Şimdi Ara

The hobbit serisi neden beklenen ilgiyi görmedi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle çok fazla visual effects kullanılması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kevotıs.

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

quote:

Hobbit'in zaten aslında iki filmlik bir seri olması planlanıyordu, daha fazla para kazansınlar diye üç filme uzattılar ve sonuç ortada.

silmarillion da 3 filmlik seri olucak.forumda biri peter Jackson hakkında 2016 da silmarillionu çekeceğini söylemişti.peter Jackson bu ne yapacağı belli olmaz.christopherı ikna edip çekebilir.ya da silmarillionun film haklarını satın alabilir.

Kafadan sallamak yerine konuşurken az biraz biraz mantığını kullan. Silmarillion'un film hakları satılmadığına göre kimse Silmarillion filmi yapamaz. Zaten Tolkien'in torunu veya eserlerin haklarını elinde bulunduran akrabaları Lotr filmlerinden hoşnut kalmadığını açıklamıştı. O yüzden de Silmarillion'un haklarını satmaya yanaşacaklarını hiç sanmam. Senin gibi 20 yaş altı ergen kitle olmasaydı zaten Hobbit filmlerini beğenen de pek olmazdı zaten. Ha gene üçüncü film fena sayılmazdı hakkını vermek gerek.

bu kafadan sallancak bir konu değil ki niye kafadan sallayayım? sallamadığım halde salladın dersen seni doğduğuna pişman ederim.ben dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanıyım.kimse beni yenemiyor seni kılıçla keserim.mantıklı düşüneceksem silmarillionun filminin yapılması için illa film haklarının satılmasına gerek yok ki.film hakları satılmayan ama filmi yapılan kitaplar mutlaka var.pj tolkien ailesine parayı basarsa öyle bir satarlar kiyeter ki para olsun.

/>

Hocam şunu ciddiye alıp cevap vermeyin. Konuştukça CAHİLLİĞİ ile sınır ediyor beni. Saçma sapan konuşmuş. Bosverin konuşur konuşur gider.

senin profil resmin kadar saçma olmadığım kesin.varlığın bile yaşaman bile soluduğun nefes bile allaha hakaret.yaşıyor olman kadar mantıksız saçma bir şey yok.ciddilik istiyorsan önce adam olucaksın.sen adam gibi yaşayacaksın her şey senin için ciddi olacak diye bir şey yok.senin varlığına koyarım.sıkıyorsa evinin adresini ver gelip sana bu cahilin neler yapabileceğini göstereyim.kılıçla öyle bir deşerim ki bütün kanını dışarı akıtırım.iç organlarını çıkartır kızartıp yerim.

Canım benim. Sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yigenim. Yazdığın şeyler su an sana korkunç geliyor belki ama büyüdüğün zaman bunları okuyup guluceksin aslanım. Helal sana böyle devam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

quote:

quote:

quote:

Hobbit'in zaten aslında iki filmlik bir seri olması planlanıyordu, daha fazla para kazansınlar diye üç filme uzattılar ve sonuç ortada.

silmarillion da 3 filmlik seri olucak.forumda biri peter Jackson hakkında 2016 da silmarillionu çekeceğini söylemişti.peter Jackson bu ne yapacağı belli olmaz.christopherı ikna edip çekebilir.ya da silmarillionun film haklarını satın alabilir.

Kafadan sallamak yerine konuşurken az biraz biraz mantığını kullan. Silmarillion'un film hakları satılmadığına göre kimse Silmarillion filmi yapamaz. Zaten Tolkien'in torunu veya eserlerin haklarını elinde bulunduran akrabaları Lotr filmlerinden hoşnut kalmadığını açıklamıştı. O yüzden de Silmarillion'un haklarını satmaya yanaşacaklarını hiç sanmam. Senin gibi 20 yaş altı ergen kitle olmasaydı zaten Hobbit filmlerini beğenen de pek olmazdı zaten. Ha gene üçüncü film fena sayılmazdı hakkını vermek gerek.

