Şimdi Ara

The Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth Oynayanlar Buraya ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
57.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu pc'den oynayabileceğimiz bir sitesi falan var mı?
  • gln123 G kullanıcısına yanıt
    bilbo42de 2 farklı hesap var. biri 100 level 300 m kudret. 4 şehir full dolu. her şehirdeki her bina minimum 5 yıldız üstü. %70i 11 yıldızlı level. tk sıralamasında 26. 2b üzeri tk var. 42 tane heronun en düşüğü 215 lvl. 30a yakın 230luk hero var. 1 tane 245 var. 1 tane 242. hepsini giydirecek kıyafetler tam. bilbo 42 serverından akbuthewizard a bakabilirsiiz tk sıralamasından daha rahat bulursunuz ama farklı karakterde yazılıdır isim. bu hesabı iyi pazarlıkla satarım çok para harcadım. ---- diğer hesap ise 76 lvl. 3şehir. 220 hero var. tam kıyafetli değil ama. bunun kudreti yok şuanda bi turnuvada ben kendim sıfırladım ama kudret kazanmakta yardımcı olurum. cemalcancaliskan@hotmail.com mail adresim bu buradan ulaşın. isteyenle telefonlaşırız. tam net olarak bilmiyorum ama tüm serverlar dahil daha iyi bir türk hesabı bulma imkanınız yok. teşekkürler...

• 38derece kullanıcısına yanıt
    bluestack diye bir program var. internetten indir onu ve kur. bilgisayar ortamına androıd i aktarmak gibi birşeydir bu. yardımcı olacaktır.
  • ayrıca kimin oyun hakkında yardıma ihtiyacı olursa bana mail atabilir. maille daha hızlı geri dönüş yaparım. bu arada 100 levellik hesapta bahsettiklerimden ayrıca çok fazla itemler var. şuan alıcam deseniz 2000 lira falan oyuna basmanız gerek ki sadece o itemleri alabilesiniz. varsa ben bu hesabı alabilirim diyen bir babayiğit arkadaş mail atabilir :). oyuncu adını değiştirmek için itemde var içinde bir tane. her konudada yardımcı olurum. saygılar
  • Oyunda nasıl sur yapabilirim?Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Elci -- 5 Temmuz 2014; 10:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda taktiksel birlikleri nasıl eğitebilirim?En kısa zamanda yardım ederseniz sevinirim.

• Taktiksel birlik ney bilge?

• Gloin108 svsinde SOMA ittisindeyim sorularını cevaplıyabilirim
  • herkese selamlar, bende yeni başladım oyuna, epey uğraştım ama çiftlik kuramadım, yardımcı olabilecek varmı acaba, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge.1905

Oyunda nasıl sur yapabilirim?Yardım ederseniz sevinirim.

dostum 3 farklı harita varya, ilkinde sağ alt köşede sur yapamak için yer var, tıklıyorsun orayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan23

bluestack diye bir program var. internetten indir onu ve kur. bilgisayar ortamına androıd i aktarmak gibi birşeydir bu. yardımcı olacaktır.

ben indirdim kurdum o programı, oyunu açamadı, diğer oyunları denedim çok ağır açtı, üstüne üstlük bir süre denedikten sonra, hoşuna gittiyse para öde devam et dedi program, kısacası hiç uğreşma hocam
  • Taktiksel birlik dediğim usta korucu vb. şeyler

• Teşekkürler devil_80

• selam arkadaşlar gloin 108 de 85 level 542m kudretli hesabım satılıktır.hesap detaylarınahttp://www.youtube.com/watch?v=38a4K3XrIz4 adresinden ulaşabilirsiniz.ilgilenen arkadaşlar pm atsın
  • S.a arkadaşlar ben 50 levelim 3.şehir tapusuna ihtiyacım var bilge kulesi 9 level ama daldığım kamplar yüksek levelli olsa bile hep 2.şehir tapusu geliyor 2.şehir tapusu 4-5 tane var ama 3.şehir tapusu şimdiye kadar 2 tane çıktı oda nasıl oldu hatırlamıyorum ? Püf noktasını bilen varsa yardımcı olsun lütfen 10 milyon kudretim var Fili130 da ama nereye dalarsak 3.şehir tapusu gelir bilmiyorum ? Bilen varsa yardımcı olsun lütfen tek sorunum bu bunun dışında oyunu çözdüm sayılır
  • s.a arkadaşlar gamyunda bütün oyunlarda yüksek puanlı ve yüksek karizmalı nicklerim var isteyenlere verebilirim , ilgilenen arkadaşlar özel mesaj PM atsın...
  • bofur166 dark yetkilisi varmı?
  • filmini izlemiştim oyunu çıkmış demek
  • Fiili 130 severindeyim isteyenlere yardımcı olurum
  • beyler bir sehrimdeki bilge kulesi veya akademi butun sehirlerime işiyomu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.