım bu kadar da olmaz. Hadi Robinho daha gelmedi, oynamadı; ama Quaresma kalitesi ortada. Azıcık objektif olun. Bu kadar hazımsızlık iyi değildir. Bu iki adamda senin tuttuğun takımda olsaydı 180 derece dönecektin ama...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.