bu kafadan sallancak bir konu değil ki niye kafadan sallayayım? sallamadığım halde salladın dersen seni doğduğuna pişman ederim.ben dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kılıç kullanan insanıyım.kimse beni yenemiyor seni kılıçla keserim.mantıklı düşüneceksem silmarillionun filminin yapılması için illa film haklarının satılmasına gerek yok ki.film hakları satılmayan ama filmi yapılan kitaplar mutlaka var.pj tolkien ailesine parayı basarsa öyle bir satarlar kiyeter ki para olsun.

/>

Hocam şunu ciddiye alıp cevap vermeyin. Konuştukça CAHİLLİĞİ ile sınır ediyor beni. Saçma sapan konuşmuş. Bosverin konuşur konuşur gider.

senin profil resmin kadar saçma olmadığım kesin.varlığın bile yaşaman bile soluduğun nefes bile allaha hakaret.yaşıyor olman kadar mantıksız saçma bir şey yok.ciddilik istiyorsan önce adam olucaksın.sen adam gibi yaşayacaksın her şey senin için ciddi olacak diye bir şey yok.senin varlığına koyarım.sıkıyorsa evinin adresini ver gelip sana bu cahilin neler yapabileceğini göstereyim.kılıçla öyle bir deşerim ki bütün kanını dışarı akıtırım.iç organlarını çıkartır kızartıp yerim.

Canım benim. Sen beni guldurdun Allah ta seni guldursun yigenim. Yazdığın şeyler su an sana korkunç geliyor belki ama büyüdüğün zaman bunları okuyup guluceksin aslanım. Helal sana böyle devam.

acınacak haline gülüyorsun.farkındasın değil mi?

• Çünkü yüzüklerin egendisi ile kıyaslandı ama efsanenin yanından geçmez

• Öncelik le seri 3d olmamalıydı.
    Aşırı derecede görsel efekt kullanılmıştı ve çok belli ediyordu kendisini.
    Kitapta olmayan zorlama karakterler ve zorlama aşk hikayesi falan baymıştı. Vs bir sürü gider ama....

Seyirci olarak hatamız yok değil. Bizim hatamız da aynı lord serisinde ki derinliği ciddiliği aramak oldu ister istemez. E haliyle hobbit serisinden soğuduk izlerken. Biliyorsunuz ki zaten kitabında da masalsı geçiyordu herşey. Herşeyi yüzde yüz kitaba göre yapsalardı bile yine bir şeyleri eksik olarak görecektik beğenmeyecektik. O masalsı havasından dolayı.

Yine de özellikle dol guldur sahnelerinde heyecanlanmıştım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 3 Kasım 2015; 4:16:38 >
  • Neden bütçe-hasılatı filmin kalitesi ile bir tutuyorsun ki çok izlenen film çok kalitelidir diyemeyiz,bir filmin herkese hitap etmesini bekleyemezsin

Efektlere bu kadar fazla takılmamalıyız bence günümüz sinemasında yeşil ekran vs olmadan filmler çekilmiyor maalesef

• Seri ile hiç alakası olmayanlar, hobbit ten itibaren sıralama yaparlar ise; en azından senaryo anlamında ilerleyiş daha verimli olucaktır.
  • İnanılmaz bir ibretle okudum. Troll haklarını savunmuş arkadaş resmen...

Ciddi bir not geçecek olursam, taş çatlatıp suyunu sıksan en fazla iki filmi zor çıkartabileceğin kitaptan adamlar belki Yüzüklerin Efendisi'nin başarısını yakalarız umuduyla zorla üç film çıkarttı.. O da yetmezmiş gibi üç filme bölmeleri hikayeyi o denli kopuk hale getirdi ki ortaya muhteşem bir film çıkacağına ortalama, basit bir film çıktı.

Şöyle göstereyim:

The hobbit serisi neden beklenen ilgiyi görmedi?

