Şimdi Ara

The Hateful Eight (2015) | Quentin Tarantino - Samuel L. Jackson (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
10.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat 48 dakika heba oldu tarantinonun en sıkıcı, en durağan, en berbat filmi sadece gevezelik yukarıda arkadaşın dediği gibi son 50 dakikası işe yarar gerisi tırt tamamen zaman kaybı, izlemeseniz de olur django nun yanından bile geçemez
  • Güzel filmdi ilk 45 dk da sıkılabilirsiniz ama film daha yeni başlıyor ondan sonra
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    malum sahne hangisi yahu. Filmi spoiler koduyla yazabilirsen sevinirim. İzlemeyen sövmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

malum sahne hangisi yahu. Filmi spoiler koduyla yazabilirsen sevinirim. İzlemeyen sövmesin.

Samuel L. Jackson ( Warren ) in anlattığı +18 hikaye...
    anlattıkları gercek mı yoksa generali kışkırtmak için mı abartiyor bilmiyorum ama o sahneyi atlatiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    Hatırladım, teşekkürler...

Dediğinde haklısın, o sahnede iki dediğinden de birazcık var. Generali akılsızca bir harekette bulunsun diye abartı bir şekilde gaza getirdiği hikaye bana da rahatsız edici gelmişti..
  • ne zamandır izleyeyim diyordum bu zamana kadar sırf süresi için erteledim geçen gün sabrettim izledim.

bir kere konusu gayet sürükleyici neredeyse finale kadar kimin neyin peşinde olduğunu ve kimin yanında olmak istediğinize karar veremiyorsunuz film kapalı ortamda geçmesine rağmen sıkıcı değil oyuncular rollerini gayet iyi yapmışlar samuel L Jackson ve kadın karakterin oyunculuğunu çok beğendim müzikler gayet güzel olmuş

benim puanım 8.5/10 olur.

• Chris Mannix adamdır
  • herşeyi aynı olsa sadece yönetmenin ismi farklı olsa. yine de tutulurmuydu sizce ? bence kesinlikle hayır. küresel marka takıntısı
  • az önce bitti herkese tavsiye ederim
    puanım 8.7
  • john wick saçmalığından sonra çok iyi geldi
  • Roman tadındaydı seveni kadar sevmeyeni de çok.
  • Bu film herkesin izleyeceği bir film değil. Sırf aksiyon isteyenler, daha doğrusu beynini hiç çalıştırmak istemeyenler, açıp pata küte bir aksiyon filmi seyretsinler zira bu filmde aradıklarını bulamazlar.
  • Filmi ikinci kez izledim. İlk kez izlerken aldığım tadı aldım. Bir filmi izlerken çok seversiniz. Aradan zaman geçer ve tekrar izlemek istediğinizde aynı tadı alamazsınız. Ama bu filmi ne kadar izlersiniz izleyin hep aynı tadı alacaksınız.

Her yönetmenin tarzı vardır. Tarantino'nun tarzı diğer yönetmenlerden daha değişiktir. İlk kez Tarantino filmi izleyenler filme sıkıcı diyebilir, ama bu tarza alıştığınız zaman filmin ilk dakikasından son dakikasına kadar keyif alırsınız.

Son olarak film imdb puanını haketmiyor. Benim filme puanım 8.4

• Güzel filmdi ilk yarım saat sıkar ama sonra nasıl bittiğini anlamayacaksınız..

• Dün izledim, Tarantino'nun diğer filmlerinden aldığım zevki alamasam da beğendim. Süresi uzun olmasına rağmen gayet akıcıydı. Tarantino'ya özgü abartı sahneleri görmeyi özlemişim Filmin tek mekanda geçmesini daha da beğendim. O kış soğuğunda sıcacık ev ortamını çok güzel yansıtmışlar.
  • Bana göre Tarantino'nun en iyi filmi, tek kelimeyle harika.

• Kesinlikle Django'dan iyiydi.İzlerken hiç sıkılmadım, zaten çıktığında sinamada izlemiştim.
  • Geçen star Wars çıktığında sevgilimle star warstan sonra kaçak girmiştik,güzel günlerdi.

Konuyu gördükten sonra tekrar izledim,Allahtan çoğu şeyi unutmuşum çünkü filmden inanılmaz zevk aldım.Çoğu kişinin aksine ben ilk yarım saatin de tatmin edici olduğunu düşünüyorum

• Geçenlerde netflix de izledim. Nasıl izlememişim şaşordım halbuki tarantino'nun tüm filmlerini izler ve severim. Film zaten 10 numara başka söze gerek yok bile, tarantino ve Samuel oldumu harbi o filmden kaliteyi daha net hissediyorsun.

• Gye_Baek kullanıcısına yanıt
    Netflix filmi kaldırdı maalesef. Tarantinonun ettiği laflar yüzünden sanırım.. :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.