Burada dört adet kitap görüyorsun, üç tanesi Yüzüklerin Efendisi serisi. Bu üç kitaptan üç adet film yaptılar. Ama ilk gördüğün Hobit isimli kitaptanda üç adet film yaptılar. Sakız gibi uzattılar yani... :D

• Oysaki Ben Hobbit Filmini Gayet Başarılı Buldum Efektleri Zaten Süperdi İlk Filmdeki Müzikler Olsun 3 Trolle Savaşmaları Olsun Gayet Güzeldi Zaten Kitap Ve Film Olarak Hobbit Lotr Serisine Göre Daha Hafif Bir Seri.. Lotr İle Hobbit Kıyaslanmamalı.. Hobbit Filmine Büyük Haksızlık Edildi Maalesef.. AmA Benim İçin Lotr Ve Hobbit Dünyanın En İyi Serisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

Oysaki Ben Hobbit Filmini Gayet Başarılı Buldum Efektleri Zaten Süperdi İlk Filmdeki Müzikler Olsun 3 Trolle Savaşmaları Olsun Gayet Güzeldi Zaten Kitap Ve Film Olarak Hobbit Lotr Serisine Göre Daha Hafif Bir Seri.. Lotr İle Hobbit Kıyaslanmamalı.. Hobbit Filmine Büyük Haksızlık Edildi Maalesef.. AmA Benim İçin Lotr Ve Hobbit Dünyanın En İyi Serisi..

Dediğim gibi, en büyük problem bir kitaptan üç film çıkarmaya çalışmaları oldu. Hobbit dediğiniz gibi hafif bir kitaptı, Lord of the Rings serisinin tek kitabı kadar bile kalın değildi. O kitaptan iki film bile zor çıkardı. (ve yanlış bilmiyorsam başta amaçları iki film yapmaktı zaten) Çok anlamsız eklemeler yapıp kitaptaki asıl eklemeleri gereken bazı detayları atladılar. Bunun başlıca sebebide LotR serisine gönderi yapmaya çalışıyor olmalarıydı.

Yine dediğim gibi, Yüzüklerin Efendisi serisinde üç kitaptan üç film çıkardılar ama Hobbit'te sadece tek kitaptan üç film yapmaya kalktılar. Bu sebepten olabileceği kadar mükemmel olması mümkün değildi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Remembrance

quote:

Oysaki Ben Hobbit Filmini Gayet Başarılı Buldum Efektleri Zaten Süperdi İlk Filmdeki Müzikler Olsun 3 Trolle Savaşmaları Olsun Gayet Güzeldi Zaten Kitap Ve Film Olarak Hobbit Lotr Serisine Göre Daha Hafif Bir Seri.. Lotr İle Hobbit Kıyaslanmamalı.. Hobbit Filmine Büyük Haksızlık Edildi Maalesef.. AmA Benim İçin Lotr Ve Hobbit Dünyanın En İyi Serisi..

Dediğim gibi, en büyük problem bir kitaptan üç film çıkarmaya çalışmaları oldu. Hobbit dediğiniz gibi hafif bir kitaptı, Lord of the Rings serisinin tek kitabı kadar bile kalın değildi. O kitaptan iki film bile zor çıkardı. (ve yanlış bilmiyorsam başta amaçları iki film yapmaktı zaten) Çok anlamsız eklemeler yapıp kitaptaki asıl eklemeleri gereken bazı detayları atladılar. Bunun başlıca sebebide LotR serisine gönderi yapmaya çalışıyor olmalarıydı.

Yine dediğim gibi, Yüzüklerin Efendisi serisinde üç kitaptan üç film çıkardılar ama Hobbit'te sadece tek kitaptan üç film yapmaya kalktılar. Bu sebepten olabileceği kadar mükemmel olması mümkün değildi zaten.

Ben Aslında 3 Film Olmasını İyi Buldum Çünkü Orta Dünyayı Daha Fazla İzleyebildik :)

• quote:

quote:

quote:

Ben Aslında 3 Film Olmasını İyi Buldum Çünkü Orta Dünyayı Daha Fazla İzleyebildik :)

Bana göre orta dünya sadece J.R.R. Tolkien'in yazdıklarından ibaret. Araya boşluk doldurup filmi uzatmak adına bir dünda şey tıkıştırmışlar, bu da filmi kötü etkilemiş bence.

• - Gereksiz uzatıldı para uğruna. Pek çok gereksiz sahne eklendi, bazı önemli sahneler çıkarıldı.

- Lotr'da ki emeğin binde biri yoktu. Yeşil perdeye fazla güvenildi.

- Çok yapay duruyordu, adeta bilgisayar oyunu gibiydi. CGI kullanımı abartıldı.

LOTR nere Hobbit nere. Her sene(istisnasız her sene) Silmarillion ve LOTR kitaplarını tekrar okuyan biri olarak, ben bile oturup izleyemedim. İzledikçe fenalık bastı, her seferinde küfredip kapattım.
  • tüm zamanların en çok hasılat yapan filmleri listesine girdim yarama tuz bastım.the hobbit beş ordunun savaşı extended edition gibi bir filmin olmaması beni çok üzdü.millet the avengers jurassic World hızlı ve öfkeli 7 yi izlemiş the hobbit 3 ü izlememiş sinirden deli olucam.günümüzde kılıçla savaşılmıyor diye mi izlemiyorlar anlamadım
  • Yüzüklerin efendisi efsaneydi ama Hobbit de gayet iyiydi

Yine seyrediyorum özlemişim. Şu Yüzüklerin Efendisi dizisi de başlasa artık
  • 1 milyar dolardan fazla hasılat yapmış seri için ilgi görmemiş demek biraz garip oldu.

Filme gelirsek ben 3 sefer kitabını okudum benim icin cok ozeldir ama filmde kitapta olmayan hayali seyler üretilmesi beni rahatsız etti ..
    Bi kere kitapta legolas zaten yok hele ki aşk hiç yok hatta thranduil diye gecmez vs vs
    Fazla cgi oldugu icinde rahatssiz etti beni.

• Güzel değildi çünkü

• quote:

İnanılmaz bir ibretle okudum. Troll haklarını savunmuş arkadaş resmen...

Ciddi bir not geçecek olursam, taş çatlatıp suyunu sıksan en fazla iki filmi zor çıkartabileceğin kitaptan adamlar belki Yüzüklerin Efendisi'nin başarısını yakalarız umuduyla zorla üç film çıkarttı.. O da yetmezmiş gibi üç filme bölmeleri hikayeyi o denli kopuk hale getirdi ki ortaya muhteşem bir film çıkacağına ortalama, basit bir film çıktı.

Şöyle göstereyim:

Burada dört adet kitap görüyorsun, üç tanesi Yüzüklerin Efendisi serisi. Bu üç kitaptan üç adet film yaptılar. Ama ilk gördüğün Hobit isimli kitaptanda üç adet film yaptılar. Sakız gibi uzattılar yani... :D
    Şu cevap konuya kilit vuracak cevap. Bu kadar basit ve net. Hatta üstüne birde uzatılmış versiyonunu yayınladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: furandor

1 milyar dolardan fazla hasılat yapmış seri için ilgi görmemiş demek biraz garip oldu.

Filme gelirsek ben 3 sefer kitabını okudum benim icin cok ozeldir ama filmde kitapta olmayan hayali seyler üretilmesi beni rahatsız etti ..
    Bi kere kitapta legolas zaten yok hele ki aşk hiç yok hatta thranduil diye gecmez vs vs
    Fazla cgi oldugu icinde rahatssiz etti beni.
    Aynen cgi fazla abartılıydı. Yüzüklerin Efendisinde Ork'lar falan daha gerçekciydi

Ama yinede güzel seriydi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.